Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1307
6.3.13 20:36
@KPKristy píše:
Jo, třeba se Jarda ubrání, ale líbání bylo v ukázce jasně vidět. Mně to jako nevěra stačí…

no, tak zas úplná nevěra to není…já bych byla na svého chlapa pořádně na*raná, ale pořád je něco jiného líbačka, než když spolu skončí v posteli, to je podle mně sakra rozdíl a ještě jestli to bude jenom tak, že byl v šoku, když po něm Markéta vyjela, jestli ji pak hned odstrčí, tak se vlastně nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.3.13 20:47

Už je to na Ulož. to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.3.13 20:53

Tak stahuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
6.3.13 20:59

@meduleinka dík za info, zrovna jsem dokoukala dnešní a jsem teda napnutá jak kšandy :mrgreen: a manžel došel dřív z práce tak jsem to měla hned z komentářem :mrgreen: jak to skončilo a viděl jak se Jarda líbá s Markétou tak hned že z toho určitě nakonec v další díle nic nebude a si to taky myslím… a prý „a máš další díl“ :mrgreen: tak stahuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
6.3.13 21:02
@Spenata píše:
ty ukázky jsou zavádějící, já si myslím, že Jarda byl v šoku a tak se nechal políbit,
ale nic z toho nebude, uvidíš ;)

přesně, tak si to myslím taky, nebylo vidět líbání, ale jak se na něj Markéta vrhla a on se v šoku nechal políbit, jak dlouho to pak trvalo a jak to probíhalo se dozvíme zítra… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
6.3.13 21:04

@Petorka já to nevydržím, za 20 min. to mám stažený tak se musím podívat ještě dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 21:08

Taky stahuju, ale poctivě si to nechám na zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.3.13 21:16

Holky, i kdyby Jarda s Markétou spal, bude to přece fifty fifty :twisted: To Lenka mu nasadila parohy jako první, když spala s Hynkem. A o tom Jarda myslím že ani neví, co? :think: Tak by to bylo oko za oko :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
6.3.13 21:20

@maluska
Hned nahlaš jo??? Prosíííím!!! Třeba do sz!! Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 21:21

Jak se vlastně stalo, že Lenka spala s Hynkem? :think: Matně si vzpomínám, že se to stalo, ale jak a proč, to se mi vypařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
6.3.13 21:22

@KPKristy
Mně taky, bylo to ve škole ne? Po nějakém večírku??? Ona pak otěhotněla a nebyla si jistá, čí to je? Ale potratila a Mirinka je už čistě jen Jardova ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.3.13 21:25

No já to nevydržela a aspoň si to posunula na Markétu a Jardu a uf je to teda síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
6.3.13 21:26

Ježiš, žádné tajnosti! Holky, já nebudu spát! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 21:28
@meduleinka píše:
No já to nevydržela a aspoň si to posunula na Markétu a Jardu a uf je to teda síla 8o

To už je posedlost Ulicí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.3.13 21:31
@KPKristy píše:
To už je posedlost Ulicí :mrgreen:

né to zas ne, normálně koukám u koupání, ale jak si o tom tady povídáte, tak jsem to nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí