Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
To bude asi ta zrada. Svatba má být v sobotu, něco ji ale naruší, takže se konat nebude. A pak se Jarda s Lenkou rozhodnou, že jen hupnou za Lumírem na úřad. A to můžou klidně v pondělí
To už jsem taky říkala, že to určitě skončí obřadem někde na Ulici s Lumírem!:-)
@Hanka79 píše:
No vite jak to je „jestli nekdo znate duvod, proc by tito dva lide nemeli byt oddani, at promluvi ted nebo mlci navzdy“…tak buh vi kdo se ozve
Co aby do toho šlápnul správňáckej Bedřich? Když je teď za toho slušnýho…
Ti štamgasti mě zase derou, on je tam pustí, i když nemá otevřeno ještě, čepuje jim pivo a ještě maj kecy, že není nic k jídlu a že musej odejít kvůli chystání hospody k otevření. Těm bych dala zákaz vstupu, lemplům chlastavejm:-)
No štamgasty posunuju, nový hospodský mi navíc není sympatický
Libuška s Liborem jsou boží, jak se bouchla do těch dveří, to už fakt nemělo chybu
![]()
a Gábinu už trochu chápu, taky mě jako postava irituje, ty její ksichty apod., ale taky mi něco podobného vadí, a to nejsem žádná nevybouřená mladá mamina s mega účtem za mobil… hynek to podlě mě kapku přepískl, s tím mastňákem
@hofka píše:
Ti štamgasti mě zase derou, on je tam pustí, i když nemá otevřeno ještě, čepuje jim pivo a ještě maj kecy, že není nic k jídlu a že musej odejít kvůli chystání hospody k otevření. Těm bych dala zákaz vstupu, lemplům chlastavejm:-)
Ti dědci jsou strašní, nic jiného než chlast je nezajímá
![]()
@zasemamina píše:
Ráno jsem se dívala na Telce na starý díl a byl tam Fili Cíl, jak jsme se o něm jednou bavili. Nevěděli jsme koho a kdy tam hrál. Hrál spolužáka Moniky a mihla se tam i ta holka co v Prvním kroku zaplatila té postavě Filipa školné.
K Markétě-manžel si myslí že skončí s Edým, akorát jim to dělají složitěší.
také bych řekla, že markéta skončí s Edým ![]()
To jo, ti hospodský blbouni mě taky derou. Od rána do večera jen chlastají a ještě melou držkama. Bych je hnala ![]()
@KPKristy píše:
„Jaroslave Hejle, berete si Lenku za manželku?“
„Nemůžu, Leni, podvedl jsem tě…“ A bude vymalováno…
No viděla bych trochu rozdíl "zadovádět siů dva roky před svatbou a dva týdny před svatbou ![]()
František to rozjíždí s Viky, a Libuška s Liborem to jsem zvědavá kdy
, možná za chvíli za hlídání ![]()
Marketa na svatbe Jardy a Lenky predvede stejnou scenu jako Miluna ve Slunce, seno a bude po ptakach ![]()
@ncc1701 píše:
Marketa na svatbe Jardy a Lenky predvede stejnou scenu jako Miluna ve Slunce, seno a bude po ptakach
@Hanka79 píše:
Ja jsem o tom vcera taky premyslela, ze z vikendu se dily netoci…takze tu slysime a vidime velke pripravy a pak nic? a jeste na Machaci…to me mrzi, ale jak rikas mozna bude v pondeli pak specialni dila nebo prave, ze zadna zatim nebude, ze se to nejak odlozi, tak se mluvi o tom ze bude v sobotu
a az opravdu bude, tak bude v patek
Já mám pocit, že jsem „někde“ (asi ve snídani) slyšela, že takhle velkou akci ještě netočili a že jim to dalo hodně práce. Mluvili právě snad o té svatbě, ale nerada bych kecala ![]()