Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
9.3.13 20:14

Tak sem si stáhla blbou verzi, tak stahuju znova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
9.3.13 20:23
@sunnyho.motylek píše:
Tak sem si stáhla blbou verzi, tak stahuju znova :cert:

Mně se dneska poprvé stálo jenom 8 minut :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.3.13 20:31

Nekdo tu psal, ze ty Marketiny dredy jsou hrozny, dneska jsem si precetla na strankach Novy na chatu, ktery byl s ni, ze ty dredy nejsou jeji..takze je ma jen ta postava :)a jeste uces i dal zmeni :), jeji 22let a na jednu z otazek ohledne vztahu Jardy a ni odpovedela takto:

Zdravím Bereniko, stalo se mi totéž, co Markétě, zamilovala jsem se do svého šéfa, ačkoliv nejsem žádná studentka. :) Příběh Markéty tedy sleduji s napětím. Můj dotaz: Ulice se vždy v minulosti věnovala závažným tématům (stalking, domácí násilí) Bude Markétin příběh patřit mezi ta „velká témata“? Jsem si jistá, že taková zkušenost může Markétu dohnat až k psychickému zhroucení. nechce se svěřit, neví, co si má počít.
Dobrý večer, zdravím všechny na chatu! Milá Lily, myslím si, že to bude velké téma. Dokonce skončí velmi zásadním rozhodnutím, které budou muset Markéta i Jarda udělat.Jestli svatba bude, nemůžu prozradit, ale Jarda bude dělat všechno pro to, aby byla. A Markéta všechno pro to, aby nebyla :-).

Příspěvek upraven 09.03.13 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.3.13 20:35

@MUFICE jo to mě taky tět koukám a mám to správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.3.13 20:36

@Hanka79 Tak to jsem zvědavá, aby nebyla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.3.13 20:41
@Hanka79 píše:

Zdravím Bereniko, stalo se mi totéž, co Markétě, zamilovala jsem se do svého šéfa, ačkoliv nejsem žádná studentka. :) Příběh Markéty tedy sleduji s napětím. Můj dotaz: Ulice se vždy v minulosti věnovala závažným tématům (stalking, domácí násilí) Bude Markétin příběh patřit mezi ta „velká témata“? Jsem si jistá, že taková zkušenost může Markétu dohnat až k psychickému zhroucení. nechce se svěřit, neví, co si má počít.
Dobrý večer, zdravím všechny na chatu! Milá Lily, myslím si, že to bude velké téma. Dokonce skončí velmi zásadním rozhodnutím, které budou muset Markéta i Jarda udělat.Jestli svatba bude, nemůžu prozradit, ale Jarda bude dělat všechno pro to, aby byla. A Markéta všechno pro to, aby nebyla :-).

Příspěvek upraven 09.03.13 v 20:36

Týý jo, to bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.3.13 20:41

@sunnyho.motylek No podobna otazka tam taky padla, a ona te slecne odpovedela, ze to tedka nevi, ze tehotenstvi trva 9 mesicu, ze si to povi az v cervnu, kdy to bude uz jiste…:) (jestli je nebo neni tehotna :))..odpovida tam tajuplne…ale to se dalo cekat, nesmi nic prozradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
9.3.13 21:07
@sunnyho.motylek píše:

To by teda bylo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
9.3.13 21:22

No teda.. A já si myslela, že to bude jenom něco malého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.3.13 21:31

To je fakt, že nakonec bude možná Markéta těhotná.
A já se konečně podívala na Telku na první díly a teda ti jsou mlaďuncí a je to takové srandovní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.3.13 21:39
@Andris píše:
A já se konečně podívala na Telku na první díly a teda ti jsou mlaďuncí a je to takové srandovní. :lol:
:lol: A hlavně třeba Matěj :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.3.13 21:41
@sunnyho.motylek píše:

Viď, předpokládám, že v alkoholovém opojení nějakou ochranu neřešili:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.3.13 21:42
@Andris píše:
A já se konečně podívala na Telku na první díly a teda ti jsou mlaďuncí a je to takové srandovní. :lol:

Ja na to taky nekdy koukam :), ale vadi mi tam ten P.Kriz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.3.13 21:43

Dneska není nic v bedně, tak jsem si dala pondělí a Markéta začíná být lehce na tečku :roll:. Adriana ovšem těžce na tečku, rovnou bych jí tu hnátu usekla. Jak může být někdo takovej povaleč a nemakačenko? Vlasta se jí snažil naznačit, že je lemra a ona jen protáhne ten svůj krysí čumák a blbě pindá :pocitac:

A v úterý to bude taky výživné, těším se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
9.3.13 21:48
@Andriska píše: :lol: A hlavně třeba Matěj :)

Toho jsem skoro nepoznala a tu Terezu taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky