Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Večer se mi nechtělo spát, tak jsem rovnou mrkla na dnešek. Nic neprozradím, jen to, že Lenka bude mít nádherný svatební šaty ![]()
A Adriana je kravajzna, ale to už víme…
A ja prozradim Gabina protivna, nespokojena, unavena - prijeli z hor. ![]()
Ja ji nemůžu.
Aby se ta Gábina s prominutím nepos,,, pořád si stěuje, jak nemají peníze, pak jedou na hory a ještě se bude tvářit hrozně unaveně. Kdo na to dneska má, jezdit si po horách
Kopla bych ji
To jo, mě tím taky pěkně se*e. Já sice dnešek ještě neviděla, ale ukázky mi stačily k tomu, jak jsem viděla, jak se tváří
by se měla holka probrat, kdo by tady to pro ní dělal ![]()
No jo, Gábina. Té se nikdo ničím nezavděčí, je protivná jako činže a poslední dobou čím dál víc. Myslím, že se nakonec s obočnatcem spustí…
Taky myslím, že se spustí. Člověk by se jí nezavděčil asi ničím. Kerej chlap si může dovolit vzít si v práci volno a vyrazit s rodinou na hory
Pipina je to
Tak já chápu, že měla jinou představu o složení party na těch horách, ale koneckonců věděla, kdo pojede, a jestli se jí ty lidi nelíbí, tak se tam hnát nemusela…
Holky a kdo je ten obočnatec? Není to nějakej další syn Rychlýho? Mě přijde, že mu je podobnej.
Jinak Gábina je prostě mladá nevylítaná holka co měla dítě moc brzo a teď jí chybí pařby. Myslím si taky, že se s obočnatcem spustí.
Já budu koukat až v poledne, ale viděla jsem Gábinu v ukázkách, tak je mi jasný že bude zase pindat!
Ona byla štastná, že vypadne ze stereotypu, ale ruku na srdce, mi by se asi taky nelíbilo ve společnosti mých matek, které ví všechno nejlíp a mastí celé večery kanastu
Respektive, dneska by mi to už nevadilo
ale ve dvaceti nee, ale určitě bych nebyla unavená, ale naštvaná až na půdu
@Jessie8951 píše:
Tak měla sedět doma a učit se, když nic nestíhá
To měla! Nafasovala by malého Hynkovi na hory a mohla se učit, stěžovat si Tereze a ještě by jí zbyl čas na obočnatce…
@zuzice píše:
Ona byla štastná, že vypadne ze stereotypu, ale ruku na srdce, mi by se asi taky nelíbilo ve společnosti mých matek, které ví všechno nejlíp a mastí celé večery kanastuRespektive, dneska by mi to už nevadilo
ale ve dvaceti nee, ale určitě bych nebyla unavená, ale naštvaná až na půdu
Ale ona věděla, s kým tam pojednou ![]()
Gábina je blbka, já bych byla ráda, kdybych někam vypadla i kdybych měla jet s důchodcema
![]()