Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM jo no, mě je ho na jednu stranu taky líto ale na druhou stranu měl aspoň trošku myslet předtím ![]()
@MarkyM píše:
To je názorný příklad toho, že chlap myslí ptákem
Souhlas
Tak to byl fakt mazec, nemuzu se dockat zitrka, ale na 19h maji prijet tchanovci, sakra!
ale tak snad se na to mrknou s nami..
@Hesovi píše:
No to bylo tóčo!! Já jsem si teda fakt myslela, že na tohle nedojde! Ale jako chudáka bych Hejla fakt neviděla! Je to pěknej debil, že něco takového udělal! Dobře mu tak.. Ať platí za svoje chyby!!
No jo, ať platí za svoje chyby, ale stáhne s sebou Lenku a malou, a ty chybu neudělaly. Lidi by měli přemejšlet, než je totálně ovládne přirození ![]()
Ahoj holky koukalky. Můžete mi některá lehce shrnout včerejší a dnešní Ulici? Dík
![]()
@NikynaU píše:
Ahoj holky koukalky. Můžete mi některá lehce shrnout včerejší a dnešní Ulici? Dík![]()
Ahoj, protože jsem koukala na dnešní včera mám v tom bordel. Jarda měl ject s Markétou do Brna na výstavu s nábytkem, protože Bedřich nemohl a ani nechtěl. Hejl dostane prachy od nějaký ženský, která nechtěla zaplatit za zakázku tak slaví s Markétou a vyspí se spolu. Seidl šel s Libuškou do coolny na rande, nechtěj se schovávat, že se spolu přátelí, zatím se u nich bohužel nic neděje. Povolí Mikymu brigádu, kterou mu dohazuje Hložánek. Ve škole se mu vede dobře, ale Míša to nějak nezvládá. Lenka finišuje se zařizováním svatby, za svědka chce Jitku. Jítka se dozví, že Mára svýho času byl holkař, tak není moc nadšená, že s ním Monika má vztah. Thee se stýská samozřejmě po Štěpánovi
Růžena řekne Nyklový ať si otevře večerku ona v tý hospodě, Lumír Nyklovou utne, tak je načuřená
To bude asi všechno, teď je v kurzu Jarda s Markétou, tak je vrůšo
![]()
@lucka.Kr To mi povídej, koukám snad od začátku. Ale zítřejší budu koukat až zítra.
Teda nebudu, máme akci. Díky za shrnutí.
@NikynaU píše:
@lucka.Kr To mi povídej, koukám snad od začátku. Ale zítřejší budu koukat až zítra.Teda nebudu, máme akci. Díky za shrnutí.
není zač ![]()
@lucka.Kr píše:
Stahuju zítřejší, panebože to je už na léčení
Teď to tu chci psát! Honem na uložto, je tam zítřek. Ale fofr, dámy
![]()
@lucka.Kr né to je ještě v pořádku, na léčení je to, že jste tu ve mě vzbudily takovou zvědavost, že jsem stáhla jeden z těch starých - prvních dílů a právě se na něj podívala
a teda ta Lenka fakt byla normální a byla to moc hezká ženská, vůbec mi tam nevadila
ale ten (teď si nevzpomenu jak se jmenoval - co hrál v básníkách) ten mi pije krev, to jsem přetočila, na něj se nemůžu koukat, scény s ním mě nikdy nebavili a teda čumím on už chlastal takhle od začátku jo a Tereza taková hezká holka, Nyklovka se taky dost změnila, no vůbec ženský se dost změnily (snad jen ta Bára byla pořád stejná) Ingrid mě rozsekala tou vizáží
ale chlapi jsou pořád skoro stejní, jak to dělají ![]()
@KPKristy píše:
Teď to tu chci psát! Honem na uložto, je tam zítřek. Ale fofr, dámy![]()
![]()
To je sranda jak jsme všechny bláznivý. ![]()