Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že řekne pravdu - řekne Lence že uletěl s Markétou
ne hned, ale myslím, že Markéta tím svým chováním ho k tomu dožene, že nebude chtít aby se to Lenka dozvěděla od ní ![]()
@pvmr píše:
Já si myslím, že řekne pravdu - řekne Lence že uletěl s Markétoune hned, ale myslím, že Markéta tím svým chováním ho k tomu dožene, že nebude chtít aby se to Lenka dozvěděla od ní
taky si myslím, ale uvidíme…já byla z těch, kdo věřil, že k ničemu nakonec nedojde ![]()
@Spenata píše:
taky si myslím, ale uvidíme…já byla z těch, kdo věřil, že k ničemu nakonec nedojde
myslím že nás tady v to doufalo víc
![]()
@Spenata píše:
taky si myslím, ale uvidíme…já byla z těch, kdo věřil, že k ničemu nakonec nedojde
No, já jsem myslela, že se budou jenom líbat a pak jí Jarda odstrčí a oni šli rovnou na to ![]()
Viděly jste už dnešek? Markéta asi začne pěkně vystrkovat drápky
. A podle ukázky na pondělí bude opět perlit krasavice inteligentní Adruš ![]()
už jsme tu psala, že mám obavy aby svatbu nakonec nezrušil Jarda, dost ho to žere. Markéta dělá ve firmě pěkný dusno, uvidíme jak se bude chovat dál.
Já nevím, co Markéta čekala. Však se k ní Jarda nikdy nechoval tak, aby si hned musela myslet, že jedním sexem začne utajovaný dobrodrůžo…
ona si myslí, že bude s ní nebo že sní bude aspoň spát, je to trubka malá. Taky nechápu co od toho čekala…no snad se vybrečí a nebude dělat dusno, ale moc tomu nevěřim. Svatba prý nebude, takže buď Markéta nebo Jarda vyjdou s pravdou ven.
Markéta má nějaký růžový brejle, asi ji teda zrovna spadly:-)
Svatba bude.
Bylo jednou ve snídani s novou povídání o Ullici, řekli tam, že budou mít ještě trnitou cestu k oltáři, ale že se vemou. ![]()
@26lenka píše:
Svatba bude.Bylo jednou ve snídani s novou povídání o Ullici, řekli tam, že budou mít ještě trnitou cestu k oltáři, ale že se vemou.
Hned jsme klidnější
![]()
@26lenka píše:
Svatba bude.Bylo jednou ve snídani s novou povídání o Ullici, řekli tam, že budou mít ještě trnitou cestu k oltáři, ale že se vemou.
tak to jsi me uklidnila! Lenka se tak tesi, chysta a mrzelo by me, kdyby se nakonec nevdala, kvuli tomu vcerejsku! no, snad tojardovi odpusti - teda pokud to praskne… nechame se prekvapit…
Upřímně jsem si taky myslela, že skoro k ničemu nedojde. Jen že mu bude chtít dát pusu a on cukne, tohle mě dostalo. ![]()
Taky toho hned litoval - jak mu to docvaklo. nechtela bych byt v jeho kuzi - dojde domu, doma mila usmevava skoromanzelka
) hold za blbost se plati! trocha chlastu a je to…