Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15123
16.3.13 01:36
@maluska píše:
@pettom my už jsme to tu řešily :D holky psaly, že Jarda byl tenkrát za odplatu v bordelu, takže už si to vybral :mrgreen: leda že teď půjde do bordelu zas Lenka a hodí to za hlavu :lol:
@Tamtama Mázl tam byl od začátku jo, já teda nekoukala ani na začátku tak nevím, ale v tom případě je určitě jedinej :mrgreen: ostatní umřeli nebo se odstěhovali :mrgreen:

aha, tak to už jsem zapomněla :oops:
tak Lenka v bordelu, to už by se zvrhlo pod úroveň ordinace :mrgreen: :zed:

ordinace - je tam původní Mázl a pak ta Jirešová (Lucka - máma Gity), syn Mázla… ono jich pár bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.3.13 06:00

Tak když už jste to tu nakously, tak Ordinaci fakt nemůžu! Kdysi jsem ji sledovala a bavila mě, ale jak je to o chirurgii, tak mi to silně připomíná slátaninu jménem Rodinná pouta (včetně poloviny stejných herců) a nedá se na to koukat. Už jen upoutávky mě děsně iritují. U nás je vlastně skoro celý týden večer vypnutá televize a radši si povídáme. Nedávají tam ani hov*o. Kromě Kamery na cestách a Tajemství rodu, jinak to stojí za prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.3.13 06:02

Stahuju pondělí, ale nevím, kdy se k tomu dostanu. Možná až v pondělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
16.3.13 07:42

Taky stahuju pondělí :mrgreen: není tohle závislost? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.3.13 07:47
@Tinakaterina píše:
Taky stahuju pondělí :mrgreen: není tohle závislost? :jazyk:

Je! Ale já jí propadla až s touto diskusí :P. Před tím jsem na Ulici koukala, ale když jsem v týdnu jeden dva díly neviděla, tak mi to bylo jedno. Navíc jsem přepínala na Ulici vždy až v sedm po Večerníčku, takže jsem viděla každý den půlku a taky jsem žila. Teď? Asi bych nepřežila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.3.13 07:52
@KPKristy píše:
Je! Ale já jí propadla až s touto diskusí :P. Před tím jsem na Ulici koukala, ale když jsem v týdnu jeden dva díly neviděla, tak mi to bylo jedno. Navíc jsem přepínala na Ulici vždy až v sedm po Večerníčku, takže jsem viděla každý den půlku a taky jsem žila. Teď? Asi bych nepřežila :jazyk:

Jako bych to psala já! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
16.3.13 07:55
@MarkyM píše:
Jako bych to psala já! :lol:

No tak to je fakt. Začala jsem stahovat až minulý týden, kdy jsem jako blesk tuhle diskuzi objevila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
16.3.13 08:25

Holky ta servírka v hospodě má teda mega výstřihy… to asi začne ta Ulice bavit i chlapy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
16.3.13 09:04
@Hanka79 píše:
O tech dvou mi radsi ani nemluv…ty mi pijou krev, hlavne Švarc, ty jeho vytezoslavny usmevy..doufam, ze ho brzy vyhodi a tedka byla ukazka jak Lea neco nalejva do lahve s alkoholem nebo s cim…chce Lucku asi otravit…na to taky nemuzu koukat… :|

Jsem lovila v týdnu v programu a Lea chce otrávit Švarce a pak to hodí na Lucii a tak půjde do vězení. Jsme zvědavá, kdy to konečně na Leu praskne a schytne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 09:30
@Spenata píše:
Já na Růžovku moc nekoukám, ale zarazilo mě, jakou má Kuklová špatnou pleť a to má vrstvu make upu jak kráva :jazyk:

O tomhle jsem se bavila s mamkou a ona mi rikala, ze brala Kuklova nejaky leky (nevim na co) a po nich se ji udelaly desne bolaky po tvari a aniz by to nejak mackala nebo neco, tak ji udelaly ohromde diry do tvari…:( tak to hned prestala brat, ale ty diry uz ji nikdo asi nevyleci :( Nekde o tom v televizi pry mluvila, v tomhle smeru mi ji je docela lito… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 09:31
@Aspera píše:
Jsem lovila v týdnu v programu a Lea chce otrávit Švarce a pak to hodí na Lucii a tak půjde do vězení. Jsme zvědavá, kdy to konečně na Leu praskne a schytne to.

Aha, tak to je dobry :roll: dekuju za info :) ja no nekoukam porad, ale obcas jo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 09:33
@slunicko83 píše:
@Hanka79 no já si říkala, že jí bude chtít zlikvidovat jako tu tetu, co jí shodila ze schodů…mimochodem by mě zajímalo jestli se to ještě bude nějak vyšetřovat..Ta Lea je fakt nemocná, tý by měli dát minimálně svěrací kazajku..taky je mi úzko vždycky, když dělán intriky s malou Gitou, se úplně vžívám do role Lucie a přemýšlím co bych jí v tý chvíli udělala.. to je děs..Já nikdy na seriály nekoukala, až na mateřský jsem začala a někdy to žeru až moc :D :D U toho vždycky žehlim a někdy jsem do toho tak zažraná, že zjistím, že už 5 minut horlivě žehlím jednu košili tak, že už víc vyžehlená být fakt nemůže :pankac: :pankac: :pankac:

No ja to nekdy v takovych vypjatych situacich musim prepnout, nemam na to nervy :lol: vzdycky si reknu, ono to dobre dopadne, ale stejne to cloveka rozcili a znervozni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 09:34
@Tinakaterina píše:
Holky ta servírka v hospodě má teda mega výstřihy… to asi začne ta Ulice bavit i chlapy… :mrgreen:

Jo to ma, toho jsme si taky vsimla uz driv, vcera jak utirala stoly, tak ji bylo taky videt az buhvi kam…ale je pekna, nedela ksichty jak Gabina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 11:47

@MUFICE pondělní díl je o ničem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 11:50
@KPKristy píše:
Tak když už jste to tu nakously, tak Ordinaci fakt nemůžu! Kdysi jsem ji sledovala a bavila mě, ale jak je to o chirurgii, tak mi to silně připomíná slátaninu jménem Rodinná pouta (včetně poloviny stejných herců) a nedá se na to koukat. Už jen upoutávky mě děsně iritují. U nás je vlastně skoro celý týden večer vypnutá televize a radši si povídáme. Nedávají tam ani hov*o. Kromě Kamery na cestách a Tajemství rodu, jinak to stojí za prd…
:palec: jak kdybych to napsala já… člověk by si i rád sednul k televizi večer když dítě uloží, manžel v práci a jen tak na něco tupě civěl, ale ten program je tak hroznej, že mě to spíš rozčílí než hodí do klidu :mrgreen: s manželem si radši pustíme film, pomalu zjišťuju že na televizi fakt skoro nekoukám… přes den je vypnutá úplně, běží u nás leda tak kouzelná školka a večerníček, nic jiného si tam ani nezapnu - buď slátaniny nebo samé kriminálky apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí