Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
5.3.13 19:41

Monika je koza nechápu, že se takto chová k Márovy.
Markéta podle mě konečně dostane Hejla na tý cestě na to se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.3.13 19:42
@pralinka2727 píše:
Ahaa, já vím že se jmenuje Kryštof ve skutečnosti, tak jsem myslela že to spletli :mrgreen:

jé tak to jsem zas nevěděla já :lol:, ale říkala jsem si že Kryštof mi k němu sedí víc než Mára, že je škoda že mu tak neříkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.3.13 19:45

@sunnyho.motylek, na ten veletrh jsem zvědavá, to bude tóčo! A vidělas v ukázce, jak se tvářila Lenka na to, že J. pojede s Markétou? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.3.13 19:48

@KPKristy Jo já se na to taky těším :P Snad to dopadne tak jak si myslím a nepošle ji někam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.3.13 19:49

Monika mi přišla vždycky praštěná, někdy je fajn, ale je to strašná urážlivka - to mi leze na nervy, pořád nafučená kvůli blbostem a pak se v těch blbostech patlá :roll: tak nějak jsem měla pocit, že tím že se postavila konečně na vlastní nohy se trochu vzpamatovala… z dvojice Lída - Monika je ale pořád Monika ta sympatičtější, protože ta Lída to je mimoň :zed: neví, kde ti Farští udělali chybu, že ty holky se jim tak „vyvedly“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
5.3.13 19:58
@hofka píše:
A dnes, konečně jsem se dozvěděla, co dělá Toužimská:-)

a co děla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.3.13 19:59
@rences píše:
a co děla? :kytka:

Servírku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
5.3.13 20:54

Monika je fakt prastena nejak ji nechapu :think: :think: ale docela se tesim až Marketa pojede s Hejlem na vylet :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.3.13 20:58
@maluska píše:
Monika mi přišla vždycky praštěná, někdy je fajn, ale je to strašná urážlivka - to mi leze na nervy, pořád nafučená kvůli blbostem a pak se v těch blbostech patlá :roll: tak nějak jsem měla pocit, že tím že se postavila konečně na vlastní nohy se trochu vzpamatovala… z dvojice Lída - Monika je ale pořád Monika ta sympatičtější, protože ta Lída to je mimoň :zed: neví, kde ti Farští udělali chybu, že ty holky se jim tak „vyvedly“ :mrgreen:

Oni za to nemuzou, maji to tak ve scenari :mrgreen: ale clovek se neubrani, dneska jsem se nad chovanim Moniky uz taky rozcilila :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.3.13 21:00

@KPKristy tak to by mě zajímalo kde, že má tolik peněz
@Hanka79 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.3.13 22:10

Mě to stejně nedá, já nevím já podle hercu a to je neznám, podle jejich rolí si říkám, že budou asi takový hodně hercu mají podobné povahy v rolích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.3.13 22:41

Tak jsem konečně dokoukala dnešek a ta Monika to fakt zas zbytečně vyhrotila, ona asi musí být aspoň jednou týdně uražená jinak není spokojená, to fakt miluju ty lidi, co si vymýšlí problémy jen aby se něco řešilo
a co mě teda v tomhle díle dostalo byla Anča - ten výslech u té večeře :lol: chudák ta Eva, fakt mi jí bylo až líto, ještě jí mohla svítit lampičkou do ksichtu a :lol: no pořád čekám, že se ta Eva nebude zas taková skvělá a vyklube se z ní záporňačka (možná se pletu) ale jak se chová atd. tak mi je daleko sympatičtější než Anča, i je taková pozitivní a jak se raduje z ze všeho… uvidíme
jo a jinak beru zpět, Monika bude nejspíš poznamenaná matkou :mrgreen: co ona zas řeší, nejdřív chce aby si Monika něho našla, pak je celá překvapená že je s Márou a bude se v tom rejpat :roll:
jsem ráda že Lída státnice udělala a nemusím se dál dívat na její utrápenej výraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
5.3.13 23:07

@maluska přesně tak. Monika se chová divně. Nechápu.

Na Markétu a Jardu su zvědavá. A Libuška a Libor, to už moc natahují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
5.3.13 23:10

@maluska
opět jsi to shrnula skvěle :potlesk:
Já jsem taky dneska pořád odcházela od tv s tím, že se na tu Moniku nemůžu dívat, tak mě to točilo, chudák Mára fakt…
Lída má rodit kdy, že má takový buben??? Myslela jsem, že je teprve v půlce.
Já mám taky Toužimskou radši než hysterickou Anču, je vidět, že se fakt snaží, Ema si k ní nachází cestu, jsem fakt zvědavá, jak tohle celé dopadne. Taky ale pořád tak nějak čekám, kdy Eva udělá nějakou chybu a Anča bude na koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.3.13 23:15

@Andris ono už to brzo přijde, už se nebudou schovávat před Mikym aspoň, to se brzo rozjede - musí :mrgreen: téda a musím ti pochválit metříky :palec:
ten výraz Lenky se mi taky moc líbil a jsem napnutá jak kšandy a čekám na další díl na ulozto a nic a nic :mrgreen:
@Petorka dík :) ale mě zas vždycky baví ten zaraženej výraz Máry :mrgreen: ale fakt chudák… určitě bude rodit dřív, já jsem v půlce a ona je těhotná dýl :mrgreen: nejsem si jistá ale možná duben-květen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí