Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska To ja uz bych ji taky propleskla co vlastne chce. Kdyz si to tak vemu, tak malej je ve skolce od 8mi hodin nekde do 15h, takze ona celou tu dobu ma jen pro sebe a vali si doma sunky…jina mama chodi do prace a maka jeste v praci.Od poslednich zkousek ji clovek nevidel nad knizkama, ale v Coolne, a nevim jak vy, ale my treba nemame kazdy den teply vecere a to mame 17ti mesicni dite, nerikam, dam mu polevku, ale pak treba chleba s necim nebo tak, nebo udelam omacku aspon na dva dny…tak co ona porad drzkuje ohledne toho vareni to nechapu, dite ma starsi a to ma teply obed ve skolce, tak k veceri taky staci chleba s necim… ![]()
Tak sleduju, ze to uz i v ulici zacina byt same „kazdy s kazdym“ vsichni si budou neverni.. timhle jsem odepsala ordinaci, uz se na to nedalo koukat a ted asi depisu i ulici… posledni dobou jsem ji stejne moc nestihala, ale co se tam ted deje, je fakt silny kafe… a Gabina je podle me rozmazlenej fracek.. nevazi si toho, co ma.. ja mam dve deti, studuju, babicky na hlidani nejsou a rozhodne bych se takhle nechovala… fakt nektery nevi, co chcou…
@maluska ono v tom je právě ten problém. Že jsme starší, máme svoje odpařené a děti jsme(třeba) plánovaly a jsme spokojené. Ona má 20, chtěla by pařit i být dobrá máma a manželka (ovšem tam má teda ty představy hodně zkreslené
)ale nejde jí to. A má pocit, že takhle už to bude celý život. Nejspíš je teda neschopná, když uklízí každý den, celý den a vaří nejspíš osmichodové menu na večeeři pro 30 lidí, jinak si to nedokážu představit z čeho je tak vyřízená, ale jinak ji chápu.
Já žila ve zlaté kleci, malého měla v 21 a přitom chodila na výšku a strašně jsem toužila o víkendu vypadnout třeba na hory. Můj ex dělal mimojiné DJ takže každý víkend prospal a když jsem jela s malým sama, tak si pro nás přijel a vzal nás do parku, kde jsme byli 5 dní v týdnu ![]()
pořád jsme jezdili na návštěvy za jeho babičkou, protože co kdyby už brzo umřela (zemřela před 4mi lety a už 10 let spolu nejsme) a podobné špeky, které mě vytáčeli
v té době jet na hory s 50tníkama a mastit celé večery kanastu, vyskočím z kůže.
Našla jsem si na škole milence, taky mladocha a už jsme spolu 10 let,5let manželé a máme další dítko. A jsem neskutečně štastná, protože žiju úplně jiný život než který se mi rýsoval s ex.
Takže naprosto Gábině rozumím, určitě se spustí s obočnatcem (
) a uvidíme co pak dál… ![]()
@Jessie8951 píše:
Aby se ta Gábina s prominutím nepos,,, pořád si stěuje, jak nemají peníze, pak jedou na hory a ještě se bude tvářit hrozně unaveně. Kdo na to dneska má, jezdit si po horáchKopla bych ji
no, já viděla včerejší Ulici a až dneska dopoledne, ale Gábina mi tak neskutečně leze na nervy, jak pořád dělá ty svoje unavené a nespokojené ksichty, že bych ji fakt kopla ![]()
panebože, tak když se mi nechce vybalovat hned, tak to udělám za chvilku a nedělám ze sebe takovou nasranou chudinku!!! dyť ona už přijela nasraná a dělala ksichty, ještě když tam byla Jitka s Oldou a hned musela začít uraženě vybalovat ![]()
většina z vás tady nesnáší Lenku, ale ta mi kupodivu nevadí, zato Gábinu už pomalu nemůžu ani vidět! no jo nevybouřená mladá mamina…
@MUFICE píše:
třeba to tady pročítajAkorát mi vadí, že jí furt Lenka nosí, jak roční dítě
haha, třeba to jinak nejde, protože by jim utíkala ze záběru,
ale taky už mě to napadlo ![]()
Tak jsem viděla dnešek… Gábina je fucek na přesdržku, ale přivést mi chlap někoho na oběd bez ohlášení, tak bych se taky šklebila ![]()
A Jarda je pěkně v prrrrr*** ![]()
Ukázky na zítra vypadají výživně a doufám, že Libuš a doktůrkem už si dají pusu. Jinak nehraju… ![]()
@zuzice píše:
@maluska ono v tom je právě ten problém. Že jsme starší, máme svoje odpařené a děti jsme(třeba) plánovaly a jsme spokojené. Ona má 20, chtěla by pařit i být dobrá máma a manželka (ovšem tam má teda ty představy hodně zkreslené)ale nejde jí to. A má pocit, že takhle už to bude celý život. Nejspíš je teda neschopná, když uklízí každý den, celý den a vaří nejspíš osmichodové menu na večeeři pro 30 lidí, jinak si to nedokážu představit z čeho je tak vyřízená, ale jinak ji chápu.
Já žila ve zlaté kleci, malého měla v 21 a přitom chodila na výšku a strašně jsem toužila o víkendu vypadnout třeba na hory. Můj ex dělal mimojiné DJ takže každý víkend prospal a když jsem jela s malým sama, tak si pro nás přijel a vzal nás do parku, kde jsme byli 5 dní v týdnu
pořád jsme jezdili na návštěvy za jeho babičkou, protože co kdyby už brzo umřela (zemřela před 4mi lety a už 10 let spolu nejsme) a podobné špeky, které mě vytáčeli
v té době jet na hory s 50tníkama a mastit celé večery kanastu, vyskočím z kůže.
Našla jsem si na škole milence, taky mladocha a už jsme spolu 10 let,5let manželé a máme další dítko. A jsem neskutečně štastná, protože žiju úplně jiný život než který se mi rýsoval s ex.
Takže naprosto Gábině rozumím, určitě se spustí s obočnatcem () a uvidíme co pak dál…
prej obočnatec já se picnu
![]()
Mě přijde že toho Gábiny synka tam ukazují hodně a hezky - je to takovej príma správňáckej kluk. Ale malou Mirinku mají pořád jakoby vedle, že si hraje v pokojíčku nebo usnula…asi nechce holčička moc spolupracovat…
Jinak mi teda Gábina přijde taky nevděčná, Hynek se ještě snaží jí vytáhnout a ona je ještě protivná. Byla zvyklá na přísun peněz od tatínka a teď se jí to, že má šetřit např. na telefonu zdá divný ![]()
No Gábina je fakt na pěst
ač jsem taky nevybořená mladá matka, takhle otráveně se snad netvářím
občas to doma sice vypadá jak po výbuchu bomby, ale co - bordel v bytě, šťastné dítě..
a neotrávená matka ![]()
Že jo, já si kupříkladu dnes šla lehnout. Dítě spí, hory nádobí, rozházený hračky a všecko a je mi to úplně putna:-)
Dneska jsem se zrovna zaměřila na to, jak má Gábina doma naklizeno. Já teda ne. Nemám tu špínu, ale těch krámů všude! Hračky po zemi pomalu do metru, teď koukám na manželovo tričko pod konferenčním stolkem (Matěj si hrál), a tak dále. Ale radši si dám po obědě kafe a mrknu na Ulici, když už kluci spí současně ![]()
Jsem dokoukala dnešek a hustý
jo, mě dostávalo, jak si malej Šíma hrál na stole u Gábiny a ona že si nemůže ani sednout, protože je tam hroznej bordel…přitom byl na stole traktor. toť vše. na pěst je.
@zuzice píše:
Tak ted jsem nesla našeho prcka, cca stejně starého, možná trošku mladšího než Mirinka, z předsíně do dětského pokoje a on se mě ptá: proč mě neseš?)))
Taky už jsem dnešní díl viděla, ta Gábina je fakt strašná, chudák Vojtek ![]()
Markéta se z té své zamilovanosti nemůže dostat. To teda Bedřich čuměl, když mu to řekla ![]()