Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já to celej týden nějak neviděla a na stahování není moc čas, dneska to snad stihnu ale můžete mě prosím nastínit co se stal?? Jarda je s Markétou nebo co??
![]()
Tý jo, to je mazec, Markéta si myslí že Hejl Lenku opustí a bude jen s ní, ten její pohled mluvil za vše - myslím že bude Hejla uhánět a mstít když ji střízlivý odkopne
To byl dneska zase mazec, furt tu Markétu s Hejlovcem nemůžu rozdejchat ![]()
Hustý to teprve bude, je jasné že bude s Lenkou, ale Markéta bude dělat dusno, konečně se něco bude dít
@pvmr taky bych řekla
Zrovna Jardu mám ráda, malej, nechtěla bych být v jeho kůži, ty výčitky ho sežerou ![]()
@Blešík no a do toho chování Markéty, která si myslí, že má Jardu omotaného kolem prstu - nooo je mi ho líto, to už je lepší ta Lenka (ikdyž ji taky nemůžu vystát) ale Markéta je děsná - myslím že Jarda bude zažívat peklo ![]()
No to bylo tóčo!! Já jsem si teda fakt myslela, že na tohle nedojde! Ale jako chudáka bych Hejla fakt neviděla! Je to pěknej debil, že něco takového udělal! Dobře mu tak.. Ať platí za svoje chyby!! ![]()
Ach jo…no tak jsem viděla, co jsem vidět nechtěla a od včerejška věděla…jsem zvědavá na zítřejší díl, holky dejte zase echo, jak to tam s tou Markétou pokračuje, pipka jedna, jak jsem jí začla fandit, tak bych jí jednu…
, teď je mi té Lenky fakt líto, i když je teda
, zase otravuje s účesem a svatbou, ale zase na druhou stranu, je přeci taková, jakou si Jarda chtěl vzít ne?
Mě tak nějak překvapuje, že se najde ještě mužský co z toho má špatné svědomí… ![]()
Tak oni měli nebo vlastně mají s Lenkou hezký vztah, tak ho to štve no…
@MarkyM no tak na to měl myslet asi dřív než se tam začal muchlovat s Markétou
Když si vezmu chlapské smýšlení, tak by mě zajímalo jestli ho trápí svědomí nebo představa kam to povede…
Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale myslím, že většina by z toho až tak hotová nebyla…
To jo no…já ho neomlouvám to ne, ale je mi ho asi líto no
ještě zažije peklo nejspíš.