Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já jsem si myslela, že ze svatby sejde
. Já nevím jak vy ale když jsme plánovali svatbu, tak jasný že jsem si vybírala šaty smam se ségrou ale jinak všechno ostatní jsme vybírali spolu pozvánky, prstýnky…
mě to kolikrát přijde, jako když si tu svatbu Lenka plánuje sama. I včera jak Jarda mluvil s Bedřichem, tak řekl, že to zařizování nemá rád ale že by se mu do té svatby chtělo??? Mám kamarádku, která taky zařizovala vše sama a když jsem potkala týden před svatbou jejího přítele a říkám mu, tak co za týden se ženíš co,,, tak on na to Alice se vdává, já ne
no taky to jejich manželství podle toho vypadá
A myslím, že takovýhle zamilovaný střeštiprdla jako Markéta, tak ty jdou přes mrtvoly ![]()
Nestiham to tu cist a uz se v deji ztracim, vy jste videli dnesni dil a ja jeste nevidela ani vcerejsi
Ale tak piste dal, by me zajimalo, jestli svatba bude a jestli vubec to Jarda rekne ![]()
Jo a o detech z decaku si nedelam iluze, jeden cas jsem v DD pusobila a ty deti jsou v osmnacti v pytli, neumi hospodarit s prachama a vdek uz vubec neciti, vzdyt stat jim dosud vsechno dal, je to osm let zpatky a kazde dite melo vlastni konto a tam jim stat posilal 3500 mesicne na osatne a skolni pomucky, a z toho krasne koupite pubertacce boty, kalhoty i zaplatite exkurzi. Pro ne je to samozrejmost, pro nas z rodin treba luxus, u nas to bylo skoro scifi, mit boty a kalhoty najednou a nemit narozeniny
Takze Markety chovani chapu, ona jen potrebuje nekam upichnout a ziskat materialni jistoty, aby se mohla socializovat… Simona uz kus prace odvedla, ale Eddie ji asi nezajisti do zivota…
@ncc1701 Já Markétu teda nechápu, konečně našla práci - kde si může vydělat prachy, a udělá toto:-D. Jarda je vůl vo tom žádná ![]()
edit: Právě, že Simona udělala dost, a Markéta než, aby si udělala sama - nějakou tu sociální jistotu, tak dělá jen samé průsery:-)))
@petru80 píše:
Holky taky vám to připadá, že skoro v každém seriálu Ulice, Ordinace ukazují samou nevěru, jako by to bylo v této době úplně normální. Někdy, když se na to dívám mě napadne, vždyť oni tady chlapům ukazují, že je to běžná věc, že to dělají všichni a tak je to přeci normální. A ke všemu většinou to skončí hapyendem manželka mu odpustí a jede se dál. Když se na to dívám se svým manželem nic neříkám, ale je mi z toho na b!!!
Nevěra je v každém seriálu a pak se nemůžeme divit, že tolik chlapů je nevěrných
![]()
Nemám ráda Lenku…Markétě držim palce… i když je to mrcha
Budu jí fandit…
@Bersaba píše:
Tip: Když nenajdete díl na Ulož to, zkuste tohle , očividně to ještě není tak profláknutý.Edit: Aktuální díl (pátek).
Díky za tip ![]()
Sem si říkala že mám dva adepty kteří by nepodledli. naivně jsem věřila že je takový Štěpán a Jarda…no a jak jsem se sekla, když Štěpán odkopl theu a teď Jarda udělá tohle. Je třeba si najít nového hrdinu, třeba Máru ![]()
(mimoto takový Matěj Jordán jak po něm vyjela Kristýna, tak se nenechal kvůli Bětce - charakter
)
@Bersaba píše:
K té nevěře - onehdy jsem to tom taky přemýšlela a vyšlo mi, že ze všech uličních postav byla věrná snad jenom Nyklová. Jinak už to mají za sebou snad všichni.
Ono to tak nějak bude ![]()
@Petorka píše:
No a holky, jak to tedy je s tou Markétou a Jardou? Prozraďte ať nejsem napnutá celý den.
Markéta se po něm druhý den plazila, ale on to ustál a řekl jí, že to byla jednorázová akce, nechce to opakovat a bere to jako uzavřenou záležitost. Markéta pak doma brečela v posteli.
Myslím, že mu pak bude dělat v práci peklo. Jen, aby to nešla říct Lence.
Zase kdyby nebylo nevery, nebylo by koncu vztahu. Ve triceti clovek neprijde a nerekne, rozchazim se, protoze mi u tebe chybi to a to… a kdyz prijde a rekne to, tak za tri dny randi s novou/novym, se kterym se ale znali uz predtim, diky cemuz se oficialni partner/ka stal/a nesnesitelnym… z okoli neznam nikoho, kdo by se nerozesel kvuli nekomu jinemu.
@sexyfraga píše:
Markéta se chová jak spratek. Nechápu co jako čekala, že opustí rodinu a bude sní?
Taky nechápu, co si od toho Markéta slibovala
![]()
@Alčák1 píše:
No já jsem si myslela, že ze svatby sejde. Já nevím jak vy ale když jsme plánovali svatbu, tak jasný že jsem si vybírala šaty smam se ségrou ale jinak všechno ostatní jsme vybírali spolu pozvánky, prstýnky…
mě to kolikrát přijde, jako když si tu svatbu Lenka plánuje sama. I včera jak Jarda mluvil s Bedřichem, tak řekl, že to zařizování nemá rád ale že by se mu do té svatby chtělo???
Taky mi to přišlo, že se moc nechce ženit, po tom rozhovoru s Bedřichem ![]()
@Prdolinka86 píše:
@MUFICE Přesně! A pak že se chlapi nedívají na seriály![]()
![]()
Můj chlap na ně nekouká, říká, že je to pro ženský ![]()