Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A myslím že s Brežněvem je to tutovka, ikdyž na druhou stranu nevím, jestli scénárista dopustí aby hned ve dvou rodinách se řešila nevěra ![]()
Když scénáristi dopustili nevěru před svatbou, tak už asi všechno ![]()
@pvmr píše:
Gábina je blbka, já bych byla ráda, kdybych někam vypadla i kdybych měla jet s důchodcema![]()
Holky, jste moc kruté i na Markétu. Uvědomte si že je jim dvacet a co jste dělaly vy ve dvaceti.
I když věděla, s kým jede, tak si třeba nedokázala představit jak to bude probíhat.
Nechci se jí zastávat, nechápu z čeho je furt unavená, hlavě nechápu proč furt tak pigluje ten svůj kvartýr, Šimon furt aby byl zavřený v pokojíčku, za každou hračku co donese dostane sprdung a musí si ji hned odnést zpátky…to u nás to vypadá spíš tak jako když šimona hlídal děda mastný a až večer se uklízí ![]()
@Tamtama píše:
Sakryš ženský, blbne mi stahování! Vy koukáte už na zítřejší díl a já ještě neviděla ani dnešníjinak ráda bych se k vám přidala, ať vím aspoň něco
Ja ni nestahuju, ja se nechavam vzdycky prekvapit vecer primo v tv ![]()
@zuzice, taky uklízíme až večer, jinak bych se z toho taky mohla zbláznit ![]()
@Bobiše píše:
A ja prozradim Gabina protivna, nespokojena, unavena - prijeli z hor.
Ja ji nemůžu.
Videla jsem v ukazkach a ten jeji vyraz mi stacil, dela strasny ksichty a jeste tim vic ukazuje ty svoje konsky zuby…
![]()
@zuzice píše:
Holky, jste moc kruté i na Markétu. Uvědomte si že je jim dvacet a co jste dělaly vy ve dvaceti.
I když věděla, s kým jede, tak si třeba nedokázala představit jak to bude probíhat.
Nechci se jí zastávat, nechápu z čeho je furt unavená, hlavě nechápu proč furt tak pigluje ten svůj kvartýr, Šimon furt aby byl zavřený v pokojíčku, za každou hračku co donese dostane sprdung a musí si ji hned odnést zpátky…to u nás to vypadá spíš tak jako když šimona hlídal děda mastný a až večer se uklízí
Ja uz tu psala, ze cloveka to strasne rozcili to chovani lidi, moc se do toho vzije, ale oni za to vlastne nemuzou, maji to tak ve scenari…
![]()
@Hanka79 píše:
Ja uz tu psala, ze cloveka to strasne rozcili to chovani lidi, moc se do toho vzije, ale oni za to vlastne nemuzou, maji to tak ve scenari…![]()
No jo, to tak nemůžeme brát, že to mají ve scénáři
. Jinak bychom tu neměly o čem krafat. Prostě jsou to lidi a hotovo ![]()
@KPKristy Já vím
,ale ja se tim nekdy uklidnuju, pac tam jsou nektery na facku ![]()
Tak já mám pocit, že na facku jsou tam poslední dobou všichni. Snad jen kromě Miriam…
A všimly jste si, že Mirinka mluví???
![]()
Hanka79 taky bych se nechala překvapit, ale nemám televizi..
začala jsem znovu sledovat před čtvrt rokem, když jsem si zlomila loket a byla s malým u mamky.. a hned mě to chytlo ![]()
KPKristy ona je živá???
navíc mě fascinuje, že pořád spí ![]()
A Gábina ho podvedla,? neviděla jsem poslední díl… třeba otěhotní a nebude vědět s kým to má..
![]()
@KPKristy píše:
A všimly jste si, že Mirinka mluví???![]()
Obcas
a nejvic me fascinuje jak Lenka porad chlasta to vino…uz i manzel minule rikal, ze ji nevidi jinak nez se sklenickou v ruce
![]()
@elluan píše:
A Gábina ho podvedla,? neviděla jsem poslední díl… třeba otěhotní a nebude vědět s kým to má..![]()
Zatim ne, ale uz ji stve jak doma resej porad penize, jak manzel vsechno plati, na vsechno vydelava jen on a ona se vali doma
mazec…by mela byt radsi ticho, nemakacenko ![]()