Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
@KPKristy Ne, to tam dá nějaká dobrá duše a pracovníci Novy to mažou, aspoň tak jsem to slyšela já. Mažou to právě kvůli tomu, aby si každý zaplatil Voyo.
To si taky myslím. Dříve byly i některé díly na Youtube a pak začaly záhadně mizet ![]()
Já nevím, zřejmě to Lenka překousne, někdo tu psal že svatba bude za čtrnáct dní ne?
Lenka je až neobvykle tolerantní ženská, až mě někdy s tím zaráží. Akorát mě mrzí, že jim to tak klapalo v tom manželství a Jarda fakt neměl důvod tohle dělat
Myslíte si že po tomhle extempore tam bude jestě ve firmě pracovat? Pochybuju, že zrovna Markéta couvne, a že dá pokoj můra jedna pelešivá
![]()
Příspěvek upraven 07.03.13 v 11:33
Tak ono to fakt mezi Markétou a Jardou dopadne jo? Tak to teda čumím.
![]()
Já myslela, že to včas utnou.
@anoli30 píše:
Tak ono to fakt mezi Markétou a Jardou dopadne jo? Tak to teda čumím.![]()
![]()
![]()
Já myslela, že to včas utnou.
Navíc mi Jarda nepřišel zas tak nalitej jak tam popíjeli. A hned po činu ho vzaly výčitky. Markéta se tam nějak nekroutila nahá, aby slintal. Nechápu ![]()
@Petorka píše:
@KPKristy
Mně taky, bylo to ve škole ne? Po nějakém večírku??? Ona pak otěhotněla a nebyla si jistá, čí to je? Ale potratila a Mirinka je už čistě jen Jardova ne?
Fakt?
V té době jsem Ulici téměř nesledovala, tak koukám jak blázen ![]()
@meduleinka píše:
Jo a pak ty další ukázkyvrhá se na něj jak vosa na med
Jsem zvědavá na další díl, podle mě to s ní ukončí ![]()
Jinak Markéta mi k Jardovi vůbec nejde. Hlavně on - že by se nechal zvyklat.. To mi fakt nesedí
, ale tak seriál je seriál))
@Prdolinka86 píše:
Jinak Markéta mi k Jardovi vůbec nejde. Hlavně on - že by se nechal zvyklat.. To mi fakt nesedí, ale tak seriál je seriál))
Já jsem zvědavá na Simču až se to proflákne ta bude jak uragán ![]()
Simmona je sama o sobě uragán - je výborná herečka.. škoda, že ji v ulici nevyšlo miminko - přála bych ji to ![]()
Ta ji dá za uši Markétě ![]()
@hofka píše:
Do Markéty bych to neřekla, že na to půjde takhle rovnou, spíš že to pusou začne, ale ta to vzala i za Libušku s doktorem)
to je dobrá hláška
![]()
@Prdolinka86 píše:
Simmona je sama o sobě uragán - je výborná herečka.. škoda, že ji v ulici nevyšlo miminko - přála bych ji toTa ji dá za uši Markétě
A vsadím se že Edy řekne, že jí mobidik zneužil ![]()
@lucka.Kr píše:
Já jsem zvědavá na Simču až se to proflákne ta bude jak uragán
Tak na to se těším to bude sranda. ![]()
@lucka.Kr píše:
Myslíte si že po tomhle extempore tam bude jestě ve firmě pracovat? Pochybuju, že zrovna Markéta couvne, a že dá pokoj můra jedna pelešivá![]()
Tak na to jsem taky zvědavá
Podle mě bude hysterčit a dělat na Jardu nátlaky, možná, že jí vyrazí, aby se jí zbavil ![]()
Myslím, že odejde sama. Že ji to všechno dojde.. a tak se svěří Simoně.. a bude rošádo.
![]()