Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Machalka píše:
Holky, i kdyby Jarda s Markétou spal, bude to přece fifty fiftyTo Lenka mu nasadila parohy jako první, když spala s Hynkem. A o tom Jarda myslím že ani neví, co?
Tak by to bylo oko za oko
Jenže on byl na oplátku s Béďou v bordelu. A když se odtud vrátil, tak se ho ptala kde celou noc byl a on jí odpověděl v bordelu.
Tak já nam stáhnuto, už aby bylo poledne a mohla jsem se v klidu podívat.
@MarkyM píše:
Tak já nam stáhnuto, už aby bylo poledne a mohla jsem se v klidu podívat.
Je to mazec, tak se mas na co tesit.
jo? musim to vydržet až půjde dítě spát abych na to měla klid ![]()
Do Markéty bych to neřekla, že na to půjde takhle rovnou, spíš že to pusou začne, ale ta to vzala i za Libušku s doktorem:-)
@Marcip máš pravdu, teď jsi mi to připomněla s tím bordelem, tak to bylo… no Markéta je teda pěkná naivka, nějak jí ta láska zaslepila a snad si vážně myslí, že se do ní Jarda zamiloval, nad jeho rodinou se ani nepozastavila
mně tohle přijde taky pěknej hnus, já prostě v těhle věcech víc používám hlavu
jinak jsem na to koukla ještě včera večer, protože ta moje cácora odpoledne stejně nespí a vylézá z postýlky dřív a dřív
a normálně zrovna ta scéna s Jardou a Markétou a slyším jak se rozrazí zašupovačky a madam si to hrne do obýváku v půl 11 v noci, zalepený oči, tak jsem jí musela jít vrátit do postele a než jsem přišla tak ta scéna pryč
a manžel to ani nevracej nic se nestalo, no to je jasný že jsem si to vrátila a čuměla jak péro, taky jsem myslela že to Jarda utne… no jemu to evidentně došlo (pozdě teda) ale Markéta unešená a vyculená i v ukázkách na zítra - tý asi hodně sklapne až jí Jarda uvede do reálu a to jsem pak zvědavá co ona bude dělat… no je to hnus tohle teda, si fakt ani ta Lenka nezaslouží
Příspěvek upraven 07.03.13 v 09:36
@hofka no to je fakt že nám to vynahradili
Libuška s dr. to budou tak dlouho natahovat až to snad i vyšumí ![]()
Aby pak Markéta třeba Jardu nevydírla…že to řekne Lence atd atd. bůhví co jí napadne když bude mít zlomený srdce…pokud tedy jí Jarda vyvede z omylu ještě jsem to neviděla.
Já myslím, že Jarda o žádné pokračování stát nebude, ale jak přesně se zachová jsem teda zvědavá, nakonec ještě Markéta přijde o práci, Jarda to bude mít doma na houby - i jestli mu Lenka odpustí tak to vždycky vztah naruší a nevím jestli se mu to podaří utajit
no jestli jim to za to stálo že
a Markétu si taky nedokážu odhadnout, jestli se jen někde vypláče a nebo se zachová jako mrcha
no bude to ještě zajímavé
No, to je mi pěkný teda. Už aby bylo poledne a doufám, že díťata to dneska zalomí brzy a současně ![]()
@maluska píše:
Já myslím, že Jarda o žádné pokračování stát nebude, ale jak přesně se zachová jsem teda zvědavá, nakonec ještě Markéta přijde o práci, Jarda to bude mít doma na houby - i jestli mu Lenka odpustí tak to vždycky vztah naruší a nevím jestli se mu to podaří utajitno jestli jim to za to stálo že
a Markétu si taky nedokážu odhadnout, jestli se jen někde vypláče a nebo se zachová jako mrcha
no bude to ještě zajímavé
Možná o tom napíše knihu ![]()
@maluska píše:
no právětaky jsem dřív koukala tady, ale platit jim za to nebudu jen kvůli ulici
At si to jejich Voyo strčí někam, zlatá Prima ![]()
Tak jsem po ránu zkoukla dnešní díl a čuměla jsem jak blázen, jak se Markéta s tím Jardou rozjeli
Škoda, že tam ještě není zítřejší díl ![]()
@KPKristy píše:
Jinak dneska jsem se zaměřila na to, jak Jarda děsně přehrává. Nikdy mi to nevadilo, dokonce to někdy je vtipný, ale dneska jak přišel domů a děla tam drije kolem té večeře, to mi bylo až trapně. Takhle se přece normální lidi nechovají. Skoro mi to přišlo, jakoby ten herec byl nalitej, když se to točilo…
Máš recht, některé kecy jsou tam úplně zbytečné
Na tu Lenku se nedá koukat, šklebí se čím dál tím víc ![]()