Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Toho jsem skoro nepoznala a tu Terezu taky ne
Přesně. A Terka je tam taková hezoučká. Jako ne že by teď byla hnusná, ale v těch starších dílech je taková fajná ![]()
@Andriska ví jo, ty bláho a to spolu takhle zas kafíčkujou - Anče málem sekala ruce, to byly scény a Růže to tak prošlo ![]()
ty jo jak vás čtu tak to fakt bude maso
já to mám stažené ale neměla jsem se ještě kdy v klidu podívat ![]()
Jo Matěj je tam mláďátko a adrianu hlŕála taková hezká herečka. terka tam je opravdu hezká, je i teď, ale tam byla takové dˇěcko hezké.
A teď se markéta asi bude k jardovi chovat hnusně, měli tak hezký vztah v práci, nasmáli se, no holt, ale to je přesně život.
@Hanka79 píše:
Ja na to taky nekdy koukam, ale vadi mi tam ten P.Kriz
ježiš ten mě taky rozčiluje, ze zvědavosti jsem stáhla a koukala na jeden díl (chtěla jsem vidět hlavně tu Lenku) a ten Kříž to jsem musela až posunou
takže další stahovat nehodlám
stačí současná ulice, jsem ráda když aspoň ten stažený díl vidím v klidu
jinak škoda ale Matěj zrovna v tom díle, na který jsem koukala, nebyl, jen Tereza se tam mihla
Ježiš, já to psala tak rychle, a takových překlepů, omluva veliká. ![]()
@KPKristy prý bych jí tu hnátu usekla
Adrianka, to se mám na co těšit, bestie jedna ![]()
a teda podle toho co ta Berenika psala to teda vypadá, že jsem se trefila a Jarda se dobrovolně Lence nepřizná
ta Markéta je teda káča když to neskousne, ale co od holky v jejím věku čekat ![]()
Ježiš mě se ta stará Adriana vůbec nikdy nelíbila, přišla mi hrozná a taky furt tak špulila tu držku, já jsem z touhle teda daleko víc spokojené, kdyby vrátili tu starou tak bych ty scény snad nesnášela, i když je možné že za ta léta by snad začla hrát líp… no prostě Matěj i Tereza na mě působili vždycky věrohodně ale ona né
@Phoebe13 píše:
Těším se až bude dělat Simona z Jardy „deset malejch“
Tak toho se už taky nemůžu dočkat. Jak to tam zaznělo a výraz její tváře, tak jsem se fakt od srdce zasmála. ![]()
@maluska ona ta stará Adriana je teď nějaká slavná modelka. Ale je teda namyšlená.
@Andris píše:
@maluska ona ta stará Adriana je teď nějaká slavná modelka. Ale je teda namyšlená.
A strašně blbá ![]()
@maluska píše:
ježiš ten mě taky rozčiluje, ze zvědavosti jsem stáhla a koukala na jeden díl (chtěla jsem vidět hlavně tu Lenku) a ten Kříž to jsem musela až posunoutakže další stahovat nehodlám
stačí současná ulice, jsem ráda když aspoň ten stažený díl vidím v klidu
jinak škoda ale Matěj zrovna v tom díle, na který jsem koukala, nebyl, jen Tereza se tam mihla
@Hanka79 píše:mne vadi ta jeho mluva, chovani apod. v Basnikach mi v prnich dilech nevadil, ale jak pak byl starsi tak uz jo…jsem rada, ze v te Ulici uz neni…
Mě se zase eklují ty jeho ulízené nagelované vlasy, to je hnus fialovej. ![]()
@Hanka79 no v básnících jsem ho zbožňovala - Štěpánek
teda v těch prvních dílech, teď je z něj takový slizoun
a přijde mi v té ulici neustále ožralej
@cilly píše:
Mě se zase eklují ty jeho ulízené nagelované vlasy, to je hnus fialovej.
To jo, ja treba chlapovi rada zajedu rukou do vlasu, tady bych u nej asi pekne narazila
![]()