Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ty tři grácie v pekárně a Nyklovou odvezou papučema napřed ![]()
@Hanka79 píše:![]()
No z nas by byly teda scenaristky…z nas by meli divaci radost![]()
Ja jsem stejne zvedava kdy ta Ulice vlastne skonci a jak…uz to bezi 8 let
Jak tam pořád ta Gábina pindala o tom, jak nechce být jako padesátiletá ženská, tak mi akorát problesklo, ježiš, snad nebude Ulice pokračovat ještě těch 30 let, abysme se dočkaly, jak bude Gábina řešit, že si chce zahrát canastu a nebude s kým ![]()
@maluska píše:
Jestli to na sebe Jarda práskne sám, tak to bude fakt vůl, jen ať se užívá a vyžírá si to sám, dobře mu tak, on si to příště fakt rozmyslí… bylo by fajn, kdyby jednou v té ulici všechno neprasklo, nevěra tam byla ale taková rychlo nevěra o které se nikdo nedoví, to by byla aspoň změna.
Však to říkám furt, ať si ta Gábina s tím mlaďochem už konečně zařádí a bude konečně klid od těch jejích kyselých ksichtů
@bobin to mě taky napadlo, že by mohla i do hospody, ale asi by to nedopadlo nejlíp, nad ní je potřeba pořádný dozor - nejlépe Nyklovkaale ona s Nyklovou měla už nějaký problém, že… dělala u ní nějakou brigádu
a tu sekretářku do dílny by mohla jít klíďo dělat i Adriné ta by taky potřebovala za prdelí Nyklovou - poslala bych do pekárny Markétu, Adrianu a Gábinu - pěkně za trest
No to by ty buchty pak vypadaly
všechny pořádně nakyslé ![]()
@Petorka píše:
Jak tam pořád ta Gábina pindala o tom, jak nechce být jako padesátiletá ženská, tak mi akorát problesklo, ježiš, snad nebude Ulice pokračovat ještě těch 30 let, abysme se dočkaly, jak bude Gábina řešit, že si chce zahrát canastu a nebude s kým
@maluska píše:
a tu sekretářku do dílny by mohla jít klíďo dělat i Adriné ta by taky potřebovala za prdelí Nyklovou - poslala bych do pekárny Markétu, Adrianu a Gábinu - pěkně za trest
Jo, tyhle 3 by potřebovaly makat pod Nyklovou, ta by jim dala
![]()
@zuzice píše:
Tak ted jsem nesla našeho prcka, cca stejně starého, možná trošku mladšího než Mirinka, z předsíně do dětského pokoje a on se mě ptá: proč mě neseš?)))
Na Ulici tak občas kouknu, když je takhle navečer čas
trošku se musim smát, že na Telce všechny díly jednou od znovu
jen pro pobavení jsem se koukla na první díl a pohltila mě troška „nostalgie“
no změnilo se toho hodně, co dodat ![]()
Voyo se asi naštvalo, že stahujem jak divé a vůbec ten díl nepustilo do světa ![]()
@zuzice píše:
Voyo se asi naštvalo, že stahujem jak divé a vůbec ten díl nepustilo do světa
Ať jdou do řiti, hlavně že se vysírají, jak to dávají den dopředu. Platit jim za to nehodlám…
To je mazec, právě jsem se dozvěděla, že dnešní díl není ani na voyo ![]()
@zuzice píše:
Licenci mají asi do roku 2017,takže můžeme být v klidu, máme dost času na rozdávání virtuálních facek a rozčilování se nad charaktery všech postav
Fakt jo? tak to tam bude jeste asi hodne karambolu a prekvapeni a mozna dalsi nove tvare… ![]()
@Petorka píše:
Jak tam pořád ta Gábina pindala o tom, jak nechce být jako padesátiletá ženská, tak mi akorát problesklo, ježiš, snad nebude Ulice pokračovat ještě těch 30 let, abysme se dočkaly, jak bude Gábina řešit, že si chce zahrát canastu a nebude s kým
Jestli se nechtela takhle zakopat, tak si to mela rozmyslet driv nez vlezla s Hynkem do postele bez „ochrany“
jooo kdyz ma prcinka radost, hlavicka ma pak starost ![]()