Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Podle ukázek to vypadá, že se Markéta svěří Bedřichovi, možná to řekne i Simoně a tak se to provalí
@bobin píše:
Já myslím že stím Jardou se to provalí
no já právě taky
![]()
Já myslím, že Markéta bude těhotná..
to tam ještě nebylo - mladá matka..
@Tamtama píše:
Já myslím, že Markéta bude těhotná..to tam ještě nebylo - mladá matka..
Gábina je tam nejmladší matkou…
Ajo na tu jsem zapomněla.. ale i tak by Markéta byla samoživitelka, kdyby si dítě nechala.. ![]()
Holky, já tak přemýšlím nad tím Jardou a obdivuju ho, že se s Markétou „jen vyspal“ a nenechá z ní udělat milenku. Kolik chlapů tohle dokáže aniž by vedli dvojí život, když už se jednou vyspí s někým tak málokterý chlap to netáhne další týdny, měsíce. Možná mají poprvé velké výčitky, podruhé ještě možná taky ale pak každá další „akce“ s milenkou je vlastně v pořádku, protože to tak dělají všichni. Nevěra je už snad všude a málokdo je v dnešní době ještě věrný. Tím spíš, když se jedná o dlouhodobé manželství, jež trvá třeba už 1o-15 let.
P. S. Fascinuje mě jak Jarda tohle vše prožívá a opravdu si to vyčítá.
Já bych mu to snad i hned odpustila, když se tak zkroušeně tváří.
Vlastně bych se nedivila, kdyby Markéta i jen schválně fingovala své těhotenství, aby jim překazila svatbu. Taková žárlivost a zamilovanost dokáže dělat divy.
@Tamtama píše:
Nestraš
To by byla pěkná polízanice ![]()
@Tamtama píše:
no tak je to možný
@micha.bello v reálu si myslím, že kdž chlap je zamilovanej tak se v něm i hne svědomí a má možná i výčitky ![]()
Ttěhotenství nemůže ohrozit svatbu, to by bylo brzo po aktu, ovšem situaci to zkomplikovat může po svatbě, pokud teda bude. spíš ji odloží na tepleji, ale nenapadá mě důvod. třeba onemocní miriam nebo mirinka…
@micha.bello, otázka je, jestli se tváří skroušeně kvůli nevěře nebo kvůli tomu, že by se to mohla dozvědět Lenka ![]()
Doufám, že moc neprozradím, je to v dnešním dílu. Markéta na něj vybafla, že ho miluje a on něco v tom smyslu, že kdyby to věděl, tak to neudělá. Takže jako vyspat se s někým je ok, pokud nejsou zamilovaní. Jakmile jsou tam city, je to špatně
. Chlap jako víno ![]()
@zuzice píše:
Ttěhotenství nemůže ohrozit svatbu, to by bylo brzo po aktu, ovšem situaci to zkomplikovat může po svatbě, pokud teda bude. spíš ji odloží na tepleji, ale nenapadá mě důvod. třeba onemocní miriam nebo mirinka…
Já myslím, že svatba bude. Doufám… ![]()
Před chvíli bylo v upoutávce, že to Markéta řekla Bedřichovi, brečela a všechno mu to vykládala, pak měl řeč Jarda s Bedřichem a pak byl Jarda doma, objímal Lenku a řekl ji že ji miluje, no a pak tam byla Simona jak vyvalila oči, takže si myslím, že Markéta to řekne i Simoně - tím se to všechno vyvalí a Jarda bude donucen to všechno říct Lence - to už jsou jen mé domněnky