Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, asi blbost, ale tak mě to napadlo. Co si jako emiminačky zaplatit jeden účet na voyo a koukat na to tam? to by bylo jednoduší než to furt stahovat ne?
Jste mě dočista zblbly, tak už jsem to taky stáhla…
ta markéta je fakt trapná, jak ráno přišel, dělala narážky i před bedřichem
ta mu ještě zavaří ![]()
což mu i patří, ale je mi líto, že zrovna tento pár nevydrží, hejlovou z toho klepne pepka ![]()
@maluska píše:
@cilly taky se ti to seklo v tom nejlepším?mně zrovna když vyšel Jarda za Markétou, aby si to vyříkali
Jj, přesně v tom momentu se mi to taky seklo.
Ale přes noc jsem to dala stáhnout znovu a ráno už to šlo v pohodě. ![]()
@Granda A to by šlo to zaplatit nejak dohromady?? To by nebylo špatný nebo? Já bych do toho šla..
Holky, jak se dostala Markéta k Simoně? Nějakou dobu jsem Ulici nesledovala.
@Miška68 určitě to jde, jen si dáte mezi sebou přístupová hesla. jinak včera jsem mluvila s kámošem, které voyo vytváří a prý někdo vytvořil stránky s levným voyo. akorát to nemůžu najít. zkusím ještě pohledat. za cca 30kč vám pošle přístupové heslo k voyu.
@Granda No to by bylo fajn..Ted má i voyo akci, tu registari za 99 korun.. Ne?
Do prčic, na uložto najdu dva soubory, po rozkliknutí oba smazány! No ať jdou někam:-)
Ch jo, ten Jaroušek to je ale vůůůůůůůl. já to pořád nechápu…vždyť měli dvě flašky vína, z toho nemohl být tak ožralý (taky nebyl), aby nevěděl, co dělá. docela to vypadalo, že Markétu pošle někam, ale jakmile se mu přimáčkla na ptáka, tak už přestal přemýšlet…a to mají s Lenkou docela zdravý sexuální život. teda i když to bylo zkratové jednání, tak do konce to teda dovést nemusel! jsem asi naivka, ale myslím si, že můj muž by to neudělal. teda doufám, že ani nebude mít příležitost si svoji oddanost zkoušet
ale tak, aspoň se teď něco v té Ulici dějej ![]()
@hofka já to nakonec docela rychle stáhla z toho edisku, jak tu někdo dával odkaz
Jo, já to stáhla tady a funguje to http://www.edisk.cz/…14.67MB.html
@Spenata
hezky… jak se mu přilepila na ptáka..
taky mi to tak ale připadalo!!!
@Spenata, přimáčkla na ptáka, to je vtipný
![]()
Jinak já měla před manželem v životě dva vážné vztahy a z obou jsem odešla, aniž bych měla někoho v záloze. Jde to, když vás dotyčný natolik sere, že radši bude člověk sám!
@Tinakaterina píše:
Jo, já to stáhla tady a funguje to http://www.edisk.cz/…14.67MB.html
Jsem všecko nečetla, tak to zkusím, díííííky!:-)
Hm tak Markéta to nepobrala moc dobře to se dalo čekat. Ale zatim to vypadá že bude dělat dusno jen ve firmě. Jarda to taky nějak nezvládá mi přijde, výčitky ho žerou dost, aby to nakonec nebyl on kdo zruší svatbu…