Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
L+L vyruší. Plačící Adámek a pak Miki.
Je to sranda. Ale na pondělí nic. Takže… kdoví kdy zas. ![]()
No ti to teda extrémně natahujou
to nemůžou toho Adama nechat chvíli řvát vedle
si mají vzít příklad z mlaďochů ne ![]()
no tak to se snad i ten Franta dřív vyspí s Viky než si dá L a L pusu ![]()
v pondělí zazáří zas hvězda jasná Adriana ![]()
@maluska píše:
No ti to teda extrémně natahujouto nemůžou toho Adama nechat chvíli řvát vedle
![]()
![]()
si mají vzít příklad z mlaďochů ne
no tak to se snad i ten Franta dřív vyspí s Viky než si dá L a L pusu
v pondělí zazáří zas hvězda jasná Adriana
No, natahují nás jak péro z gauče
Mohli si dát aspon malou pusu a pak letět utěšit dítě
I ten Franta už je dál než oni ![]()
Nase Gabca s poboznejma prsama predvadela v nejakym filmu striptyz?? www.super.cz/…vojtkem.html?…
@MUFICE píše:
No, natahují nás jak péro z gauče![]()
Mohli si dát aspon malou pusu a pak letět utěšit dítě
I ten Franta už je dál než oni
To teda, Franta už si šáhnul ![]()
To mi neříkejte, že si tu pusu fakt ještě dnes nedají
podle ukázek to vypadá nadějně. Jsem se večer radovala a můj mě zchladil s tím, že určitě zazvoní telefon nebo tak něco
![]()
@Sisi137 píše:
To mi neříkejte, že si tu pusu fakt ještě dnes nedajípodle ukázek to vypadá nadějně. Jsem se večer radovala a můj mě zchladil s tím, že určitě zazvoní telefon nebo tak něco
![]()
Prosím tě, už byli asi na centimetr od sebe, v tom začal ječet Adam. Ale zase ne tak, aby si tu pusu nemohli dát. Bylo to hrané leknutí, v reálu by se určitě políbili. Podruhé je vyrušil Miky, rachotil klíčema jako v listopadu, ale to chápu, že se tam nechtěli muchlovat, aby je načapal ![]()
@ncc1701 píše:
Nase Gabca s poboznejma prsama predvadela v nejakym filmu striptyz?? www.super.cz/…vojtkem.html?…
Jojo, já ten film minulý týden viděla ![]()
No neříkala jsem, že to koumáci vykoumaj? Už jsou díly zase ke stáhnutí jako dřív:-)
@ncc1701 píše:
Akorát nechápu jak oni někdo může říct, že je krásná asi maji nějakou poruchu zraku ![]()
Ahoj holky, rada bych se k vam zapojila do diskuse. Na Ulici koukam snad od zacatku. Ale musim rict, ze posledni dobou me fakt stve, jak v Ulici pokazi kazdej vztah neverou :-/ To tam nemuzr byt jediny normalni vztah?
@hofka píše:
Asi je všecko co má kozy jako vozy sličné:-)
Aže jako už v sedmnácti měla kozály! Nezávidím, nechtěla bych to vidět v padesáti…
Ona tam byla od zacatku prezentovana jako ta kocka. Ja ji nemuzu uprit, ze je hezka, kdyz je nalicena, ma rozpusteny vlasy a zavrenou pusu. Kdyz se sklebi, je to des.