Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, vzhledem k její mámě, co do všeho vrtá, se nedivím. Taky bych se před ní držela zkrátka:-) Třeba chtěla až za čas, až se ten vztah vyvrbí, upevní, známe Moniku.
Když mě je prostě Máry líto, nedivim se že se cítí odstrčenej…Konečně má holku kterej chce být věrnej, miluje jí a ona se k němu takhle chová…
@hofka píše:
No, vzhledem k její mámě, co do všeho vrtá, se nedivím. Taky bych se před ní držela zkrátka:-) Třeba chtěla až za čas, až se ten vztah vyvrbí, upevní, známe Moniku.
Ale Monika se chová tak, že ten vztah (ona by to jistě nazvala jinak) se nemá šanci upevnit nebo vyvrbit. A ať udělá Mára cokoli, vždycky ji to nadzvedne. Ať se chová důvěrněji nebo odtažitěji, všechno je blbě. To je nejjednodušší cesta ke konci vztahu ![]()
Jo, to je fakt, mezi sebou by to měli mít ujasněný. Jestli chce s oznámením počkat, tak mu to říct:-)
@hofka píše:
Jo, to je fakt, mezi sebou by to měli mít ujasněný. Jestli chce s oznámením počkat, tak mu to říct:-)
Přesně to si myslim i já…
Holky postřehly jste taky že ten Lídin manžel oslovil Máru -Kryštofe? Já u toho brouzdám na netu tak to moc nevnímám ale tohle mě vytvrhlo.
@pralinka2727 píše:
Holky postřehly jste taky že ten Lídin manžel oslovil Máru -Kryštofe? Já u toho brouzdám na netu tak to moc nevnímám ale tohle mě vytvrhlo.
on se myslím jmenuje Kryštof, Mára je jen přezdívka, asi před dvěma měsíci to tam bylo řečeno, když byli na návštěvě u Farských, tak ho stará Farská taky oslovila Kryštofe
myslím, že Kryštof je i ve skutečnosti ![]()
Ahaa, já vím že se jmenuje Kryštof ve skutečnosti, tak jsem myslela že to spletli ![]()
Jo, je to v Ulici Kryštof Mareček a ve skutečnosti Kryštof Rímský, syn psychopata z Ulice - Kukačky (Pavel Rímský) ![]()
Dnes byla ve staré Ulici 7.díl Gábina Pumrová
, čumím na to, páč je to nostalgie - sledovala jsem to tehdy s 3měs. Ondrou a on je už druhák ![]()
@MarkyM píše:
@KPKristyuž jsi viděla dnešek? Nechápu proč to Monika rodičum normálně neřekne, proč z toho dělá takovou vědu. Je mi Máry líto…
Taky jí nechápu ![]()
Ta Monika je fakt blbka nehorázná
- Máru plně chápu a je mi ho líto - myslím že tohle si fakt nezasloužil