Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:
Ja jsem zvedava kdy tu Leu nekam zavrou…chudak Lucka
Doufám, že co nejdřív, je to pěkná mrcha
![]()
@maluska píše:
@Hanka79 ty jo to mi ani neříkej tohlezrovna pořád řeším že mám daleko větší pupek než v první těhotenství v tuhle dobu
A uz vite co cekate? jinak my do cca 30tt odpovidali, pak se to nejak zvrtlo a malej rostl jak z vody
cukrovku jsem nemela a ani on…
Jinak tohle je foceny 24.9.11 malej se narodil 3.10.11 takze nejakych cca 10dni pred porodem tudis 33tt ![]()
@zuzice píše:
No ale on se Jaroušek přizná sámale až ve čtvrtek
Ach jo, oni to protahujou
![]()
Holky, to zouvání nezouvání mi teda taky přijde v Ulici divný. Někdo se tam někdy zouvá, někdo ne.
Je pravda, že jsem byla rok v USA a tam jsme se taky doma nezouvali, ale to byl TExas, horko, sucho, žádný bláto a čvachta. Ale tohle teďka.. no nevím.
A přijde mi i divný, že tam nikdy nikdo doma neuklízí ani nepere nebo tak něco. To by možná měli vypilovat. A když pijou kafe, mají vždycky prázdný hrnky, řekla bych… To teda v Ordinaci v bufáči v nemocnici taky. A v Ulici mi přijde, že ani nejedí, že většinu záběrů už sklízí ze stolu nebo dojídají.. a říkala jsem si, že to pečivo, co má vždycky Nyklová za sebou, musí bejt pořádně tvrdý jako broky, zkouším to sledovat, jestli to aspoň občas přerovnají??? : ) No ale mám Ulici ráda, herci to mooooc hezky hrají a je to šikovně napsaný. Baví mě to celý prostě pozorovat a tak : ) Už stahuju zítřek. Mrknu zítra. Snad to bude celý a ok : )
Jinak s těma smskama, ono to občas může vypadat úplně jinak v psané formě a v smsce, než jak to bylo v reálu. Já bych si spíš více domyslila.. no jsem zvědavá, jak to s Lenkou a Jardou dopadne… takže myslíte, že svatba nebude?
My jsme teda například měli svatbu taky v zimě, 5. března a byla moooc pěkná a vydařenááá
![]()
@Tinakaterina To pecivo u Nyklovy neni cerstvy je to nekolik dni i tvrdy stary pecivo…mluvili o tom
ale kdyz tam nekdy delaji ty satecky a tak..je to bych si dala…to me honi mlsna vzdycky ![]()
Tak jsem nevydržela a mrkla na zítřek, uf, je to darda, ale čtvrtek bude zajímavější. Ukázky stály za to… Dobrou!
Nás napínají pacholci ![]()
Tak jestli Lenka nečetla celé, měl Jarda šanci na vysvětlenou, jestli se pak přiznal…no to bude ještě zajímavé…ač je v tom Jarda jako Lenka, tady bych tu Markétu nafackovala. Naivní mladá koza, co se zamiluje do zadaného pár dní před svatbou.
Ach jo. Takže to bude, přiznání, až ve čtvrtek. Teď jsem dokoukala zítřek.
Jdu spát… ![]()
Tak jsem dokoukala zítřejší Ulici a ve čtvrtek to teda bude maso ![]()
@Petorka píše:
Nás napínají pacholci
Tak jestli Lenka nečetla celé, měl Jarda šanci na vysvětlenou, jestli se pak přiznal…no to bude ještě zajímavé…ač je v tom Jarda jako Lenka, tady bych tu Markétu nafackovala. Naivní mladá koza, co se zamiluje do zadaného pár dní před svatbou.
Ni, já bych si to asi vysvětlit nenechala, i ta první věta by mi stačila…
@Hanka79 píše:
Tak takhle ji bramboraky i muj muz…s mlikem…nechapu![]()
To jsme jedli doma, neskutečná lahůdka!:-)
@hofka píše:
To jsme jedli doma, neskutečná lahůdka!:-)
my bramboráky jedině s mlékem, nebo kyškou.. ![]()
Můj muž jí bramboráky jedině s mlíkem, ale já to z domova neznám. U nás bývala k bramborákům bramboračka ![]()