Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
12.3.13 20:47

@maluska no Gábina by spíš chtěla aby jí „zmáhal“ ten s tím hustým obočím ten kluk v jejím věku, to by se možná tvářila líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
12.3.13 20:54

@renda81 tak ať si to s ním rozdá, aspoň se snad bude tvářit líp na tohle se fakt už nedá koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.13 20:56

Ženy zkráceně - co se dělo dneska? Kromě Gábinina protaženého koňského ksichtu :lol: Stahování stále nejde.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 21:01

Stahuju zítřek, ale asi to potrvá. Nejdřív to nešlo vůbec, teď zase děsně pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
12.3.13 21:09

Ahoj holky, prosím vás, v jakým díle se Markéta vyspala s Jardou? Jako Ulici sledujeme tak sporadicky, ale zrovna tohle musíme vidět :mrgreen: Dneska jsem se to dozvěděla, když jsem se zas po delší době dívala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.3.13 21:12

Zítřejší díl tedy nic moc. Stejně si myslím, že to nakonec řekne Jarda Lence sám. Simona nic neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.3.13 21:14

@bjetuschka Jarda se vyspal s Markétou ve čtvrtek 7/3 tuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
12.3.13 21:20

@Tamtama vlastně nic extra :lol:
Markéta má depku z Jardy, řekla mu že je do něj zamilovaná, že to nebyl jen nějaký úlet, Jarda z toho vykulený… v dílně za ním byla Lenka s malou a potkala se s Markétou, tak z toho Markéta odvařená nebyla ale snažila se si myslím
Lenka si zkoušela svatební šaty a neustále se těší na svatbu :lol:
Amálky mi je líto, páč má Adrianu pořád usalašenou doma :zed: Pešek jí dal klíče aby včera zamkla až bude odcházet s její mámou a Adrianka se tam sama bez dovolení dneska nasalátovala, čuměla tam na televizi, vyžírala lednici - Amálie do toho přišla a samozřejmě nadšená nebyla, volala Vlastovi jak to je s těma klíčema ale moc to s ním rozebírat nechce, vyřešila to po svém, koupila Adri televizi aby jí dostala z bytu :lol: Adrianu to asi až urazilo :lol: poděkování procedila skrz zuby, Vlasta to prokoukl ale rozdýchal to venku s Máňou a mezi Amálií a Vlastou dobrý (na jak dlouho že?) a když večer otravovala Adriana smskou že něco potřebuje tak jí napsal že nemůže - konečně
no Gábina protaženej ksicht, páč na horách to nebylo podle jejích představ, největší problém že páprdové hráli každý večer kanastu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
12.3.13 21:22
@Machalka píše:
@bjetuschka Jarda se vyspal s Markétou ve čtvrtek 7/3 tuším :think:

taky myslím že to byl čtvrtek tz. díl 2360 ale jistá si nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
12.3.13 21:26

@Machalka Ahaa, děkuju, jdu to dohledat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 21:27

@maluska, tak u toho shrnutí jsem se pobavila. Výstižné a vtipné :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
12.3.13 21:34

@KPKristy dík teď jsem si to po sobě chtěla přečíst jestli to má vůbec hlavu a patu :mrgreen:
ta Amálka je blázen, já bych tu Adrianu čapla za vlasy a letěla by, jak jim tam vyžírala lednici :zed: 8o ta nemá žádný zábrany, neskutečný a nechápu co to neustále sleduje - to je rachot jak kráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
12.3.13 21:53

No tak na ulozto mi to jako vždy večer stáhnou nejde, je tam moc lidí… už je to i na edisk ale bohužel to mají omezený na 1 stažený soubor za den :zed: já si stahovala tu dnešní ulici včera až po 23 hodině, takže dneska už další díl ulice neuvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
12.3.13 22:36

Tak já už mám zkouknutý zítřek a konečně pochopíte proč sě gabina chová jak se chová. celkem rozumně to hynkovi vysvětlení, ale on je jak vy:-) já ji rozumím, taky jsem si něčím podobným prošla i když tak unavená a sedřená jsem nikdynebyla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.13 22:43

maluska děkuju :kytka:
občas se mrkneme ráno s kámoškou u nich na kafi a vždycky říkáme, že tam vlítnem a profackujem to :mrgreen: to samý Ordinace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí