Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě by zajímaly koupelny. U Libušky, u Liškových i třeba u Lumíra. Zatím tam byla vidět jen Jardova ![]()
A vypadá to, že Markétu hormony opravdu neopustily. Z ukázek na zítra budou padat facky!:-) Člověk by řekl, že si to za v hlavě během té dovolené urovná, ale asi je to horší.
@hofka píše:
A vypadá to, že Markétu hormony opravdu neopustily. Z ukázek na zítra budou padat facky!:-) Člověk by řekl, že si to za v hlavě během té dovolené urovná, ale asi je to horší.
Ještě jim zatopí…
Hele a nebude to tak, že Lenka to zjistí, udělá haló, zruší svatbu na Mácháči, pak se udobřej, ale zpečetěj to už jenom u Lumíra na úřadě?:-)
@KPKristy píše:
Mě by zajímaly koupelny. U Libušky, u Liškových i třeba u Lumíra. Zatím tam byla vidět jen Jardova
Ostatni se asi nemyjou
u Jardy je videt, pac tam se odehravaly i nejake scenky u Jordanu tak tam koupelnu udelat musely, ale jinak na to kaslou, moc penez ![]()
Stejne me zajima z jakeho duvodu poleze Jardovi do mobilu? ja nevim, ale manzelovi kdyz prijde smska a spi nebo se koupe apod. tak mu tam teda nelezu…ale chapu tohle je serial no ![]()
@Hanka79 píše:
Stejne me zajima z jakeho duvodu poleze Jardovi do mobilu? ja nevim, ale manzelovi kdyz prijde smska a spi nebo se koupe apod. tak mu tam teda nelezu…ale chapu tohle je serial no
Z ukázky to vypadá, že mobil pípne někdy večer, když jde Lenka kolem, tak ho vezme, spíš stylem kdo to otravuje, mžourá na něj a už je tam hned pod odesílatelem vidět část té zprávy, ale bůhví:-)
@hofka píše:
Z ukázky to vypadá, že mobil pípne někdy večer, když jde Lenka kolem, tak ho vezme, spíš stylem kdo to otravuje, mžourá na něj a už je tam hned pod odesílatelem vidět část té zprávy, ale bůhví:-)
Ja jsem dneska videla jen tu cast ukazky jak uz si to cte, dokonce jsme stihla precist tu smsku ![]()
Njn proste si Jarousek uzil, tak si to tedka musi jak se rika vyzrat…ale takhle ranit pred svatbou to se jen tak nekomu nepovede no ![]()
@hofka píše:
Tak přiznám se, že kdyby na maželově mobilu bylo vidět kousek zprávy (nevím, jestli to tak má, nekoukám na něj) a já šla zrovna kolem a byla by ta zpráva tohoto ražení, tak bych ji dočetla celou. Je to blbé, ale myslím, že to by udělal každej. Něco jinýho je lézt do mobilu cíleně…
Já bych v tomto případě taky asi dočetla…jsem zvědavá. Sama bych tam nelezela ale takhle jo. Navíc třeba to v Lence i hlodá, co s tím Jardou je, ženská intuice je ženská intuice…
Jo a nevidíme ostatní místnosti bytu proto, že třeba sousedící místnost je už z jiného bytu
třeba za obývakem může být ložnice od gábiny.-))) myslím, že to jsou všechno jen postavené ateliéry, né celé domy, ale nejsem si jistá
@KPKristy píše:
Tak přiznám se, že kdyby na maželově mobilu bylo vidět kousek zprávy (nevím, jestli to tak má, nekoukám na něj) a já šla zrovna kolem a byla by ta zpráva tohoto ražení, tak bych ji dočetla celou. Je to blbé, ale myslím, že to by udělal každej. Něco jinýho je lézt do mobilu cíleně…
také bych to udělala, i když by jsem se za to styděla
jsem zastáncem toho, že by se nemělo lézt do mobilů, emailů apod…
@zuzice, přesně tak, točí se v kulisách ![]()
@Sisi137 píše:
také bych to udělala, i když by jsem se za to stydělajsem zastáncem toho, že by se nemělo lézt do mobilů, emailů apod…
Tak tohle je něco jinýho, než cílené šmejdění. Kdo říká, že by to nedočetl, tak kecá ![]()
Já mám za sebou i cílené šmejdění a bylo to teda hrozný. Bývalý mě k tomu doslova dohnal (což mě neomlouvá), na druhou stranu jsem ho aspoň vykydala dřív, než ze mě udělal adepta na léčení u psychiatra. Ale můžu říct, že pokaždé, když jsem vzala jeho mobil do ruky, udělalo se mi zle od žaludku nad sebou samou, třásla jsem se jako drahej pes a chtělo se mi omdlít
. Už bych to nikdy neudělala…
@KPKristy taky jsem to zažila
snad mě trošku omlouvá mladická nerozvážnost(tenkrát mi bylo asi 18)
@Sisi137 píše:
@KPKristy taky jsem to zažilasnad mě trošku omlouvá mladická nerozvážnost(tenkrát mi bylo asi 18)
No, to mě bylo 26 a dneska už se za to nehodlám omlouvat. Stejně za všechno mohl ten zmetek ![]()
Ještě jsem chtěla reagovat na dnešní díl. Zaměřila jsem se na Romanu, je to pinda remcavá, nesympatická, ušklebená. Nedivím se, že je pořád sama, na tyhle fucky jsou chlapi hákliví…
A ty jejich kecy nad obědem za 115,–, to je fakt úlet! Jako krůtí steak s přílohou za tyhle peníze v Praze, to si dělají prd*el, že to je drahý?
![]()