Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
Holky, viděly jste ukázky? Nevěra se provalí!!!
Jej…ale dava to i logiku, koukat na Ulici a na dalsi dily s tim, ze byl Jarda nevernej a koukat na jeho utrapenej vyraz, by taky asi nebylo to pravy orechovy ![]()
@Elisenika píše:
@Pypule No v pátek ani v pondělí ne a ani úterý to snad nevypadá… byla to ukázka prostě na Ulici(jako seriál), nebyl to ukázka na další díl. Ale Lenka brečela a prý mu to nemůže jen tak odpustit ( nebo něco v takovém smysli)A myslím podle ukázek, že se to provalí přes sms, Markéta pošle Jardovi sms, Lenka si to přečte a pak už se asi Jarda přizná…
Mu leze do mobilu jo?
![]()
A kde jaký ukázky, jo běží v televizi nějaká upoutávka jo? ty jo to bude maso
pondělí jsem viděla a v upoutávkách na úterý je jen jak se potkají Hejlovci s Markétou a Eddiem na ulici - možná tam se to odpíchne, takže středa bo čtvrtek ale to by asi v pátek nebyla svatba ne ![]()
Tak třeba se to proflákne až po svatbě…dali ukázky aby nalákali lidi.Ale je divný že nejsou ukázky ze svatby…
Ahoj, pridavam se k vam, taky moc rada koukam na Ulici, ted je to tam pekne rozvrtane. Jsem zvedava, zda ta svatba bude ![]()
@MarkyM píše:
Tak třeba se to proflákne až po svatbě…dali ukázky aby nalákali lidi.Ale je divný že nejsou ukázky ze svatby…
Tak se asi zadna svatba konat nebude ![]()
@Kaja-kaja píše:
Možná že jo, třeba se to provalí až po svatbě, ta mně zrovna zajímala, naví Lenka měla krasne šaty
Mno, nechame se prekvapit
Ale me se jeji saty moc nelibi
neni to muj vkus.
http://ulice.nova.cz/…pet-dni.html
Tak holky svatba bude v páátek!! ![]()
@Dice píše:
http://ulice.nova.cz/…pet-dni.html
Tak holky svatba bude v páátek!!
At uz je patek
! Jsem zvedava, jestli na jeho neveru prijde.
@Dice píše:
Tak bych řekla že se ta nevěra provalí až po svatbě
Jojo, a pak se muze Jarda tesit na pekne peklo ![]()
@Janettka23 píše:
Je to hrozný:-)) Jestli to takhle vypadá i v normálním světě a každej se takhle hned podvádíNee je to jenom aby se tam něco dělo
Ale je to takový zvláštní no. Nikdo s nikym nevydrží
ale takový už jsou seriály…Aby na to lidi koukali:-)
Tak v mém okolí je plno nevěrníků, bohužel, je to realita ![]()
Tak jsem viděla taky tu ukázku, stopro to bude tenhle týden, páč to tak vždycky dávají - ukázka platí pro nadcházející týden. Takže svatba podle mě padne a bude třeba až za měsíc
Nemyslím si, že Markéta to psala Lence, psala SMS Jardovi, zahlídla jsem něco - tak sis jen užil… Jarda mobil určo zapomněl doma a Lenka koukla. No a je to
Spíš by mě zajímalo, když mu řekla, že tam nemůže zůstat, kam šel? Chrápat do práce?
Každopádně doufám, že to Simona Markétě opravdu vytmaví a nebyla to jen taková fligna, jak to v upoutávkách dělaj ![]()
Tak jsem tu upoutavku tedka taky videla…ukazali i tu SMSku, ale nestila jsem precist co v ni poradne je…ale je to taky kravina, cely roky Lenka do mobilu nekouka a tedka najednou jo…
No uvidime jak to bude dal, nechame se prekvapit.
@Katty Caprio píše:
Ale me se jeji saty moc nelibineni to muj vkus.
Muj vkus to taky neni, taky se mi moc nelibi…
ale kazdeho vec ![]()