Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
12.3.13 10:07

Miriam mluví, ale vždycky za dveřma :-))) že by opravdu scénáristi brousili na emiminu a dali na připomínky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 10:47
@Tinakaterina píše:
No já si bohužel myslím, že by tohle udělal leckterý chlap, kdyby na něj holka někde o samotě vlezla :cert: naštěstí se to v reálným životě tak moc nestává.
Bohužel stává, mě se to stalo…
  • Citovat
  • Upravit
50144
12.3.13 11:36

Gábina a Markéta se tváří jak na pohřbu, nesnáším ty jejich kyselé ksichty :cert: :zed: Divím se Amálce, že koupila Adrianě novou TV, já bych jí to vypla a vyhodila bych jí z bytu :cert: Lenka se nad tou svatbou rozplývá a Jarda se tváří jak kakabus a je duchem nepřítomný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
12.3.13 11:40
@zuzice píše:
Miriam mluví, ale vždycky za dveřma :-))) že by opravdu scénáristi brousili na emiminu a dali na připomínky? :-)

třeba to tady pročítaj :mrgreen:

Akorát mi vadí, že jí furt Lenka nosí, jak roční dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 11:41

@MUFICE, přesně tak! Amálka to udělala, aby bylo dobře, ale já bych ji vykopla a hodila za ní ty berle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
12.3.13 11:43
@KPKristy píše:
@MUFICE, přesně tak! Amálka to udělala, aby bylo dobře, ale já bych ji vykopla a hodila za ní ty berle :cert:

Možná by ji mohla ještě těma berlema přetáhnout po tom jejím bolavém hřbetu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 11:48
@Andriska píše:
Možná by ji mohla ještě těma berlema přetáhnout po tom jejím bolavém hřbetu :lol:

To by si jen zasloužila, můra jedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.3.13 11:52

Holky, já chci hlavně vidět, jak tam bude běhat deset malejch Hejlů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
12.3.13 11:56

Markéta je blbka fakt, co jako čekala že sní Jarda bude a mezitím si vezme Lenku. Je to vůl že to udělal já vím že se to nabízelo ale nemusel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
12.3.13 11:59
@KPKristy píše:
@MUFICE, přesně tak! Amálka to udělala, aby bylo dobře, ale já bych ji vykopla a hodila za ní ty berle :cert:

Jo, já vím, že to udělala kvůli klidu.

Taky bych po ní hodila ty berle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.3.13 11:59

Hlavně Amálka koupila Adrianě takovou drahou TV a ona ani nebekla, že děkuje. Takovejch peněz za ní dala… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
12.3.13 12:00
@bobin píše:
Markéta je blbka fakt, co jako čekala že sní Jarda bude a mezitím si vezme Lenku. Je to vůl že to udělal já vím že se to nabízelo ale nemusel.

chrápat s ní teda nemusel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.3.13 12:02

Holky myslíte, že bude mít Jarda blbé svědomí a řekne ženušce co se stalo??? Něco mě říká, že to nedobře dopadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
12.3.13 12:03
@Tinakaterina píše:
Hlavně Amálka koupila Adrianě takovou drahou TV a ona ani nebekla, že děkuje. Takovejch peněz za ní dala… :jazyk:

Jo, jen tak prohodila koutkem, díky a TV stála tak 10 litrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
12.3.13 12:04
@denisa 76 píše:
Holky myslíte, že bude mít Jarda blbé svědomí a řekne ženušce co se stalo??? Něco mě říká, že to nedobře dopadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Podle ukázek to vypadá, že se Markéta svěří Bedřichovi, možná to řekne i Simoně a tak se to provalí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí