Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
18.3.13 22:58
@cilly píše:
Adriana byla starší než Matěj, tuším, že o rok. :D

Tak to jí je 23 let 8o Teda, když si vezmu, že v jejím věku tady mají holky i 2 děti, tak ona se chová furt jak pubertačka :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.3.13 23:23

Tak jsem taky dokoukala úterý - Adriana nezklamala :mrgreen:
SMS si Lenka teda přečte ve středu, tak už se těším, ale fakt mi hlava nebere, že by se to dozvěděla ve středu a v pátek si ho vzala :zed: jinak v těch ukázkách Markéta jak startuje po Jardovi, tak to hodně klesla… je blbá, by se tak hodili k sobě s tím Eddiem, kdyby ho ostříhali a trochu oblíkli… tak snad to ještě přijde
a Simča s Lumírem - se mi zdá že se tam něco chystá, už druhá véča - by se k sobě fakt hodili, i když vezmu ženský co se kolem Lumíra motaly tak ta Simona je teda naprostý opak všech, ale hodila by se k němu nejvíc a myslím, že s ní by se teda rozhodně nenudil :mrgreen: po Michalovi spíš pojede ta její kolegyně- ta věčně nespokojená mi vypadlo jméno… ale na začátku dílu mě zas dostalo jak v kadeřnictví pindaj a stříhá - nestříhá, by se mi asi moc nelíbilo chodit do kadeřnictví, kde by takhle pindali a kadeřnice by se neustále otážela a drbala s kolegyněma, místo aby se mi věnovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.3.13 23:25

A ta Mirinka má teda zubiska 8o není náhodou ona Gábiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
18.3.13 23:26
@maluska píše:
SMS si Lenka teda přečte ve středu, tak už se těším, ale fakt mi hlava nebere, že by se to dozvěděla ve středu a v pátek si ho vzala :zed:

Taky to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
18.3.13 23:28
@maluska píše:
po Michalovi spíš pojede ta její kolegyně- ta věčně nespokojená mi vypadlo jméno… ale na začátku dílu mě zas dostalo jak v kadeřnictví pindaj a stříhá - nestříhá, by se mi asi moc nelíbilo chodit do kadeřnictví, kde by takhle pindali a kadeřnice by se neustále otážela a drbala s kolegyněma, místo aby se mi věnovala

Taky mi přišlo, že po něm ta kadeřnice Romana jede :mrgreen: Nad tím tlacháním všech kadeřnic jsem se pozastavovala a vadilo by mi, kdyby nade mnou takhle drbaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 06:39

Tak se mi dnešek podařil stáhnout napodruhé a sand mi kluci v poledne dopřejí chvilku na skouknutí.
Adriana mi stačí snad jen v ukázkách, je to důra. Jestli o ní bude celej dnešek, tak budu mít zase po náladě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
19.3.13 06:41

Ha. Tak se jdu taky pokusit stáhnout dnešek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 06:43
@Tinakaterina píše:
Ha. Tak se jdu taky pokusit stáhnout dnešek ;-)

Já to stahovala včera do půl jedenácté. Poprvé se mi stáhlo cosi, co nešlo ani pustit a podruhé to trvalo snad hodinu. Asi zase emimiňačky frčely na uložto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.3.13 07:26
@MUFICE píše:
Taky mi přišlo, že po něm ta kadeřnice Romana jede :mrgreen: Nad tím tlacháním všech kadeřnic jsem se pozastavovala a vadilo by mi, kdyby nade mnou takhle drbaly :roll:

Jo, kdepak Simona, ta už je podle mě stará na „skota“ Michala, Romana se tvářila lapačsky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 07:28
@hofka píše:
Jo, kdepak Simona, ta už je podle mě stará na „skota“ Michala, Romana se tvářila lapačsky:-)

Romana už by potřebovala prošťouchnout, aby pořád tak neprudila. Její věčně nasraný výraz už taky není ani vtipný, ani zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
19.3.13 07:30

@KPKristy Simča by se hodila k Lumčovi…jakjsme je včera sledovala, jak tlachají u stolu…a ty její vykulené oči…já tu herečku MŮŽU :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.3.13 07:42

@elluan já zbožňuju ten její smích :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
19.3.13 08:02

Adrianě je 23 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
19.3.13 08:09

Jo chudák to má v popisu role :-D Úplně mě vždycky vytáčí jak se chová :-D jak jí nic není dobrý a nechce pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.3.13 08:12

Proc myslite, ze si Lenka v patek Jardu vezme? Protoze to tak podavaji na Nove? Oni vam tam prece nenapisou tyden predem, ze ze svatby sejde. Ja myslim, ze se v patek nevezmou - jak jsem psala, jak by natocili v lednu venkovni svatbu na jare?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!