Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
9.3.13 21:52
@MUFICE píše:
Toho jsem skoro nepoznala a tu Terezu taky ne :mrgreen:

Přesně. A Terka je tam taková hezoučká. Jako ne že by teď byla hnusná, ale v těch starších dílech je taková fajná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
9.3.13 22:10

@Andriska ví jo, ty bláho a to spolu takhle zas kafíčkujou - Anče málem sekala ruce, to byly scény a Růže to tak prošlo :?
ty jo jak vás čtu tak to fakt bude maso :mrgreen: já to mám stažené ale neměla jsem se ještě kdy v klidu podívat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.3.13 22:15

Jo Matěj je tam mláďátko a adrianu hlŕála taková hezká herečka. terka tam je opravdu hezká, je i teď, ale tam byla takové dˇěcko hezké.

A teď se markéta asi bude k jardovi chovat hnusně, měli tak hezký vztah v práci, nasmáli se, no holt, ale to je přesně život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
9.3.13 22:15
@Hanka79 píše:
Ja na to taky nekdy koukam :), ale vadi mi tam ten P.Kriz :roll:

ježiš ten mě taky rozčiluje, ze zvědavosti jsem stáhla a koukala na jeden díl (chtěla jsem vidět hlavně tu Lenku) a ten Kříž to jsem musela až posunou :roll: takže další stahovat nehodlám :mrgreen: stačí současná ulice, jsem ráda když aspoň ten stažený díl vidím v klidu :) jinak škoda ale Matěj zrovna v tom díle, na který jsem koukala, nebyl, jen Tereza se tam mihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.3.13 22:16

Ježiš, já to psala tak rychle, a takových překlepů, omluva veliká. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
9.3.13 22:18

@KPKristy prý bych jí tu hnátu usekla :lol: Adrianka, to se mám na co těšit, bestie jedna :lol:
a teda podle toho co ta Berenika psala to teda vypadá, že jsem se trefila a Jarda se dobrovolně Lence nepřizná :think: ta Markéta je teda káča když to neskousne, ale co od holky v jejím věku čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
9.3.13 22:21

Ježiš mě se ta stará Adriana vůbec nikdy nelíbila, přišla mi hrozná a taky furt tak špulila tu držku, já jsem z touhle teda daleko víc spokojené, kdyby vrátili tu starou tak bych ty scény snad nesnášela, i když je možné že za ta léta by snad začla hrát líp… no prostě Matěj i Tereza na mě působili vždycky věrohodně ale ona né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.3.13 22:35
@Phoebe13 píše:
Těším se až bude dělat Simona z Jardy „deset malejch“ :potlesk:

:D :lol: :potlesk: Tak toho se už taky nemůžu dočkat. Jak to tam zaznělo a výraz její tváře, tak jsem se fakt od srdce zasmála. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.3.13 22:40

@maluska ona ta stará Adriana je teď nějaká slavná modelka. Ale je teda namyšlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
9.3.13 22:43
@Andris píše:
@maluska ona ta stará Adriana je teď nějaká slavná modelka. Ale je teda namyšlená.

A strašně blbá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
9.3.13 23:13
@Hesovi píše:
A strašně blbá :mrgreen:
:lol: tak asi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
10.3.13 09:56
@maluska píše:
ježiš ten mě taky rozčiluje, ze zvědavosti jsem stáhla a koukala na jeden díl (chtěla jsem vidět hlavně tu Lenku) a ten Kříž to jsem musela až posunou :roll: takže další stahovat nehodlám :mrgreen: stačí současná ulice, jsem ráda když aspoň ten stažený díl vidím v klidu :) jinak škoda ale Matěj zrovna v tom díle, na který jsem koukala, nebyl, jen Tereza se tam mihla
:mrgreen: mne vadi ta jeho mluva, chovani apod. v Basnikach mi v prnich dilech nevadil, ale jak pak byl starsi tak uz jo…jsem rada, ze v te Ulici uz neni… :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
10.3.13 12:47
@Hanka79 píše: :mrgreen: mne vadi ta jeho mluva, chovani apod. v Basnikach mi v prnich dilech nevadil, ale jak pak byl starsi tak uz jo…jsem rada, ze v te Ulici uz neni… :D

Mě se zase eklují ty jeho ulízené nagelované vlasy, to je hnus fialovej. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
10.3.13 14:44

@Hanka79 no v básnících jsem ho zbožňovala - Štěpánek :D teda v těch prvních dílech, teď je z něj takový slizoun :oops: a přijde mi v té ulici neustále ožralej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
10.3.13 16:23
@cilly píše:
Mě se zase eklují ty jeho ulízené nagelované vlasy, to je hnus fialovej. :poblion:

To jo, ja treba chlapovi rada zajedu rukou do vlasu, tady bych u nej asi pekne narazila :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí