Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
14.3.13 09:00

No tak, že by byl dnešní díl tak speciální a zásadní? To jsem tedy zvědavá fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
14.3.13 09:01

Tak na voyo už díl je, ale jestli ho někdo hodí na ulož to, to nevím :nevim: bylo by to fajn, večer to moc nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 09:05

Tak na voyo už to je, ale jen na přehrání. Stáhnout to odsud nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
14.3.13 09:09

Aha tak tak daleko to nesleduju :-) ale nejspíš to nova takhle nastaví na pořád, páč asi má odliv diváků. I dyž vždycky když stahuju tak je tam tak kolem 100 stáhnutí než to smáznou tak to asi peoplemetery ani nezaznamenají :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 09:10

100 stáhnutí mi nepřijde, že by to Novu mělo zruinovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
14.3.13 09:13

No právě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.3.13 09:29

Taky jsem koukala že to tam už je, nevím co koumáci vymýšlejí, ale štvou mě, já si voyo platit nehodlám, protože fakt nestíhám sledovat všechno internetové vysílání, jediné co sleduju je ulice a to ještě tak že někdy vidím dopředu někdy i o den zpět, prostě jak to vyjde a taky na to nerada koukám v pc, mi vyhovuje to stáhnout, hodit na flashku do telky… jestli nepůjde stahovat, tak se prostě přestanu dívat, protože večer ani ráno tak fakt nezvládám, takže se mnou si nějak jako s divákem nepomůžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.3.13 09:31

Ono jim asi nejde o to, ze si to 100lidi stahne, ale ze se to dava na jiny server, kde to pak vidi milion dalsich lidi co uz si voyo neplati :mrgreen: stejne me nastvali, ze to spoplatnili…dneska fakt kazdy jen rejzuje kde se da :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.3.13 09:37

Tak po delší době (noční v práci) mrkám na Ulici, no ta Gábina je fakt na přesdržku, jakkoby ji někdy Hynek nutil s ním spát a žít… :D

Thea je fakt trapná, jak přesvědčuje Libuš o své pravdě s jógou…

Markéta se Simonou jsou silné protivnice proti Jardovi, uvidíme co ty neřízené střely provedou :think:

• Citovat
  • Upravit
15074
14.3.13 09:38

Já myslím, že koumáci na to přijdou, jak to nahrát:-) Třeba i se zpožděním z tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
14.3.13 09:40

No já mluvím o tom, že z ulož to si to stáhne kolem stovky, někdy 120 někdy 90,je fakt že po tom co to jde v tv tak jsou to už jen desítky. Já mám naštěstí set top box ve kterém si to můžu nahrát, ale mi zase vyhovuje počítač, můžu u toho vařit nebo uklízet v kuchyni a natočím si monitor, kam právě potřebuju :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.3.13 09:40

@hofka to jo to máš asi pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.3.13 10:11

@hofka tak se zpozdenim je to uz jedno, to uz neni takovy jako videt dil driv nez je v tv :)

Jinak ja nic nestahuju, nastesti si malej vecer hraje, tak nas necha koukat :-D a kdyby ne, nahraju si to z tv na h.disk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.3.13 10:19
@Hanka79 píše:
@hofka tak se zpozdenim je to uz jedno, to uz neni takovy jako videt dil driv nez je v tv :)Jinak ja nic nestahuju, nastesti si malej vecer hraje, tak nas necha koukat :-D a kdyby ne, nahraju si to z tv na h.disk :)

Tak když nevidím ani večer kvůli manželovi ani často ráno kvůli kroužkům dcery, jsem ráda za stáhnutí kdykoliv:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
14.3.13 10:41

Jde vám někde stáhnout včerejší Ulice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie