Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
8.3.13 12:42

Já si myslím, že řekne pravdu - řekne Lence že uletěl s Markétou :think: ne hned, ale myslím, že Markéta tím svým chováním ho k tomu dožene, že nebude chtít aby se to Lenka dozvěděla od ní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
8.3.13 12:51
@pvmr píše:
Já si myslím, že řekne pravdu - řekne Lence že uletěl s Markétou :think: ne hned, ale myslím, že Markéta tím svým chováním ho k tomu dožene, že nebude chtít aby se to Lenka dozvěděla od ní :think:

taky si myslím, ale uvidíme…já byla z těch, kdo věřil, že k ničemu nakonec nedojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
8.3.13 12:52
@Spenata píše:
taky si myslím, ale uvidíme…já byla z těch, kdo věřil, že k ničemu nakonec nedojde :mrgreen:

myslím že nás tady v to doufalo víc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.3.13 12:55
@pvmr píše:
myslím že nás tady v to doufalo víc :mrgreen: :mrgreen:

To jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
8.3.13 13:11
@Spenata píše:
taky si myslím, ale uvidíme…já byla z těch, kdo věřil, že k ničemu nakonec nedojde :mrgreen:

No, já jsem myslela, že se budou jenom líbat a pak jí Jarda odstrčí a oni šli rovnou na to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.3.13 13:48

Viděly jste už dnešek? Markéta asi začne pěkně vystrkovat drápky :|. A podle ukázky na pondělí bude opět perlit krasavice inteligentní Adruš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.3.13 13:50

@KPKristy

už jsme tu psala, že mám obavy aby svatbu nakonec nezrušil Jarda, dost ho to žere. Markéta dělá ve firmě pěkný dusno, uvidíme jak se bude chovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.3.13 13:53

Já nevím, co Markéta čekala. Však se k ní Jarda nikdy nechoval tak, aby si hned musela myslet, že jedním sexem začne utajovaný dobrodrůžo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.3.13 14:18

@KPKristy

ona si myslí, že bude s ní nebo že sní bude aspoň spát, je to trubka malá. Taky nechápu co od toho čekala…no snad se vybrečí a nebude dělat dusno, ale moc tomu nevěřim. Svatba prý nebude, takže buď Markéta nebo Jarda vyjdou s pravdou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.3.13 14:18

Markéta má nějaký růžový brejle, asi ji teda zrovna spadly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.3.13 15:31

Svatba bude. :pankac: Bylo jednou ve snídani s novou povídání o Ullici, řekli tam, že budou mít ještě trnitou cestu k oltáři, ale že se vemou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
8.3.13 15:33
@26lenka píše:
Svatba bude. :pankac: Bylo jednou ve snídani s novou povídání o Ullici, řekli tam, že budou mít ještě trnitou cestu k oltáři, ale že se vemou. :palec:

Hned jsme klidnější :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.3.13 15:36
@26lenka píše:
Svatba bude. :pankac: Bylo jednou ve snídani s novou povídání o Ullici, řekli tam, že budou mít ještě trnitou cestu k oltáři, ale že se vemou. :palec:

tak to jsi me uklidnila! Lenka se tak tesi, chysta a mrzelo by me, kdyby se nakonec nevdala, kvuli tomu vcerejsku! no, snad tojardovi odpusti - teda pokud to praskne… nechame se prekvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.3.13 15:37

Upřímně jsem si taky myslela, že skoro k ničemu nedojde. Jen že mu bude chtít dát pusu a on cukne, tohle mě dostalo. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.3.13 15:59

Taky toho hned litoval - jak mu to docvaklo. nechtela bych byt v jeho kuzi - dojde domu, doma mila usmevava skoromanzelka :o) hold za blbost se plati! trocha chlastu a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí