Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:
A Adriana to teda vali, 50tis dluh…me uz by z ni asi vezli…ja cekam, kdy toho Peska klepne…
Spíš, kdy se mu rozbřeskne a vypráská ji z baráku, ludru pitomou…
Malvína byla ta kočička z Večerníčku, jak měli domeček div ne vilu ![]()
@maluska píše:
@Hanka79 a Adriana se tváří naprosto v pohodě žejsem zvědavá jak to budu platit, snad to za ní nezaplatí Pešek - jinak odvezou i Amálku
No ja myslim, ze asi jo, kdo jiny by to platil a dostal ji z toho nez on..:(to je boděs takova vnucka ![]()
@KPKristy jó máš pravdu kočka to byla ![]()
@Hanka79 no maminka to za ní zaplatí asi těžko
ale doufám, že Pešek si to nechá pak aspoň vrátit a donutí jí, aby šla do práce, by to potřebovala jako sůl
Tak holky, dokoukala jsem zítřek…a nevěra se provalí ve středu! alespoň si přečte tu sms…tyjooo už se těším
jak to všechno dopadne..
Jooo a líbil by se mi nový pár Lumča a Simča
co vy na to?
@BuffyCZ píše:
Takže hustý.. tak nakonec se to Lenka tedy dozví…
Viděla jsem zítřejší díl, dozví se to ve středu tou SMS-kou ![]()
@boball píše:
Simona aLumír by k sobě pasovali jako prdel na hrnecRádi, žerou pijou a jsou pěkně vypasení. Ty by si spolu užili
Po tom, co jsem viděla zítřejší díl je to dost možný ![]()
@Hanka79 píše:
A Adriana to teda vali, 50tis dluh…me uz by z ni asi vezli…ja cekam, kdy toho Peska klepne…
Jo, ted jsem na to koukala, celý díl se točí kolem ní a jejího dluhu
Ta holka je hrozně pitomá a nezodpovědná. Kolik jí může být let, tak 20? ![]()
@MUFICE myslím, že ji je 22 let..:-) a nebo víc, ona je totiž starší než Matěj a Terka, ne?
@maluska píše:
@KPKristy jó máš pravdu kočka to byla
@Hanka79 no maminka to za ní zaplatí asi těžkoale doufám, že Pešek si to nechá pak aspoň vrátit a donutí jí, aby šla do práce, by to potřebovala jako sůl
To si piš, že to za ní Pešek zaplatí a napůl s její matinkou ![]()
@Elisenika píše:
@MUFICE myslím, že ji je 22 let..:-) a nebo víc, ona je totiž starší než Matěj a Terka, ne?
Vůbec netuším, na Ulici jsem dřív nekoukala ![]()
Adriana chodila s Matějem, ale nevím jestli byli spolužáci nebo ne, na telce to dávaj od začátku, ale to nekoukam
@renda81 píše:
Adriana chodila s Matějem, ale nevím jestli byli spolužáci nebo ne, na telce to dávaj od začátku, ale to nekoukam
Adriana byla starší než Matěj, tuším, že o rok. ![]()