Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
12.3.13 23:34
@bjetuschka píše:
Ahoj holky, prosím vás, v jakým díle se Markéta vyspala s Jardou? Jako Ulici sledujeme tak sporadicky, ale zrovna tohle musíme vidět :mrgreen: Dneska jsem se to dozvěděla, když jsem se zas po delší době dívala :D

Tam nic neuvidíš…klasika = líbačka a pak záběr jak tam je Markéta polonahá pod dekou a Jarda se oblíká :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.3.13 08:30
@maluska píše: ..ta Amálka je blázen, já bych tu Adrianu čapla za vlasy a letěla by, jak jim tam vyžírala lednici :zed: 8o ta nemá žádný zábrany, neskutečný a nechápu co to neustále sleduje - to je rachot jak kráva

Jo taky bych ji ukazala kde jsou dvere :cert:,ale hraje to dobre, pry je to neter Vaculika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.3.13 08:41

No tak koukla jsem dneska ráno na ten dnešní díl. Ta Gabča by si zasloužila dvojčata, aby věděla, co je to vytížená unavená matka. Navíc mi nejde do hlavy, proč má tak vysoký částky za telefon, cožpak nemá internet nebo co? Jak si stěžovala, že musí být v kontaktu. Chudák holka, my tady do ní a ona se nemůže bránit :mrgreen: @maluska Adriana je originál člověk, taky žasnu co je to za parchanta, ale fakt je dobrá herečka, něco mi říká, že bude mít Amálka s Peškem problémy, škoda mám je ráda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.3.13 08:43
@Hanka79 píše:
Jo taky bych ji ukazala kde jsou dvere :cert:,ale hraje to dobre, pry je to neter Vaculika :)

Nejvíc mě pobavila tím smíchem, jak byla u tý televize a Amálka ještě uvnitř, je fakt dobrá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 09:27
@lucka.Kr píše:
Nejvíc mě pobavila tím smíchem, jak byla u tý televize a Amálka ještě uvnitř, je fakt dobrá :mrgreen: :mrgreen:

jj přesně, to je taková mrcha, baví mě jak jí to člověk prostě musí věřit a i když je to blbej seriál tak mě dokáže vytočit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.3.13 09:33

@Lenka512 Muzete mi prosim napsat, ja kto, ze se Jarda s Marketou vyspal? Vubec to nechapu, myslela jsem, ze to bude normalni par a oni tam zas musi dat nejakou blbou neveru… ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
13.3.13 09:41

Tak ted jsem nesla našeho prcka, cca stejně starého, možná trošku mladšího než Mirinka, z předsíně do dětského pokoje a on se mě ptá: proč mě neseš? :-D)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
@radulicek píše:
@Lenka512 Muzete mi prosim napsat, ja kto, ze se Jarda s Marketou vyspal? Vubec to nechapu, myslela jsem, ze to bude normalni par a oni tam zas musi dat nejakou blbou neveru… ach jo…

tady to nikdo nechápe, je to scifi scénáristů. Jarda říkal, že to byla blbá reakce na Markétin polibek :mrgreen: To je nesmysl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154

S Libuškou a dr. se to už asi konečně chystá :D
a Gábinu ani po dnešním díle nechápu - na jednu stranu teda chápu, i když jsem o chlup starší než ona :mrgreen: ale taky mě nenaplňuje být jen maminkou a hospodyňkou, taky potřebuju pro život něco víc, ale tak pro to něco do prčic dělám ne a s rozumem, můj účet za telefon teda není ani 500,– protože vím že máme nějakej rozpočet a protože ty prachy investuju teda radši do něčeho jiného pro mě smysluplnějšího a taky to neházím na hrb mému manželovi, furt je to on kdo nás drží finančně a já si můžu „válet šunky doma“… já teda vůbec nechápu co ona po tom Hynkovi chce, podle mě má v hlavě toho Vaška a tak jí prostě nikdy nebude to co má doma dost dobrý… taky mi nejde do hlavy proč teda pořád vyvařuje, když má Šimona ve školce, kde nejspíš obědvá a Hynek se včera zmiňoval že jedli u Henryho :nevim: tak když to shrnu, hlídání pro Šimona má od mámy, macechy, táty i Hynka klíďo večer a může jít pařit, stereotyp v životě - chodí na VŠ :nevim: co tam má za stereotyp - mně to teda nikdy nepřišlo :nevim: nepracuje takže prostě musí mít čas na to poklidit, vyžehlit a občas uvařit - to by musela dělat i kdyby žila sama, dítě každý den ve školce - má čas na učení, do práce chodit nemusí… byla na horách sice s „páprdama“ ale bože jeli na hory si zalyžovat ne :nevim: zapařit může jít s kámošema… no tak já prostě nepochopím co jí schází… já být na místě Hynka tak jsem taky už nasraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.3.13 09:43

Ahoj děvčata, tak si to tu tak pročítám a musím se k vám přidat. Tu pošahanou Adrianu bych vykopla, že by se ani otočit nestihla, pinda jedna, ale je fakt, že to ta herečka hraje dobře. Je mi docela líto Jardy, myslim, že mu Markéta ještě zatopí. Poslední dobou mě ale hrozně rozčiluje ta Lenka a začínám být alergická na jméno Mirinka, to je pořád Mirinka sem Mirinka tam u toho kvetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.3.13 09:45

Ahoj holky, tak mi utekly oba poslední díly, zkusím dočíst, vy jste drbny, co vše rozeberou, tak mi snad napoví, co se dělo :palec:
Jenom tedy v kostce něco zásadního, co MUSÍM vědět? :lol: Děkuji! Dneska se obávám, že mi to taky nevyjde, ale připravím se na to a ulici si nahraju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 09:46

@radulicek páč to byl večer s Markétou plnej hihihi a hahaha, trochu víc popili (se mnou by teda láhev vína zamávala :mrgreen: )Markéta po něm vystartovala, sedla obkročmo a Jarouškovi se zatmělo, po tom co vášeň opadla začal zas používat hlavu a neštěstí je na světě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 09:47

@zuzice :lol: protože to tak v seriálu dělají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 09:49

@Petorka o jednu nebo 2 stránky dál jsem se pokusila shrnout včerejší díl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.3.13 09:49

Tak teda ta Lenka má fakt dost - jak dělala ten výklad Markétě o tom obrázku - no já ikdybych Jardu nemilovala, tak bych ji stejně nevnímala :mrgreen:
Adriana to je děs, snad Pešek pochopil o co Amálce jde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky