Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
15.3.13 14:22
@KPKristy píše:
To bude asi ta zrada. Svatba má být v sobotu, něco ji ale naruší, takže se konat nebude. A pak se Jarda s Lenkou rozhodnou, že jen hupnou za Lumírem na úřad. A to můžou klidně v pondělí :jazyk:

To už jsem taky říkala, že to určitě skončí obřadem někde na Ulici s Lumírem!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
15.3.13 14:23
@Hanka79 píše:
No vite jak to je „jestli nekdo znate duvod, proc by tito dva lide nemeli byt oddani, at promluvi ted nebo mlci navzdy“…tak buh vi kdo se ozve :lol:

Co aby do toho šlápnul správňáckej Bedřich? Když je teď za toho slušnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.3.13 14:29

Ti štamgasti mě zase derou, on je tam pustí, i když nemá otevřeno ještě, čepuje jim pivo a ještě maj kecy, že není nic k jídlu a že musej odejít kvůli chystání hospody k otevření. Těm bych dala zákaz vstupu, lemplům chlastavejm:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.3.13 15:24

@hofka ti mě tam taky točí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
15.3.13 16:05

No štamgasty posunuju, nový hospodský mi navíc není sympatický

Libuška s Liborem jsou boží, jak se bouchla do těch dveří, to už fakt nemělo chybu :lol: :lol:

a Gábinu už trochu chápu, taky mě jako postava irituje, ty její ksichty apod., ale taky mi něco podobného vadí, a to nejsem žádná nevybouřená mladá mamina s mega účtem za mobil… hynek to podlě mě kapku přepískl, s tím mastňákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
15.3.13 17:28
@hofka píše:
Ti štamgasti mě zase derou, on je tam pustí, i když nemá otevřeno ještě, čepuje jim pivo a ještě maj kecy, že není nic k jídlu a že musej odejít kvůli chystání hospody k otevření. Těm bych dala zákaz vstupu, lemplům chlastavejm:-)

Ti dědci jsou strašní, nic jiného než chlast je nezajímá :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
15.3.13 17:51
@zasemamina píše:
Ráno jsem se dívala na Telce na starý díl a byl tam Fili Cíl, jak jsme se o něm jednou bavili. Nevěděli jsme koho a kdy tam hrál. Hrál spolužáka Moniky a mihla se tam i ta holka co v Prvním kroku zaplatila té postavě Filipa školné.
K Markétě-manžel si myslí že skončí s Edým, akorát jim to dělají složitěší.

také bych řekla, že markéta skončí s Edým :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.3.13 18:18

To jo, ti hospodský blbouni mě taky derou. Od rána do večera jen chlastají a ještě melou držkama. Bych je hnala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
15.3.13 18:49
@KPKristy píše:
„Jaroslave Hejle, berete si Lenku za manželku?“
„Nemůžu, Leni, podvedl jsem tě…“ A bude vymalováno…
:lol: ona ho přeci také podvedla jednou, s Hynkem, dokonce se nevědělo s kým je těhotná, jestli s ním nebo s jardou… tak by to mohli vzít, že jsou si kvit, že si každý před svatbou jednou zadováděl jinde a smáznout to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
15.3.13 18:54

No viděla bych trochu rozdíl "zadovádět siů dva roky před svatbou a dva týdny před svatbou :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.3.13 19:07

František to rozjíždí s Viky, a Libuška s Liborem to jsem zvědavá kdy :mrgreen:, možná za chvíli za hlídání :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.3.13 19:16

Marketa na svatbe Jardy a Lenky predvede stejnou scenu jako Miluna ve Slunce, seno a bude po ptakach :)

• Citovat
  • Upravit
3182
15.3.13 19:45
@ncc1701 píše:
Marketa na svatbe Jardy a Lenky predvede stejnou scenu jako Miluna ve Slunce, seno a bude po ptakach :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.3.13 19:58
@Hanka79 píše:
Ja jsem o tom vcera taky premyslela, ze z vikendu se dily netoci…takze tu slysime a vidime velke pripravy a pak nic? a jeste na Machaci…to me mrzi, ale jak rikas mozna bude v pondeli pak specialni dil ;) a nebo prave, ze zadna zatim nebude, ze se to nejak odlozi, tak se mluvi o tom ze bude v sobotu :think: a az opravdu bude, tak bude v patek :)

Já mám pocit, že jsem „někde“ (asi ve snídani) slyšela, že takhle velkou akci ještě netočili a že jim to dalo hodně práce. Mluvili právě snad o té svatbě, ale nerada bych kecala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 20:21

Franta si ucvrknul… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie