Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13131
7.3.13 06:34
@Machalka píše:
Holky, i kdyby Jarda s Markétou spal, bude to přece fifty fifty :twisted: To Lenka mu nasadila parohy jako první, když spala s Hynkem. A o tom Jarda myslím že ani neví, co? :think: Tak by to bylo oko za oko :twisted:

Jenže on byl na oplátku s Béďou v bordelu. A když se odtud vrátil, tak se ho ptala kde celou noc byl a on jí odpověděl v bordelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 08:25

Tak já nam stáhnuto, už aby bylo poledne a mohla jsem se v klidu podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.3.13 09:09
@MarkyM píše:
Tak já nam stáhnuto, už aby bylo poledne a mohla jsem se v klidu podívat.

Je to mazec, tak se mas na co tesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 09:16

@Bobiše

jo? musim to vydržet až půjde dítě spát abych na to měla klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.3.13 09:21

Do Markéty bych to neřekla, že na to půjde takhle rovnou, spíš že to pusou začne, ale ta to vzala i za Libušku s doktorem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 09:34

@Marcip máš pravdu, teď jsi mi to připomněla s tím bordelem, tak to bylo… no Markéta je teda pěkná naivka, nějak jí ta láska zaslepila a snad si vážně myslí, že se do ní Jarda zamiloval, nad jeho rodinou se ani nepozastavila :zed: mně tohle přijde taky pěknej hnus, já prostě v těhle věcech víc používám hlavu
jinak jsem na to koukla ještě včera večer, protože ta moje cácora odpoledne stejně nespí a vylézá z postýlky dřív a dřív :? :mrgreen: a normálně zrovna ta scéna s Jardou a Markétou a slyším jak se rozrazí zašupovačky a madam si to hrne do obýváku v půl 11 v noci, zalepený oči, tak jsem jí musela jít vrátit do postele a než jsem přišla tak ta scéna pryč :mrgreen: a manžel to ani nevracej nic se nestalo, no to je jasný že jsem si to vrátila a čuměla jak péro, taky jsem myslela že to Jarda utne… no jemu to evidentně došlo (pozdě teda) ale Markéta unešená a vyculená i v ukázkách na zítra - tý asi hodně sklapne až jí Jarda uvede do reálu a to jsem pak zvědavá co ona bude dělat… no je to hnus tohle teda, si fakt ani ta Lenka nezaslouží

Příspěvek upraven 07.03.13 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 09:35

@hofka no to je fakt že nám to vynahradili :lol: Libuška s dr. to budou tak dlouho natahovat až to snad i vyšumí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 09:46

Aby pak Markéta třeba Jardu nevydírla…že to řekne Lence atd atd. bůhví co jí napadne když bude mít zlomený srdce…pokud tedy jí Jarda vyvede z omylu ještě jsem to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 09:52

Já myslím, že Jarda o žádné pokračování stát nebude, ale jak přesně se zachová jsem teda zvědavá, nakonec ještě Markéta přijde o práci, Jarda to bude mít doma na houby - i jestli mu Lenka odpustí tak to vždycky vztah naruší a nevím jestli se mu to podaří utajit :nevim: no jestli jim to za to stálo že :roll: a Markétu si taky nedokážu odhadnout, jestli se jen někde vypláče a nebo se zachová jako mrcha :nevim: no bude to ještě zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.13 10:20

No, to je mi pěkný teda. Už aby bylo poledne a doufám, že díťata to dneska zalomí brzy a současně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
7.3.13 10:34
@maluska píše:
Já myslím, že Jarda o žádné pokračování stát nebude, ale jak přesně se zachová jsem teda zvědavá, nakonec ještě Markéta přijde o práci, Jarda to bude mít doma na houby - i jestli mu Lenka odpustí tak to vždycky vztah naruší a nevím jestli se mu to podaří utajit :nevim: no jestli jim to za to stálo že :roll: a Markétu si taky nedokážu odhadnout, jestli se jen někde vypláče a nebo se zachová jako mrcha :nevim: no bude to ještě zajímavé

Možná o tom napíše knihu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.3.13 10:49

@boball spíš deníček na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
7.3.13 11:10
@maluska píše:
no právě :lol: taky jsem dřív koukala tady, ale platit jim za to nebudu jen kvůli ulici

At si to jejich Voyo strčí někam, zlatá Prima :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
7.3.13 11:11

Tak jsem po ránu zkoukla dnešní díl a čuměla jsem jak blázen, jak se Markéta s tím Jardou rozjeli 8o 8o :D Škoda, že tam ještě není zítřejší díl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
7.3.13 11:13
@KPKristy píše:
Jinak dneska jsem se zaměřila na to, jak Jarda děsně přehrává. Nikdy mi to nevadilo, dokonce to někdy je vtipný, ale dneska jak přišel domů a děla tam drije kolem té večeře, to mi bylo až trapně. Takhle se přece normální lidi nechovají :nevim:. Skoro mi to přišlo, jakoby ten herec byl nalitej, když se to točilo…

Máš recht, některé kecy jsou tam úplně zbytečné :zed: Na tu Lenku se nedá koukat, šklebí se čím dál tím víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí