Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Jo, třeba se Jarda ubrání, ale líbání bylo v ukázce jasně vidět. Mně to jako nevěra stačí…
no, tak zas úplná nevěra to není…já bych byla na svého chlapa pořádně na*raná, ale pořád je něco jiného líbačka, než když spolu skončí v posteli, to je podle mně sakra rozdíl a ještě jestli to bude jenom tak, že byl v šoku, když po něm Markéta vyjela, jestli ji pak hned odstrčí, tak se vlastně nic nestalo
@meduleinka dík za info, zrovna jsem dokoukala dnešní a jsem teda napnutá jak kšandy
a manžel došel dřív z práce tak jsem to měla hned z komentářem
jak to skončilo a viděl jak se Jarda líbá s Markétou tak hned že z toho určitě nakonec v další díle nic nebude a si to taky myslím… a prý „a máš další díl“
tak stahuju ![]()
@Spenata píše:
ty ukázky jsou zavádějící, já si myslím, že Jarda byl v šoku a tak se nechal políbit,
ale nic z toho nebude, uvidíš
přesně, tak si to myslím taky, nebylo vidět líbání, ale jak se na něj Markéta vrhla a on se v šoku nechal políbit, jak dlouho to pak trvalo a jak to probíhalo se dozvíme zítra… ![]()
@Petorka já to nevydržím, za 20 min. to mám stažený tak se musím podívat ještě dneska ![]()
Holky, i kdyby Jarda s Markétou spal, bude to přece fifty fifty
To Lenka mu nasadila parohy jako první, když spala s Hynkem. A o tom Jarda myslím že ani neví, co?
Tak by to bylo oko za oko ![]()
Jak se vlastně stalo, že Lenka spala s Hynkem?
Matně si vzpomínám, že se to stalo, ale jak a proč, to se mi vypařilo…
@KPKristy
Mně taky, bylo to ve škole ne? Po nějakém večírku??? Ona pak otěhotněla a nebyla si jistá, čí to je? Ale potratila a Mirinka je už čistě jen Jardova ne?
No já to nevydržela a aspoň si to posunula na Markétu a Jardu a uf je to teda síla ![]()
@meduleinka píše:
No já to nevydržela a aspoň si to posunula na Markétu a Jardu a uf je to teda síla
To už je posedlost Ulicí ![]()
@KPKristy píše:
To už je posedlost Ulicí
né to zas ne, normálně koukám u koupání, ale jak si o tom tady povídáte, tak jsem to nevydržela