Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
17.3.13 12:15
@MarkyM píše:
Holky, viděly jste ukázky? Nevěra se provalí!!!

Jej…ale dava to i logiku, koukat na Ulici a na dalsi dily s tim, ze byl Jarda nevernej a koukat na jeho utrapenej vyraz, by taky asi nebylo to pravy orechovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.3.13 12:17
@Elisenika píše:
@Pypule No v pátek ani v pondělí ne a ani úterý to snad nevypadá… byla to ukázka prostě na Ulici(jako seriál), nebyl to ukázka na další díl. Ale Lenka brečela a prý mu to nemůže jen tak odpustit ( nebo něco v takovém smysli) :-) A myslím podle ukázek, že se to provalí přes sms, Markéta pošle Jardovi sms, Lenka si to přečte a pak už se asi Jarda přizná…

Mu leze do mobilu jo? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.3.13 15:12

A kde jaký ukázky, jo běží v televizi nějaká upoutávka jo? ty jo to bude maso :) pondělí jsem viděla a v upoutávkách na úterý je jen jak se potkají Hejlovci s Markétou a Eddiem na ulici - možná tam se to odpíchne, takže středa bo čtvrtek ale to by asi v pátek nebyla svatba ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.3.13 15:59

Tak třeba se to proflákne až po svatbě…dali ukázky aby nalákali lidi.Ale je divný že nejsou ukázky ze svatby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
17.3.13 16:04

Ahoj, pridavam se k vam, taky moc rada koukam na Ulici, ted je to tam pekne rozvrtane. Jsem zvedava, zda ta svatba bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
17.3.13 16:25
@MarkyM píše:
Tak třeba se to proflákne až po svatbě…dali ukázky aby nalákali lidi.Ale je divný že nejsou ukázky ze svatby…

Tak se asi zadna svatba konat nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
17.3.13 16:34
@Kaja-kaja píše:
Možná že jo, třeba se to provalí až po svatbě, ta mně zrovna zajímala, naví Lenka měla krasne šaty

Mno, nechame se prekvapit :D Ale me se jeji saty moc nelibi :) neni to muj vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
17.3.13 16:40

http://ulice.nova.cz/…pet-dni.html
Tak holky svatba bude v páátek!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
17.3.13 16:43
@Dice píše:
http://ulice.nova.cz/…pet-dni.html
Tak holky svatba bude v páátek!! ;)

At uz je patek :D! Jsem zvedava, jestli na jeho neveru prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
17.3.13 16:44

Tak bych řekla že se ta nevěra provalí až po svatbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
17.3.13 16:45
@Dice píše:
Tak bych řekla že se ta nevěra provalí až po svatbě :think:

Jojo, a pak se muze Jarda tesit na pekne peklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.3.13 17:25
@Janettka23 píše:
Je to hrozný:-)) Jestli to takhle vypadá i v normálním světě a každej se takhle hned podvádí :-D Nee je to jenom aby se tam něco dělo :-) Ale je to takový zvláštní no. Nikdo s nikym nevydrží :-D ale takový už jsou seriály…Aby na to lidi koukali:-)

Tak v mém okolí je plno nevěrníků, bohužel, je to realita :cert:

• Citovat
  • Upravit
11822
17.3.13 17:37

Tak jsem viděla taky tu ukázku, stopro to bude tenhle týden, páč to tak vždycky dávají - ukázka platí pro nadcházející týden. Takže svatba podle mě padne a bude třeba až za měsíc ;) Nemyslím si, že Markéta to psala Lence, psala SMS Jardovi, zahlídla jsem něco - tak sis jen užil… Jarda mobil určo zapomněl doma a Lenka koukla. No a je to :twisted: Spíš by mě zajímalo, když mu řekla, že tam nemůže zůstat, kam šel? Chrápat do práce? :twisted: Každopádně doufám, že to Simona Markétě opravdu vytmaví a nebyla to jen taková fligna, jak to v upoutávkách dělaj :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.3.13 18:37

Tak jsem tu upoutavku tedka taky videla…ukazali i tu SMSku, ale nestila jsem precist co v ni poradne je…ale je to taky kravina, cely roky Lenka do mobilu nekouka a tedka najednou jo… :) No uvidime jak to bude dal, nechame se prekvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.3.13 18:39
@Katty Caprio píše:
Ale me se jeji saty moc nelibi :) neni to muj vkus.

Muj vkus to taky neni, taky se mi moc nelibi… :nevim: :D ale kazdeho vec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí