Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
12.3.13 08:37

A myslím že s Brežněvem je to tutovka, ikdyž na druhou stranu nevím, jestli scénárista dopustí aby hned ve dvou rodinách se řešila nevěra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 08:38

Když scénáristi dopustili nevěru před svatbou, tak už asi všechno :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.3.13 08:40
@pvmr píše:
Gábina je blbka, já bych byla ráda, kdybych někam vypadla i kdybych měla jet s důchodcema :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: přesněěěě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
12.3.13 08:41

Holky, jste moc kruté i na Markétu. Uvědomte si že je jim dvacet a co jste dělaly vy ve dvaceti.
I když věděla, s kým jede, tak si třeba nedokázala představit jak to bude probíhat.
Nechci se jí zastávat, nechápu z čeho je furt unavená, hlavě nechápu proč furt tak pigluje ten svůj kvartýr, Šimon furt aby byl zavřený v pokojíčku, za každou hračku co donese dostane sprdung a musí si ji hned odnést zpátky…to u nás to vypadá spíš tak jako když šimona hlídal děda mastný a až večer se uklízí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.3.13 08:42
@Tamtama píše:
Sakryš ženský, blbne mi stahování! Vy koukáte už na zítřejší díl a já ještě neviděla ani dnešní :cert: jinak ráda bych se k vám přidala, ať vím aspoň něco :mavam:

Ja ni nestahuju, ja se nechavam vzdycky prekvapit vecer primo v tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 08:43

@zuzice, taky uklízíme až večer, jinak bych se z toho taky mohla zbláznit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.3.13 08:44
@Bobiše píše:
A ja prozradim Gabina protivna, nespokojena, unavena - prijeli z hor. :|
Ja ji nemůžu.

Videla jsem v ukazkach a ten jeji vyraz mi stacil, dela strasny ksichty a jeste tim vic ukazuje ty svoje konsky zuby… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.3.13 08:52
@zuzice píše:
Holky, jste moc kruté i na Markétu. Uvědomte si že je jim dvacet a co jste dělaly vy ve dvaceti.
I když věděla, s kým jede, tak si třeba nedokázala představit jak to bude probíhat.
Nechci se jí zastávat, nechápu z čeho je furt unavená, hlavě nechápu proč furt tak pigluje ten svůj kvartýr, Šimon furt aby byl zavřený v pokojíčku, za každou hračku co donese dostane sprdung a musí si ji hned odnést zpátky…to u nás to vypadá spíš tak jako když šimona hlídal děda mastný a až večer se uklízí :-)

Ja uz tu psala, ze cloveka to strasne rozcili to chovani lidi, moc se do toho vzije, ale oni za to vlastne nemuzou, maji to tak ve scenari… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 08:55
@Hanka79 píše:
Ja uz tu psala, ze cloveka to strasne rozcili to chovani lidi, moc se do toho vzije, ale oni za to vlastne nemuzou, maji to tak ve scenari… :mrgreen: :mrgreen:

No jo, to tak nemůžeme brát, že to mají ve scénáři :mrgreen:. Jinak bychom tu neměly o čem krafat. Prostě jsou to lidi a hotovo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.3.13 09:01

@KPKristy Já vím ;),ale ja se tim nekdy uklidnuju, pac tam jsou nektery na facku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.13 09:05

Tak já mám pocit, že na facku jsou tam poslední dobou všichni. Snad jen kromě Miriam…

A všimly jste si, že Mirinka mluví??? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.13 09:12

Hanka79 taky bych se nechala překvapit, ale nemám televizi.. :oops: začala jsem znovu sledovat před čtvrt rokem, když jsem si zlomila loket a byla s malým u mamky.. a hned mě to chytlo :)
KPKristy ona je živá??? 8o :mrgreen: navíc mě fascinuje, že pořád spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
12.3.13 09:18

A Gábina ho podvedla,? neviděla jsem poslední díl… třeba otěhotní a nebude vědět s kým to má.. :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.3.13 09:48
@KPKristy píše:
A všimly jste si, že Mirinka mluví??? 8o :lol:

Obcas :-D a nejvic me fascinuje jak Lenka porad chlasta to vino…uz i manzel minule rikal, ze ji nevidi jinak nez se sklenickou v ruce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.3.13 09:49
@elluan píše:
A Gábina ho podvedla,? neviděla jsem poslední díl… třeba otěhotní a nebude vědět s kým to má.. :mrgreen: 8o

Zatim ne, ale uz ji stve jak doma resej porad penize, jak manzel vsechno plati, na vsechno vydelava jen on a ona se vali doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mazec…by mela byt radsi ticho, nemakacenko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí