Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si stáhla díl 2361 z Ulozto. Funguje ok. A bude to ještě zajímavý, Markéta to nejspíš brzo řekne Simoně a začne tóčo : )
Jo, taky už jsem viděla pondělní díl, na Uložto to je
chudák Amálka, ale nebudu prozrazovat pro ty, kdo ještě neviděli ![]()
Jinak ta Markéta, tak z mu ještě udělá ze života masakr ![]()
@Granda píše:
@Petorka emimino mi dneska taky vůbec nejde, hrozně dlouho se rozbalují stránky. myslela jsem, že je chyba u mě. ale asi ne.
Měla jsem včera stejný problém ![]()
Tak mě se načítá emimino úplně normálně - žádný problém, to asi před týdnem ti to párkrát z ničeho nic spadlo
ale teď pohoda
jj taky jsem si říkala že Růže nějak rychle otrnula - babizna jedna… jako to vůbec bylo, zjistila ta Nyklovka pravdu? jako že ty prachy kradla Růža nebo to Růža s Lumírem ututlali? jsem zrovna v tu dobu přestala koukat
@Alik.htm píše:
Jo, taky už jsem viděla pondělní díl, na Uložto to jechudák Amálka, ale nebudu prozrazovat pro ty, kdo ještě neviděli
Jinak ta Markéta, tak z mu ještě udělá ze života masakr
Taky už jsem ten díl viděla a souhlasím s tebou.
@maluska Jo Nyklová to ví Růža se jí nakonec přiznala. Taky si říkám, že jí rychle otrnulo. Onehda se sebevraždila a najednou je to veselá kopa za pokladnu v pohodě ![]()
@Tinakaterina píše:
A bude to ještě zajímavý, Markéta to nejspíš brzo řekne Simoně a začne tóčo : )
To jsem zvědavá, jak to bude s Markétou pokračovat, je šíleně protivná
![]()
Já už viděla pondělek a je na zabití ![]()
a udělali jí to pořádně jednoduché, na to, že to na jardu nikdy předtím nezkusila, pak najednou jo a hnedka ho dostala ![]()
@Phoebe13 píše:
Těším se až bude dělat Simona z Jardy „deset malejch“
No, já bych je spíš udělala z Markéty…
@KPKristy píše:
No, já bych je spíš udělala z Markéty…
to já taky ![]()
Simona s tou její zbrklostí rovnou vlítne k lence a jardovi a vyklopí to lence… nejlíp tehdy, když si lenka bude zkoušet ty svatební šaty, jak bylo v ukázce ![]()