Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska píše:
@Hanka79 no v básnících jsem ho zbožňovala - Štěpánekteda v těch prvních dílech, teď je z něj takový slizoun
a přijde mi v té ulici neustále ožralej
To ja Basniky mam taky rada, ale prvni tri dily, pak uz ne
![]()
Jinak co se tyce Ulice, tak mam pocit, ze pak v ni zacal pit ne? a byl alkoholik
![]()
@Hanka79 Jo myslím že byl alkoholik a byl snad pak i na ulici. Mám takovej pocit že mu někdo pak pomáhal aby se aspon vykoupal
Kříže jsem v Ulici nemusela vůbec, ale víc mi pila krev ta jeho můra. Ta byla nepříjemná už od pohledu…
@bobin píše:
@Hanka79 Jo myslím že byl alkoholik a byl snad pak i na ulici. Mám takovej pocit že mu někdo pak pomáhal aby se aspon vykoupal
Jj, byl z něj pak bezďák a pracoval někde na skládce nebo ve spalovně, pokud si to dobře pamatuji.
Pomoc mu pak nabízel Olda.
@KPKristy píše:
Kříže jsem v Ulici nemusela vůbec, ale víc mi pila krev ta jeho můra. Ta byla nepříjemná už od pohledu…
No ta byla hrozná. A pak byla i nějaká vyšinutá a srazila ho autem a on byl nějakou dobu slepý.
@Hanka79 jo byl alkoholik - to si pamatuju
ale na mě působil v té ulici ožrale neustále i když být podle scénáře neměl ![]()
@KPKristy jo ta byla taky hrozná
a ta jejich Anežka taky - vůbec mě ta rodina rozčilovala ![]()
@Elisenika píše:
Holky, prosím, kde stahujete nové díly?:-) Děkuji
Pondělí bývá smazáno. Jinak uložto a edisk
@maluska píše:
@Hanka79 jo byl alkoholik - to si pamatujuale na mě působil v té ulici ožrale neustále i když být podle scénáře neměl
@cilly píše:
Jj, byl z něj pak bezďák a pracoval někde na skládce nebo ve spalovně, pokud si to dobře pamatuji.Pomoc mu pak nabízel Olda.
Pešek kdysi hledal něco, co omylem vyhodil do odpadků, na komunálních službách nebo jak se to dnes jmenuje a tam ho našel s krabicovým vínem. Olda si pak od něj koupil či snad jen pronajal byt. Bylo to v době kdy žila Jitka s Kukačkou.
http://www.super.cz/…me-foto.html
Holky, není tohle ten Jarda z Ulice?
@Hanka79 píše:![]()
![]()
asi se doslova vzil do role
Kříž je tuším vystudovaný Mudr., tak zná pravděpodobně alkoholismus i z druhé strany. Studoval v emigraci, v USA. A dnes je buď psychiatr nebo psycholog.