Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
28.2.13 20:21

@Petorka Souhlasím,že ten rozhovor byl opravdu o hovně. To do mě hučet nějaký chlap tak beru nohy na ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.2.13 20:36

Mně by spíš zajímalo, KDY nasmskovala takových peněz, když mu celý týden nepsala. A jak dlouho se znají? Měli by popřemýšlet nad výhodnějším paušálem.

• Citovat
  • Upravit
17154
28.2.13 22:17

No Hynek říkal něco v tom smyslu, že má účet za telefon větší o 200 kč, pokud se nepletu, tak byla ty první dny asi aktivní :mrgreen: ale taky mě to nejdřív napadlo, že mu týden nepsala tak jak jí může narůst účet… no tak jestli frajerka provolá každý měsíc 1300,– tak to toho musí mít rozjetýho víc ne :nevim: :mrgreen: to fakt nechápu, když si nechá udělat tarif za 1000 kč tak může volat skoro nonstop a sms to samé - bych jí propleskla a poslala na brigádu ať si uvědomí co je realita a jak skutečně vypadá únava :roll: a vědět že jsem ty prachy navíc prosmskovala s nějakým klukem, tak držím hubu a krok a radši ani neceknu :zed: bych chtěla vidět jak by se jí líbilo kdyby si psal Hynek s nějakou ženskou a platilo by se to ze společného rozpočtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
28.2.13 22:21

A ten obočnatec mi fakt vadí, ne pro to roli co hraje, ale to jak mluví a má takovej divnej pohled, prostě divně čumí
no jo Markétu ten Jarda pěkně vzal, snad se brzo sebere holka nešťastná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.2.13 22:24

Já myslím, že Hynek říkal, že ty dvě stovky jsou jen za zprávy.
Jako chápu, že je zamilovaná, ale nechápu, že si otvírá hubu na Hynka, kdyby jí dal vale a dal šanci jí se studentem, no jsem zvědavá, z čeho by Vašek pokryl její a Šimonovo výdaje. Že jí tohle nedochází…

• Citovat
  • Upravit
L-enny
28.2.13 22:24

Mě je obočnatec (hihi, hezky se ta přezdívka chytla :D) sympatický, ale obočí má fakt hooodně výrazný :D :D

Pije mi krev Miky. Jak je přechytralej :zed: :zed:

Scény s Markétou, Jardou a Bedřichem mě baví :D :D ty kecy :D :D

Adriana je fajn. ta to tam tak hezky pročesává a je to živel. :D Její taneční kreace dneska mě pobavila.Jako jo, tyhle kreace jsou vidět i v talentových soutěžích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
28.2.13 22:27

@L-enny
Jako jo, kamarádka dělala discodance, ale nevypadala u toho jako Tarzan. :-)

• Citovat
  • Upravit
L-enny
28.2.13 22:27
@ncc1701 píše:
@L-enny
Jako jo, kamarádka dělala discodance, ale nevypadala u toho jako Tarzan. :-)

Tarzan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak teď se tu klátím :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
50143
28.2.13 22:50
@Andriska píše:
Když už nic tak by občas mu občas mohli dát jiné hadry jako že by se převlíkal jsem si nikdy nevšimla že by to měnil to nosí celoročně to samé :mrgreen:?A Miki je pěkný spratek. Už když se jeho rodiče rozváděli tak byl na doktůrka pěkně drzý a teď už bych mu dala normálně přes držku :zed:

To je fakt, chodí furt v tom šílené kabátě :roll:
Miky je drzý spratek, potřeboval by trošku tvrdší ruku ve výchově :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
28.2.13 23:00

@MUFICE a dneska se tam zrovna Amálka zmiňovala Peškovi, že Miky přece není žádnej rozmazlenej spratek :mrgreen: že si taky prošel svým - tak nějak to zdůvodnila, tak mě pobavila, ta je fakt strašně vyměklá co se Mikyho týče, ale zas na druhou stranu je to babička - babičky mají rozmazlovat a je to její jediný vnuk, ale kecat by do toho Liborovi neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.2.13 23:03

Děvčata, ale stejně je super jak to žerem :D To tady rozebíráme jak drbny sousedy :D Můj přítel už ulici uplně nenávidí a nechtěl mi ani naladit telku kvůli toho, že prý se budu dívat dvakrát denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.2.13 23:11
@KPKristy píše:
Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma :lol:. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
28.2.13 23:13

@Andriska :lol: já myslím, že lepší než pomlouvat skutečný lidi ne - tohle je neškodný :lol: můj manžel snad ani neví že na ulici koukám :mrgreen: občas viděl že jsem nějaký díl stáhla, ale vidí mě na to koukat málo kdy, to už musí být - většinou se to klidně podíval se mnou, ne že by to žral ale něco u toho dělá a najednou to okomentuje, tak vidím že mu to nedá a po očku sleduje… ale už je to nějaký čas, to bylo většinou, když jsem na to koukala v televizi, což teď nezvládám

Příspěvek upraven 28.02.13 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.2.13 23:13
@MarkyM píše:
Mirinka byla opět hodná, seděla u Lenky na klíně úplně v klidu i přesto že přišel táta. u nás když přijde táta domu tak mu malá visí na krku, určitě není v klidu jako Miri :mrgreen:

U nás se děje to samé, jak táta odemkne vchodové dveře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.2.13 23:21

@maluska to jo a je fakt, že v realu nemá člověk o lidech tak detailní přehled o to je to lepší :lol: tak já to sleduju v televizi protože malá většinou už spinká a nebo jí přítel uspává ať já se můžu dívat :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí