Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 píše:
Tak ono to fakt mezi Markétou a Jardou dopadne jo? Tak to teda čumím.![]()
![]()
![]()
Já myslela, že to včas utnou.
Musej ty dily delat necim zajimavy, jinak by nas to nebavilo na to koukat
je to nekonecny serial, musi se tam porad neco dit ![]()
No je vidět že Jardu to fakt štve. Ale MArkéta je trapná jak po něm poleze v dalším dílu.
S miminkem mě to napadlo taky
ženatej chlap asi kondomy po kapsách nenosí
to se berou už za 14 dní? tak to by mohl ututlat
no na reakci Markéty jsem taky zvědavá, sama je z rozvedené rodiny, tak se jí divím
fuj je to ale hnus když se člověk nad tím zamyslí, že se taková husa hloupá zabouchne do ženatýho chlapa a dosáhne tak lehce svého ![]()
a s tou Simonou mě to taky napadlo, jak bude reagovat až se to provalí
Holky já jsem tu ta, která dnešek neviděla a nevím, jestli se mi ani podaří včas…si to radši nahraju, dnešní díl mi nesmí utéct ![]()
Mno, tak z dnešního dílu jsem docela smutná. A z ukázek taky. Jak se Markéta bude na Jardu věšet, ta mu asi zavaří. Myslíte, že se Lence přizná??
Nevim jestli to přizná, ale tak jak jsem jim to přála tak mě to teď mrzí…snad to dobře dopadne ![]()
@KPKristy viď je to takový ve výsledku smutný i když tu Lenku nikdo moc nemusí… ukázky vypadaly všelijak, Markéta teda jak kdyby měla Jardu v kapse, nevím co od skoro ženatýho chlapa s dítětem čeká, kor když ví že s Lenkou mají dobrý vztah a zas se mi nezdála jako ta husa, která by šla přes mrtvoly (jen je asi zaslepená
)takže si nemyslím, že to Markéta půjde Lence vyzvonit, myslím, že Jardu bude hryzat svědomí a všechno se to podivným chování provalí, každopádně super vztahy a pohodička v dílně je v prdeli a u Hejlových teda to samé… aby nakonec ještě ta Lenka neskončila stejně s tím Hynkem co, když mají oba doma takové nevěrníky
zas si píšu svůj scénář ![]()
@maluska, no, já si vždycky říkám, jak je ten svět zvrácenej. Taky mám manžela, vypadá k světu, tak aby mi ho nějaká Markéta neojela. Je to mazec…
@kam2 píše:
To mel Jarda s Marketou jako rozlucku se svobodou ne??![]()
Pěkná rozlučka
![]()
@kam2 píše:
To mel Jarda s Marketou jako rozlucku se svobodou ne??![]()
vypadalo to tak
![]()
@kiloka píše:
Tak jsem si to chtěla z ulozto stáhnout a už to tam není
Před půlhodinou to tam ještě bylo, koukala jsem, jestli už tam není díl na zítra.
Jarda u mě teda klesnul, když lence zahnul.
no, jsem na dnešní díl zvědavá.
Ale teda vaše teorie s miminkem mě tady pobavily
by mě zajímalo, jestli se scénáristi chodí na emimino inspirovat