Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miriam mluví, ale vždycky za dveřma
že by opravdu scénáristi brousili na emiminu a dali na připomínky? ![]()
@Tinakaterina píše:
No já si bohužel myslím, že by tohle udělal leckterý chlap, kdyby na něj holka někde o samotě vlezlanaštěstí se to v reálným životě tak moc nestává.
Bohužel stává, mě se to stalo…
Gábina a Markéta se tváří jak na pohřbu, nesnáším ty jejich kyselé ksichty
Divím se Amálce, že koupila Adrianě novou TV, já bych jí to vypla a vyhodila bych jí z bytu
Lenka se nad tou svatbou rozplývá a Jarda se tváří jak kakabus a je duchem nepřítomný ![]()
@zuzice píše:
Miriam mluví, ale vždycky za dveřmaže by opravdu scénáristi brousili na emiminu a dali na připomínky?
třeba to tady pročítaj ![]()
Akorát mi vadí, že jí furt Lenka nosí, jak roční dítě ![]()
@MUFICE, přesně tak! Amálka to udělala, aby bylo dobře, ale já bych ji vykopla a hodila za ní ty berle ![]()
@KPKristy píše:
@MUFICE, přesně tak! Amálka to udělala, aby bylo dobře, ale já bych ji vykopla a hodila za ní ty berle
Možná by ji mohla ještě těma berlema přetáhnout po tom jejím bolavém hřbetu ![]()
@Andriska píše:
Možná by ji mohla ještě těma berlema přetáhnout po tom jejím bolavém hřbetu
To by si jen zasloužila, můra jedna ![]()
Holky, já chci hlavně vidět, jak tam bude běhat deset malejch Hejlů
![]()
Markéta je blbka fakt, co jako čekala že sní Jarda bude a mezitím si vezme Lenku. Je to vůl že to udělal já vím že se to nabízelo ale nemusel.
@KPKristy píše:
@MUFICE, přesně tak! Amálka to udělala, aby bylo dobře, ale já bych ji vykopla a hodila za ní ty berle
Jo, já vím, že to udělala kvůli klidu.
Taky bych po ní hodila ty berle
![]()
Hlavně Amálka koupila Adrianě takovou drahou TV a ona ani nebekla, že děkuje. Takovejch peněz za ní dala… ![]()
@bobin píše:
Markéta je blbka fakt, co jako čekala že sní Jarda bude a mezitím si vezme Lenku. Je to vůl že to udělal já vím že se to nabízelo ale nemusel.
chrápat s ní teda nemusel ![]()
Holky myslíte, že bude mít Jarda blbé svědomí a řekne ženušce co se stalo??? Něco mě říká, že to nedobře dopadne
![]()
@Tinakaterina píše:
Hlavně Amálka koupila Adrianě takovou drahou TV a ona ani nebekla, že děkuje. Takovejch peněz za ní dala…
Jo, jen tak prohodila koutkem, díky a TV stála tak 10 litrů.
@denisa 76 píše:
Holky myslíte, že bude mít Jarda blbé svědomí a řekne ženušce co se stalo??? Něco mě říká, že to nedobře dopadne![]()
![]()
Podle ukázek to vypadá, že se Markéta svěří Bedřichovi, možná to řekne i Simoně a tak se to provalí ![]()