Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska píše: Škoda že se scénáristi nechytli metylalkoholové aféry - Lojza je na to jak dělanej
A byl by od něj pokoj ![]()
Že jo, Liškovi už jsou na palici. Dělaj, jakoby Ema v životě nespala nikde jinde. Jela nabalená jak na severní pól.
@Spenata píše:
jej, mi je ta Šárka dost nesympatická a podle mně teda ta ženská moc hrát neumí,
onehdá mě napadlo, že doufám, že jí teď v Ulici nedají více prostoru…
Michal mi zatím nevadí, ale žádný extra herec taky asi podle mě není…
Taky jsem si říkala, že Šárka je „excelentní“ herečka ![]()
Jinak s tím, že by měl J+L oddávat Lumír a říkal, že není problém, to teda docela problém je. Protože oddávat musí místopříslušný úředník. A on jim to slíbil s tím, že je oddá, když chtějí. Takový blbosti…
Holky, viděly jste ukázku na Ulici? Já ji zrovna zahlídla v tv a ona ta nevěra fakt praskne
takže se svatba asi odloží…
@Elisenika píše:
@MarkyM to je sranda, poslaly jsme to ve stejné minutě
Taky se tomu teď směju ![]()
Kdy, kdy, kdy se odhali nevera??? A jak??? Ja jeste ani nevidela patecni dil ![]()
Kdy to bude to nevim
ale někdy v nejbližší době. No jestli jsem to dobře pochopila tak Markéta pošle Lence SMS ale nakonec to může být jinak, vždyť víš jak jsou ty ukázky kolikrát zavádějící.
@Pypule No v pátek ani v pondělí ne a ani úterý to snad nevypadá… byla to ukázka prostě na Ulici(jako seriál), nebyl to ukázka na další díl. Ale Lenka brečela a prý mu to nemůže jen tak odpustit ( nebo něco v takovém smysli)
A myslím podle ukázek, že se to provalí přes sms, Markéta pošle Jardovi sms, Lenka si to přečte a pak už se asi Jarda přizná…
@MarkyM píše:
Holky, viděly jste ukázky? Nevěra se provalí!!!
Kdy? ![]()
@MarkyM píše:
To právě nevíme no…ale asi brzo.
Viděla jsem pondělní díl i ukázky na úterý, ale tam nic nebylo. Jestli bude svatba v pátek, tak možná ve st a čt ![]()