Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
12.3.13 06:38

Večer se mi nechtělo spát, tak jsem rovnou mrkla na dnešek. Nic neprozradím, jen to, že Lenka bude mít nádherný svatební šaty 8)
A Adriana je kravajzna, ale to už víme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.3.13 07:15

A ja prozradim Gabina protivna, nespokojena, unavena - prijeli z hor. :|
Ja ji nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
12.3.13 07:21

Aby se ta Gábina s prominutím nepos,,, pořád si stěuje, jak nemají peníze, pak jedou na hory a ještě se bude tvářit hrozně unaveně. Kdo na to dneska má, jezdit si po horách :mrgreen: Kopla bych ji

• Citovat
  • Upravit
1132
12.3.13 07:23

To jo, mě tím taky pěkně se*e. Já sice dnešek ještě neviděla, ale ukázky mi stačily k tomu, jak jsem viděla, jak se tváří :pocitac: by se měla holka probrat, kdo by tady to pro ní dělal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.13 07:42

Gábinu nemůžu ani cítit, pinda jedna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 07:48

No jo, Gábina. Té se nikdo ničím nezavděčí, je protivná jako činže a poslední dobou čím dál víc. Myslím, že se nakonec s obočnatcem spustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
12.3.13 07:53

Taky myslím, že se spustí. Člověk by se jí nezavděčil asi ničím. Kerej chlap si může dovolit vzít si v práci volno a vyrazit s rodinou na hory :cert: Pipina je to

• Citovat
  • Upravit
46669
12.3.13 07:55

Tak já chápu, že měla jinou představu o složení party na těch horách, ale koneckonců věděla, kdo pojede, a jestli se jí ty lidi nelíbí, tak se tam hnát nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
12.3.13 07:58

Tak měla sedět doma a učit se, když nic nestíhá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4197
12.3.13 08:17

Holky a kdo je ten obočnatec? Není to nějakej další syn Rychlýho? Mě přijde, že mu je podobnej.
Jinak Gábina je prostě mladá nevylítaná holka co měla dítě moc brzo a teď jí chybí pařby. Myslím si taky, že se s obočnatcem spustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.3.13 08:19

Já budu koukat až v poledne, ale viděla jsem Gábinu v ukázkách, tak je mi jasný že bude zase pindat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
12.3.13 08:19

Ona byla štastná, že vypadne ze stereotypu, ale ruku na srdce, mi by se asi taky nelíbilo ve společnosti mých matek, které ví všechno nejlíp a mastí celé večery kanastu :-) Respektive, dneska by mi to už nevadilo :-D ale ve dvaceti nee, ale určitě bych nebyla unavená, ale naštvaná až na půdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 08:33
@Jessie8951 píše:
Tak měla sedět doma a učit se, když nic nestíhá :mrgreen:

To měla! Nafasovala by malého Hynkovi na hory a mohla se učit, stěžovat si Tereze a ještě by jí zbyl čas na obočnatce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 08:34
@zuzice píše:
Ona byla štastná, že vypadne ze stereotypu, ale ruku na srdce, mi by se asi taky nelíbilo ve společnosti mých matek, které ví všechno nejlíp a mastí celé večery kanastu :-) Respektive, dneska by mi to už nevadilo :-D ale ve dvaceti nee, ale určitě bych nebyla unavená, ale naštvaná až na půdu

Ale ona věděla, s kým tam pojednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.3.13 08:35

Gábina je blbka, já bych byla ráda, kdybych někam vypadla i kdybych měla jet s důchodcema :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí