Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maslicka001 no právě, toho chlastu fakt moc nebylo, trochu vína…vždyť mu to tak nemohlo zatemnit mozek… ![]()
To jsem ráda, že svatba bude!
Jinak teda Jarouš se v tom slušně koupe. Ale tak zločin zasluhuje trest, ne? ![]()
Markéta je pubertální blbka a Jarda prostě obyčejnej chlap…jak já mu věřila!
doufám, že na tenhle díl koukalo hodně nevěrníků, třeba se jim taky rozsvítí
ale jak se říká, pozdě bycha honit..jsem zvědavá, jestli se to dozví Lenka a jak zareaguje ![]()
Jsem teda myslela že se Markéta zachová jinak ale spletla jsem se. Měla by se vzpamatovat a dát to dohromady s Edím. Určitě to praskne
Markéta mu dá ještě pěknou sodu, ale na druhou stranu nevím co čekala bych řekla, že je dost naivní.
Ty jo tak ta Markéta…jak malá holka, nechápu, co si myslela, dyť jí Jarda nikdy nedal nějak najevo, že by o ní stál…no Lenky je mi fakt neskutečně líto, je vidět, jak Jardu opravdu miluje…ale zase je fakt, že ona to stejné udělala tehdy, ještě to těhotenství…tak si myslím, že on se jí svěří a ona si na to vzpomene a tím to smažou, ke svatbě nakonec dojde…
Tím by Markétě sklaplo, kdyby on jí to řekl dřív a sám.
No a co myslíte s hospodou? Jak to dopadne tam?
Holky kolik tý Markétě má v tom seriálu být, mám pocit že jsem v tom dnešním dílu zaslechla něco jako že je sotva 20letá? jestli jo, tak se ani nedivím že je to taková naivka
prostě se zamilovala a je zaslepená a schopná mít vztah se ženatým chlapem tajně, jen aby ho prostě měla… no je mi jí vlastně trochu líto i když si za to může sama, no uvidíme co z toho vyleze
Jarda by měl být radši ticho a snažit se dělat jako by nic, jen ať si to prožívá sám a užírá se blbostí kterou udělal
to je nejjednodušší ulevit svědomí a vyklopit to a druhý nevinný (jako že Lenka) se s tím bude muset vypořádat… svatba fakt bude jo? tak to bych pochopila jen v případě, že Jarda nic neřekne, já bych si určitě nevzala chlapa který by mě pár týdnu před svatbou podvedl, to si vůbec nedovedu představit
i kdyby si trhal vlasy kvůli tomu a prosil mě na kolenou, odpustit možná ale vzít si ho, to bych to nechala uležet
jestli to teda neodloží aspoň
fuj ani nechci vidět ten díl kde se to Lenka dozví ![]()
No já myslím že v hospodě to vyhraje ten Milerův brácha, ale jen čistě kvůli tomu, že si dali tu práci a natáčeli díly se Světlanou a Milerem a hledali novou postavu toho Michala
jako že by si nedali takovou práci aby to vyhrála Nyklovka a tamti zas vystřelili
možná to bude ale trochu zamotaný a to výběrko ovlivní nějakým způsobem Miler, třeba to podmázne… nebo Nyklovka ustoupí, no uvidíme, to bude taky zajímavý, baba jedna ![]()
Ahojte,
taky jsem mu věřila, že to neudělá a stalo se. Podle mě ji (Lence) to nakonec řekne Jarda sám, protože Markéta na něho bude hnusná, beztak mu ve firmě bude dělat naschvály. Tak se Jarda svěří Bedřichovi a ten vlasáč co se mu Markéta líbí se to taky dozví, takže to bude vědět nakonec dost lidí. A jak ho bude hryzat svědomí tak těsně před svatbou se přizná Lence, která bude dlouho přemýšlet, jestli si ho nakonec vezme. Markéta je opravdu velmi naivní. Co si myslela, že opustí svou rodinu a vrhne se ji do náručí?
Ale alespoň vím, jak se k tomu staví zamilované milenky, protože chování bude nejspíš vesměs stejné u všech milenek. Zamilování a pak představy, že kvůli nim chlap všechno hodí za hlavu. Nejhorší je, když se zamiluje i ten chlap. Sex je sex ale jak příjde na řadu oboustranná láska pak je to těžké rozhodování… ![]()
Jee, Klara je u nas na kosmetickem skoleni
U nas se snad zadne nekona, jezdime do Mostu, ale jupi, je tu Klara
![]()
Já si myslím, že svatba bude, ale určo ji odloží. Na chvíli se poštěkaj, rozejdou a třeba v červnu nebo po létě pak hoděj svatbu ![]()
Jinak se na to taky dokážu tak trochu podívat Markétinýma očima, je prostě naivní a bez zkušeností. Mám podobnou zkušenost, když mi bylo 19, jen s tím rozdílem, že mi chlap nakecával blbiny a já naivka mu to žrala
Realita byla samozřejmě úplně jiná ![]()
Jinak si myslím, že Mastnej ty výběrka ve finále nějak zašolichá, aby to vyhrál Miller, i kdyby by neměl nejvyšší nabídku ![]()
Od Ulice je mi ten herec nesympatický, stejně jako Kukačka, ten kdyby hrál roli nějakýho svatýho, tak ho stejně nemůžu ani vidět.