Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
19.3.13 22:17
@Hanka79 píše:
Ja jsem zvedava kdy tu Leu nekam zavrou…chudak Lucka :(

Doufám, že co nejdřív, je to pěkná mrcha :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 22:17
@maluska píše:
@Hanka79 ty jo to mi ani neříkej tohle :lol: zrovna pořád řeším že mám daleko větší pupek než v první těhotenství v tuhle dobu :mrgreen:

A uz vite co cekate? jinak my do cca 30tt odpovidali, pak se to nejak zvrtlo a malej rostl jak z vody :-D cukrovku jsem nemela a ani on…
Jinak tohle je foceny 24.9.11 malej se narodil 3.10.11 takze nejakych cca 10dni pred porodem tudis 33tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 22:19
@zuzice píše:
No ale on se Jaroušek přizná sám :-( ale až ve čtvrtek :-)

Ach jo, oni to protahujou :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
19.3.13 22:27

Holky, to zouvání nezouvání mi teda taky přijde v Ulici divný. Někdo se tam někdy zouvá, někdo ne.
Je pravda, že jsem byla rok v USA a tam jsme se taky doma nezouvali, ale to byl TExas, horko, sucho, žádný bláto a čvachta. Ale tohle teďka.. no nevím.
A přijde mi i divný, že tam nikdy nikdo doma neuklízí ani nepere nebo tak něco. To by možná měli vypilovat. A když pijou kafe, mají vždycky prázdný hrnky, řekla bych… To teda v Ordinaci v bufáči v nemocnici taky. A v Ulici mi přijde, že ani nejedí, že většinu záběrů už sklízí ze stolu nebo dojídají.. a říkala jsem si, že to pečivo, co má vždycky Nyklová za sebou, musí bejt pořádně tvrdý jako broky, zkouším to sledovat, jestli to aspoň občas přerovnají??? : ) No ale mám Ulici ráda, herci to mooooc hezky hrají a je to šikovně napsaný. Baví mě to celý prostě pozorovat a tak : ) Už stahuju zítřek. Mrknu zítra. Snad to bude celý a ok : )
Jinak s těma smskama, ono to občas může vypadat úplně jinak v psané formě a v smsce, než jak to bylo v reálu. Já bych si spíš více domyslila.. no jsem zvědavá, jak to s Lenkou a Jardou dopadne… takže myslíte, že svatba nebude?
My jsme teda například měli svatbu taky v zimě, 5. března a byla moooc pěkná a vydařenááá :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 22:31

@Tinakaterina To pecivo u Nyklovy neni cerstvy je to nekolik dni i tvrdy stary pecivo…mluvili o tom :) ale kdyz tam nekdy delaji ty satecky a tak..je to bych si dala…to me honi mlsna vzdycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 22:36

Tak jsem nevydržela a mrkla na zítřek, uf, je to darda, ale čtvrtek bude zajímavější. Ukázky stály za to… Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.3.13 22:52

Nás napínají pacholci :pocitac:
Tak jestli Lenka nečetla celé, měl Jarda šanci na vysvětlenou, jestli se pak přiznal…no to bude ještě zajímavé…ač je v tom Jarda jako Lenka, tady bych tu Markétu nafackovala. Naivní mladá koza, co se zamiluje do zadaného pár dní před svatbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.3.13 23:19

Ach jo. Takže to bude, přiznání, až ve čtvrtek. Teď jsem dokoukala zítřek.
Jdu spát… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
19.3.13 23:20

Tak jsem dokoukala zítřejší Ulici a ve čtvrtek to teda bude maso 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
19.3.13 23:27

Tak ve čtvrtek, to su zvědavá už teď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
19.3.13 23:27

Podle ukázek to Markéta vyslepičí i Simoně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 06:32
@Petorka píše:
Nás napínají pacholci :pocitac:
Tak jestli Lenka nečetla celé, měl Jarda šanci na vysvětlenou, jestli se pak přiznal…no to bude ještě zajímavé…ač je v tom Jarda jako Lenka, tady bych tu Markétu nafackovala. Naivní mladá koza, co se zamiluje do zadaného pár dní před svatbou.

Ni, já bych si to asi vysvětlit nenechala, i ta první věta by mi stačila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.3.13 08:20
@Hanka79 píše:
Tak takhle ji bramboraky i muj muz…s mlikem…nechapu :lol: ;)

To jsme jedli doma, neskutečná lahůdka!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.3.13 08:24
@hofka
@hofka píše:
To jsme jedli doma, neskutečná lahůdka!:-)

my bramboráky jedině s mlékem, nebo kyškou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 08:46

Můj muž jí bramboráky jedině s mlíkem, ale já to z domova neznám. U nás bývala k bramborákům bramboračka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí