Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak, že by byl dnešní díl tak speciální a zásadní? To jsem tedy zvědavá fakt…
Tak na voyo už díl je, ale jestli ho někdo hodí na ulož to, to nevím
bylo by to fajn, večer to moc nestíhám
Tak na voyo už to je, ale jen na přehrání. Stáhnout to odsud nejde…
Aha tak tak daleko to nesleduju
ale nejspíš to nova takhle nastaví na pořád, páč asi má odliv diváků. I dyž vždycky když stahuju tak je tam tak kolem 100 stáhnutí než to smáznou tak to asi peoplemetery ani nezaznamenají ![]()
Taky jsem koukala že to tam už je, nevím co koumáci vymýšlejí, ale štvou mě, já si voyo platit nehodlám, protože fakt nestíhám sledovat všechno internetové vysílání, jediné co sleduju je ulice a to ještě tak že někdy vidím dopředu někdy i o den zpět, prostě jak to vyjde a taky na to nerada koukám v pc, mi vyhovuje to stáhnout, hodit na flashku do telky… jestli nepůjde stahovat, tak se prostě přestanu dívat, protože večer ani ráno tak fakt nezvládám, takže se mnou si nějak jako s divákem nepomůžou ![]()
Ono jim asi nejde o to, ze si to 100lidi stahne, ale ze se to dava na jiny server, kde to pak vidi milion dalsich lidi co uz si voyo neplati
stejne me nastvali, ze to spoplatnili…dneska fakt kazdy jen rejzuje kde se da ![]()
Tak po delší době (noční v práci) mrkám na Ulici, no ta Gábina je fakt na přesdržku, jakkoby ji někdy Hynek nutil s ním spát a žít… ![]()
Thea je fakt trapná, jak přesvědčuje Libuš o své pravdě s jógou…
Markéta se Simonou jsou silné protivnice proti Jardovi, uvidíme co ty neřízené střely provedou ![]()
Já myslím, že koumáci na to přijdou, jak to nahrát:-) Třeba i se zpožděním z tv.
No já mluvím o tom, že z ulož to si to stáhne kolem stovky, někdy 120 někdy 90,je fakt že po tom co to jde v tv tak jsou to už jen desítky. Já mám naštěstí set top box ve kterém si to můžu nahrát, ale mi zase vyhovuje počítač, můžu u toho vařit nebo uklízet v kuchyni a natočím si monitor, kam právě potřebuju ![]()
@hofka tak se zpozdenim je to uz jedno, to uz neni takovy jako videt dil driv nez je v tv ![]()
Jinak ja nic nestahuju, nastesti si malej vecer hraje, tak nas necha koukat
a kdyby ne, nahraju si to z tv na h.disk ![]()
@Hanka79 píše:
@hofka tak se zpozdenim je to uz jedno, to uz neni takovy jako videt dil driv nez je v tvJinak ja nic nestahuju, nastesti si malej vecer hraje, tak nas necha koukat
a kdyby ne, nahraju si to z tv na h.disk
Tak když nevidím ani večer kvůli manželovi ani často ráno kvůli kroužkům dcery, jsem ráda za stáhnutí kdykoliv:-)