Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pvmr taky jsme viděla upotávku…no, snad Ulici dneska stihnu..
@KPKristy píše:
Markéta na něj vybafla, že ho miluje a on něco v tom smyslu, že kdyby to věděl, tak to neudělá. Takže jako vyspat se s někým je ok, pokud nejsou zamilovaní. Jakmile jsou tam city, je to špatně. Chlap jako víno
Taky mi to hlava nebrala
![]()
Snad se mi večer podaří stáhnout zítřek a možná bych na to ještě dneska koukla. Bude to mazec ![]()
Gábina je magor, nebo teda aspoň já když odněkud přijedme, tak se mi vůbec nechce vybalovat, kolikrát to dělám až druhej den, prostě pohoda klid:-) Ale když je znechucená dovolenou, tak se asi holt nedá nic dělat. Asi si to představovala míň akční.
No jsem na Gabču zvědavá, ukázky byly „lákavé“… co zas ta mohla mít za problém, chlap z rezervy koupí dovolenou a ona prndá ![]()
A opět překvapuje Mirinka, kolik že ji je? 2-3 roky? Bych chtěla vidět dítě, co takhle maluje v tomhle věku. Možná ji pořád nosí, protože jinak by byla kde ji posadí tam ji najdou:-)
pindá protože po večerech hráli kanastu.Byla tam s 50 letýma lidma a asi si představovala že budou chodit každý den pařit či ci…
taky jsme se nad tim pozastavila, naší holce je 2,5 aa akorát tak čmárá nějaký bludy.
No tak jsem shlédla dnešní ulici a můžu říct, že se těším na zítřek
začíná mi být Jardy líto, bohužel Markét je v tom až po uši a zamilovanost dělá divy… No každopádně to bude zajímavé ![]()
@hofka, náš Ondra namaluje obličej s očima, ušima, nosem a pusou. uměl to už ve dvou a půl. Ale tělo neumí…
@hofka píše:
A opět překvapuje Mirinka, kolik že ji je? 2-3 roky? Bych chtěla vidět dítě, co takhle maluje v tomhle věku. Možná ji pořád nosí, protože jinak by byla kde ji posadí tam ji najdou:-)
Můj tříletý syn by to teda nenamaloval. Takové výtvory kreslí až tak 5-ti leté děti.
@hofka píše:
No ono i to, jak byla sama v te koupelne a pak jen křikla hotovo
.
Našeho mladýho musím honit po bytě, aby si šel vyčistit zuby ![]()