Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám staženo. Ne kalhoty, ale dnešní Ulici
. A vypadá to, že v pořádku…
Holky taky vám to připadá, že skoro v každém seriálu Ulice, Ordinace ukazují samou nevěru, jako by to bylo v této době úplně normální. Někdy, když se na to dívám mě napadne, vždyť oni tady chlapům ukazují, že je to běžná věc, že to dělají všichni a tak je to přeci normální. A ke všemu většinou to skončí hapyendem manželka mu odpustí a jede se dál. Když se na to dívám se svým manželem nic neříkám, ale je mi z toho na b!!!
@cilly taky se ti to seklo v tom nejlepším?
mně zrovna když vyšel Jarda za Markétou, aby si to vyříkali ![]()
@petru80 no tak já koukám jen na ulici, pak vyprávěj (ale to je o něčem jiném), na ordinaci jsem koukala dříve, když to byla gynda a přestala jsem na to koukat právě z toho důvodu, že mi to díky tomuhle přišlo až úplně debilní, každej s každý a když vyplácali všechny možnosti tak tam nasadili novou postavu a zas kolovala - no schválně přeháním, ale přišlo mi to, to je fakt… v ulici když se nad tím člověk zamyslí, se to taky nevěrou začíná teda hemžit
jediné štěstí je že se na to chlapi asi moc nekoukají a pokud jo, tak snad tak rozeznají jaký rozdíl je mezi normálním a seriálovým životem
můj manžel 100% ví, že by mu to jen tak neprošlo ![]()
@petru80 píše:
Holky taky vám to připadá, že skoro v každém seriálu Ulice, Ordinace ukazují samou nevěru, jako by to bylo v této době úplně normální. Někdy, když se na to dívám mě napadne, vždyť oni tady chlapům ukazují, že je to běžná věc, že to dělají všichni a tak je to přeci normální. A ke všemu většinou to skončí hapyendem manželka mu odpustí a jede se dál. Když se na to dívám se svým manželem nic neříkám, ale je mi z toho na b!!!
Jo, taky se mi zdá. Nevěra vládne světu stejně jako prachy, je to až děsivý a zvrácený…
Holky já nevím. Někde jsem četla nebo slyšela, že svatba Lenky nakonec nebude. Takže se to asi provalí. Já teda tu Lenku nemůžu vidět. Ona tak nějak příšerně kroutí pusou. Copak se ta herečka pak na sebe nikdy nepodívá, jak v tom seriálu vypadá???
Jinak ale mi ji je teď líto. Bohužel, když si na chlapa sedne nějaká ženská obkročmo, tak už myslí jen
pinďourem
hruza ![]()
Tak já bych se ani nedivila, kdyby se svatba nekonala. Nedokážu si představit, že by mě chlap podvedl a já bych si ho za dva týdny měla vzít ![]()
Ono když si vezmete všechny ty novácký seriály(teda i ty na Primě),tak většinou když se natáčí svatba nebo něčí smrt, tak na to běží reklama už několik dní dopředu, aby měli reklamu. Kdyby natáčeli svatbu, tak už by byly někde vidět fotky nebo tak…
Tip: Když nenajdete díl na Ulož to, zkuste tohle , očividně to ještě není tak profláknutý.
Edit: Aktuální díl (pátek).
K té nevěře - onehdy jsem to tom taky přemýšlela a vyšlo mi, že ze všech uličních postav byla věrná snad jenom Nyklová. Jinak už to mají za sebou snad všichni.
Tak jsem ze včerejšího dílu, totál zmatená ![]()
Jako nevěřila jsem, že Jarda povolí.. A Markéta na to, že je fakt z děcáku(si neuvědomuje, že rozděluje rodinu atd.).
Jak tam ležela na tom gauči - boha moj ona si snad myslí, že teď se budou všude spolu pusinkovat bo co?
![]()
Fakt seriál, ale takový zápletky, a ještě u takových postav - mi k sobě fakt nejdou ![]()
Ahoj holky
@Bersaba tak tomu jsem se od srdce zasmála, věrná jenom Nyklová
![]()
Já tedy musím říct, když jsme včera koukali s manželem na tu nevěru, tak u toho tak zvláštně povzdychl, jakože, no jo Jardo, teď sis to pos..ral a přišlo mi, že i jemu je líto té Lenky a tohle rozhodně neschvaluje, tak mi to potěšilo, že manžel nemyslí jako spousta chlapů, co by to Jardovi schválili a ještě záviděli, ale je proti tomu.
Ordinaci taky nemusím, koukala jsem, bavily mě ty první díly z gyndy, teď co je tam ta chirurgie a opravdu každý s každým, to je trapné, ty ubohé scény.
Vyprávěj teda sledujeme, to je naše oblíbené, tam sice taky nevěra byla, ale není to tak časté.
No a holky, jak to tedy je s tou Markétou a Jardou? Prozraďte ať nejsem napnutá celý den.
Markéta se chová jak spratek. Nechápu co jako čekala, že opustí rodinu a bude sní? ![]()
@sexyfraga Přesně, mě to připadá, jako kdyby si myslela, že Jarda je svobodný, a že teď prostě nevim, začnou spolu chodit, žít.(Nechápu to)
![]()