Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
8.3.13 09:23

@Prdolinka86 Ale jaký dusno tam ted dělá, takhle se to hned proflákne, když sním odmítá mluvit a je nasraná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
8.3.13 09:27

@sexyfraga No právě, já nechápu, co si fakt myslela? Že Jarda ji padne kolem krku, rodinu pustí k vodě a budou spolu?

Jinak spratek ona je a dost velký, člověk by řekl, že dítě z DM, bude mít radost, bude si vážit všeho, co pro ní ostatní dělají(ti, kteří ji mají rádi). Vzpomínám na to trápení, co dělala Simče atd). Fakt rozmazlený fracek. Vždy muselo být po jejím.

Fakt nechápu to spojení Jarda - Markéta :zed: :zed: (ti co to píšou, si toto mohli odpustit).

I když Lenku fakt nemusím, to už jsem psala. Ale je to divný, ale hlavně dost zamotaný, z ničeho nic se spolu vyspí, potom buuuum a bude pohroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
8.3.13 09:34
@Tinakaterina píše:
Holky já nevím. Někde jsem četla nebo slyšela, že svatba Lenky nakonec nebude. Takže se to asi provalí. Já teda tu Lenku nemůžu vidět. Ona tak nějak příšerně kroutí pusou. Copak se ta herečka pak na sebe nikdy nepodívá, jak v tom seriálu vypadá???
Jinak ale mi ji je teď líto. Bohužel, když si na chlapa sedne nějaká ženská obkročmo, tak už myslí jen :cert: pinďourem :cert: hruza :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
1793
8.3.13 09:35

Koukám na opakovačku, já to prostě nemůžu vidět znova - Markétu rozvalenou na tom gauči :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.3.13 09:36

No já si bohužel myslím, že by tohle udělal leckterý chlap, kdyby na něj holka někde o samotě vlezla :cert: naštěstí se to v reálným životě tak moc nestává.
A tomu spojení docela věřím, protože ona ta Markéta nikde v předchozích dílech, jak za ní lezl ten Edie, nedala najevo, jakej typ chlapů se jí líbí nebo tak… takže se teď prostě najednou zabouchla…
Mě tam to střídání ani tak nevadí, prostě musí se to střídat mezi postavama, ale na Ulici se mi pěkně kouká. A je fakt, že když se podívám kolem sebe, tak i v reálným životě se to dost prohazuje třeba mezi známýma ty partneři :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
8.3.13 09:39

Ale takhle to praskne, protože Bedřichovi to chování příjde divný a ona určitě bude dělat vše, aby se mu nějak pomstila za to, že sní nic dál mít nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.3.13 09:39

Holky, ale mě se zdá, že takhle se „potom“ ženský chovají. Jakože se vyspí s chlapem a neuvědomují si, že on má závazky a už už plánují společné chvíle. Musím se přiznat, že jsem to zažila :oops:. Jakože já byla ta Markéta :roll: :zed: :oops:. A taky jsem si to malovala, i když v koutku duše jsem věděla, že on má vztah a nechce z něj. Bylo mi 21, ale to mě neomlouvá, já vím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.3.13 09:40
@KPKristy píše:
Tak já bych se ani nedivila, kdyby se svatba nekonala. Nedokážu si představit, že by mě chlap podvedl a já bych si ho za dva týdny měla vzít :nevim:

Taky by se to ta Lenka nemusela dozvědět… Je pravda, že většinou se to podváděnej dozví až jako poslední. No, hlavně je Jarda blbej, že takhle v práci s někým, koho má pořád na očích a s kým by měl vycházet. No prostě myslel famfulínem.
Ale abychom teda nemluvili jen o mužích, tak bývalka mého manžela mu byla dlouhodobě nevěrná - několik měsíců - a on se to dozvěděl opravdu jako poslední :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
8.3.13 09:41

@KPKristy Já to nikdy nezažila, tak nevím, jak se chovají takové poblázněné holky. Ale u ní mě to totál sere (holt dobrá postava, herečka).. :mrgreen: :mrgreen:

(vždyť se nemáš zač omlouvat:-), každý si prožije tu svou „mladistvou“ etapu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.3.13 09:41

Kdyby aspoň ta Markéta neměla ten šílenej dred :poblion: jinak je to hezká holka.
A u Jardy jsem zase nikdy nepochopila ten šílenej hnědej kabát, co nosí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
8.3.13 09:47

Ale to si piš, že se to dozví. Pochybuju, že Markéta to neřekne třeba Simoně.. :roll: :roll:

A Simona třeba Jitce v salonu…(Jitka jde Lence za svědka) :-D

Příspěvek upraven 08.03.13 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
8.3.13 09:47

Hele holky a nebyla náhodou nevěrná kdysi i Lenka Jardovi? A on ji myslím odpustil…vypsala se s tím učitelem Hynkem. Nebo jak to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
8.3.13 09:49

@leene jj, táhli to spolu, byla s ním přece i těhotná, ale potratila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
8.3.13 09:49
@Prdolinka86 píše:
@leene jj, táhli to spolu, byla s ním přece i těhotná, ale potratila :-)

aha…takže ted jsou si co se nevěr týče kvit…No to bude ještě zajímavé tohle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
8.3.13 10:02

Holky, kdyby tam nebyly nevěry tak o čem by ten seriál byl? jde 5× týdně, a kdyby byli všichni štastní a úžasní tak by nebylo o čem psát :-) a myslím, že Markéta proto, že vyrůstala v domově, neměla vzor rodiny tak to má v hlavě poskládané jinak. není spratek, jen prostě neměla příklad jak spořádaně žít, takže si na všechno musí přijít sama :-(
Podle ukázek na pondělí mi přijde, že hlavně Jarda je z toho tak přešlý, že se snad přizná sám, je úplně mimo. A cesta k lence přes jitku a simonu je taky reálná, během víkendu to markéta nevydrží a svěří se… no uvidíme co bude a tipuju, že svatba teda nebude. Taky se dos těším na nyklovku, to bude asi taky hezké rošambo příští týden :-D)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí