Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka Jj, Anča proti Bedřichovi hodně brojila. Nejdřív ho obvinila, že jí ukradl peněženku. Pak to znásilnění. A pak otočila a nosila mu svačiny a začala ho uhánět. ![]()
Nevím přesně, jak to začalo, ale Bedřich se dozvěděl, že ta feťačka, co s ní něco měl, má dítě a myslel si tím pádem, že je jeho. Tak ji děsně uháněl, a pak se zjistilo, že Franta jeho není. Myslím, že takhle nějak to bylo, ale tenkrát jsem moc poctivě nekoukala…
@maluska píše:
@Andriska asi jo, ale myslím, že společný rysů je tam víc
Jo je to takové kreslené dvojče Adriany
uplně takový myší ksichtík. Ty jo, ale fakt si to trefila perfektně ![]()
No to si nějak matně vzpomínám, že hledal Zuzanu a zjistil, že je doma ten malý kluk, byl tehdy hrozně roztomilej, bydleli u takovýho starýho pupkatýho slizáka.
Takže Bedřich tam nebyl v Království hned od začátku?
@Petorka Bedřich tam je od začátku, právě přišel z krimu a začne pracovat v království už bydlí s Hrihorim
@ncc1701 píše:
Chudák Gedžitka
@maluska píše:![]()
![]()
jo Gedžitka byla aspoň milá holka a pracovitá - to s Adrianou společné určitě nemají
Ty jo, tak to si toho ten Bedřich za éru ulice užil dost
chudák
František byl fakt roztomilý dítě to si pamatuju i ta Emička - no už jsou teď pěkně velký
Stejně je zajímavý, jak se to tam všechno změnilo, vyvinulo dobou…
třeba mě překvapilo, jak měla Jitka tu místnost, co pak měla Ingrid jako kutloch, Jitka tam měla kosmetické lehátko, stolek na manikůru, pak časem měla jen ten stolek v kadeřnictví.
Nebo jak se změnil Farských byt nebo Jordánů, jak se to tam mění a čenžuje ![]()
@maluska píše:![]()
![]()
jo Gedžitka byla aspoň milá holka a pracovitá - to s Adrianou společné určitě nemají
Jo přesně. ![]()
No to bylo teda velký ten polibek
![]()
za to Gábina s Hynkem jsou teda na pěst
on je jak starej mladej, jak říkal, že když byli na dortu a kávě, takže mu to přišlo moc pěkný. To jsem si představila, jak takhle chodí babky z důchoďáku a přijde jim to pěkný. Tak to se teda tý Gábině ani moc nedivím. Ale zato ona mě zase štve, že by se mu nejraději zkurvila, když on se tak snaží, to je mi ho zase líto naopak. Každopádně oni mi k sobě nejdou moc dohromady, k němu by se více hodila spíše nějaká mamina a ona by měla mít zase někoho více živočišnějšího. A začínám být alergická na to její „miláčku“, říká to, jak tomu Hynkovi i tomu jejich Šíííímovi
![]()
@Hesovi jsem ještě neviděla, budu koukat teprve dneska, tak to se mám teda asi na co těšit ![]()
@Alik.htm mně to od toho Hynka nepřišlo blbý, spíš milý, že mu stačí tak málo, aby s ní a se synem zašel na dort a do kina - jako by jí říkal, že to bylo pěkný, když přišel dřív a nějak to prožili jako rodina a nedřepěli doma
ale vím jak to myslíš, větší akce určitě neuškodí, ale jako takovej rychloplán, když přijde manžel domů z práce dřív, by mě to teda neurazilo ![]()
@maluska Franta Bedricha neni, uz presne nevim, jak to bylo, moc jsem to nesledovala, ale po rozchodu se Zuzanou Zuzana zmizela a o Frantu se staral Bedrich, pak byl Franta v decaku, pak si ho snad Bedrich adoptoval… Budu muset cekat nejake ctyri roky, az to budou davat znova, jestli teda Telka nedopadne jako Petka