Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Machalka taky myslím, svatba v březnu by byla na natáčení blbá, musí to udělat tak aby to vyšlo na léto ![]()
u pondělního dílu psali že Miler bude naštvanej po rozlepení obálek… že by ta Nyklovka dala nejvíc
myslím, že ale pokud druhá nejvyšší nabídka bude od bráchy Milera tak Nyklovka ustoupí, hospoda jí neohrozí a Lumír bude zuřit páč to bude vypadat blbě - jako že to ušolichali
a správně Jarda by měl být ten který má rozum, vlastně je to jeho rodina a už má věk na to aby si uvědomoval důsledky… Markéta si nemyslela že Lenku hned opustí, z toho jejich rozhovoru jsem pochopila že plánovala být milenkou - hrůza
ale chápu že mladé zamilované holce to stačí (na nějaký čas)
@vokishka já jsem asi úchyl na ty záporňáky
já ho měla ráda (ale poslední díly s ním byly takové o ničem, byla jsem ráda, že to uzavřeli) role Adriany a tý její matky mě taky baví, Pavla od Lumíra mě bavila, Eliáš taky… jako né že bych souhlasila s těma lidma co tam dělali, ale bavilo mě to sledovat
jinak jsem fakt přemýšlela o té nevěře a tam fakt byl nevěrný už snad skoro každý
asi nejmíň bych to řekla do svaté Terezy
ale i té se povedlo, Thea a Libuška snad nikoho nepodváděly a pak fakt už jen děti a důchodci ![]()
jinak už je tam další vložený pondělní díl, ale stáhla se mi zas půlka, to nemá asi smysl teď stahovat ![]()
@vokishka píše:
Od Ulice je mi ten herec nesympatický, stejně jako Kukačka, ten kdyby hrál roli nějakýho svatýho, tak ho stejně nemůžu ani vidět.
Nehrál on taky toho Melíška v Ententýkách? ![]()
Tak jsem viděla pondělní díl a bude to docela zajímavý do všeho se začne motat Simona. A ten brácha Mullera není zas takový podrazák jako je on.
@vokishka
Jo tak v Expozituře hrál kladnýho a super, tam se mi teda fakt líbil ![]()
Holky, jak vám fachčí emimino? Mně se strašně dlouho už od odpoledne rozbalujou stránky, čekám snad půl minuty možná dýl, než se mi odešle příspěvek a když chci dočíst třeba 3 stránky, tak to trvá, než tu stránku najedu ![]()
Jo tak Eliáš byl ten nejhorší co tam v tý ulici byl, nesnáším toho herce, jak vypadá, jaký má účes, jak hraje, hrál i v Přešlapech a tam mi taky šíleně sr.al, to se nedá ani jinak napsat, jsem ráda, že to s tím blbem skončilo a Libuška je volná.
S tím Vasilem to bylo pak na konci takové přestřelené, ani nevím, Ingrid ho našla a jak to dopadlo dál? Teď jsou spolu a starají se o ty děti ségry?
@MUFICE píše:
Nehrál on taky toho Melíška v Ententýkách?
Jj, hrál Melicha. ![]()
@Petorka aha na expozituru jsem nekoukala… právě mě se ten herec líbí a když to začalo vypadla že se do ulice vrátí tak jsem měla radost, ale pak to bylo takové celé přitažené za vlasy a byla jsem ráda když tahle etapa skončila… už si nepamatuju přesně, ale měl Ingrid myslím okrást a utéct kamsi, myslím, že tam bylo naznačené cosi jako že to udělal vlastně schválně, aby byla Ingrid na něj naštvaná a nechtěla ten vztah už lepit, chtěl jí tím rozchodem ochránit - ale jestli to píšu přesně tak jak to bylo, za to ruku do ohně nedám, jsem fakt nepozorný divák ![]()
Eliáš byl za mě super postava, fakt jsem mu to věřila, byl tak strašně nepříjemnej a slizkej, hajzlík jeden, jsem zvědavá co ten Libušky rozvod, bych mu taky nevěřila, ale snad bude mít Libuška a malej Boris klid a Libuška se bude moct věnovat dr. ![]()
@Petorka emimino mi dneska taky vůbec nejde, hrozně dlouho se rozbalují stránky. myslela jsem, že je chyba u mě. ale asi ne.
jdu kouknout na pondělní díl.
jinak je pravda, že Eliáš hrál opravdu super, na to že prý je v reálu hrozně hodný!
@Petorka, včera emimino na prdlačku a dneska ráno ještě hůř
. Visím teď na netu už dvacet minut, abych dočetla stránku a napsala
![]()
Stahuju pondělí, tak kdo chcete, hurá na uložto, než to smáznou…
S hospodou, si myslím, to dopadne tak, jak píše @maluska . Nakonec ji bude mít bratr Miler. Nyklová je baba, musí bejt u všeho, aby jí náhodou něco neuteklo. Přitom pokud vím, když vykopla Světlanu, nevěděla si vůbec rady s účetnictvím, a teď by chtěla druhej podnik. A ta Růža! Nějak jí babě otrnulo, že se do všeho montuje ![]()
Mě to blbne od včerejšího večera je to jak zpomalený film. Mám z toho nervy, ale na druhou stranu jsem ráda, že to nedělá jen mi takže to není chyby z mé strany ![]()
Pondělní díl tady.
A tímto nejspíš končím s celým ulozto.cz, protože sice mají stahování omezené na 300 kbps, ale já se tam nikdy (nevím proč) nedostanu přes 150.
Tady i to pomalý stahování docela funguje.
Taky se mi špatně načítá tady emimino. Taky jsem si myslela, že je chyba na mé straně, ale ulevilo se mi, že ne
Jsem teda zvědavá, jestli se Jarda s Lenkou nakonec vezmou
můj chlap na to koukal včera se mnou (on teda říká, že nekouká, ale kouká
) a tý Markétě se normálně od srdce smál, jak ona tomu Jardovi říkala, že jestli to chce ukončit a on ani že ani nic nezačalo, to ho rozesmálo, vidí to těma chlapskýma očima, my holky to bereme všechno hned přes city, ale oni tolik ne, až jsem na něj byla docela taková naštvaná. Pak mu říkám: Myslíš, že se vezmou Jarda s Lenkou? A on mi vážně říká: Proč by se nevzali? Fakt mužská logika
Jsem zvědavá, jestli se to k tý Lence donese, moc bych jí to nepřála, radši ať se ututlá, kort když v tom Jarda nechce pokračovat. Co si budeme na jednu stranu povídat, všichni prostě občas šlápneme vedle a on jinak hraje docela fér chlapa, takže bych mu to nepřála, aby se to provalilo. Lenka občas má blbý móresy, ale zase jim to s Jardou docela klape, dobře se doplňujou, tak by byla škoda něco takovýho zkazit. No uvidíme, co pro nás připraví
![]()
Aha, tak to dělá všem, dneska to samé, hrůza. Dělají mi to jen tyhle stránky, jinde to mám ok.
@Petorka jj, mám to stejné, jinde nečekám a tady vždycky taková doba, hrůza, snad to nějak spraví ![]()