Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
19.3.13 20:00
@hofka píše:
Hele a nebude to tak, že Lenka to zjistí, udělá haló, zruší svatbu na Mácháči, pak se udobřej, ale zpečetěj to už jenom u Lumíra na úřadě?:-)

taky mě to napadlo, ale to by vychladla moc brzo ne - teda na mě je to moc brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.3.13 20:00
@Ušoplesk píše:
@zuzice tak to je mi jasné, že ten pokoj tam není, jen že by byla příjemná změna, oživení, kdyby je tam „přidělali“, ten liškovo obývákojídelna už mě třeba moc neba

a vlastně je to i ložnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 20:33
@zuzice píše:
Jo a nevidíme ostatní místnosti bytu proto, že třeba sousedící místnost je už z jiného bytu :-) třeba za obývakem může být ložnice od gábiny.-))) myslím, že to jsou všechno jen postavené ateliéry, né celé domy, ale nejsem si jistá

Ja si taky myslim, ze to tak je…to jsou jen ateliery, krom asi te skoly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 20:36

Jinak ta Adriana me dneska dostavala, ona nevi, ona nic nevi, no byt vedle me tak uz ji jednu placnu, ona neumi pochopit z dopisu, ze dluzi penize, vi ze nic neplati zadny zdravotni apod. a nedojde ji ze kvuli tomu muze mit dluh..proste blbka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.3.13 20:42

Jo tak nad kuchyní Lišků přemýšlím taky furt, taky mi to dere, že tam není, takhle ale mi hrozně vadí ten divný barák Valšíka v Ordinaci, jak chodí nesmyslně do kuchně a pokoje toho vozíčkáře pod schody!!! Kam jako pod ty schody choděj, když jdou jednou doprava, pak doleva, někdy rovně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 20:52
@Kaja-kaja píše:
Schvalne bych jí to penale nechala zaplatit přepsat k sobě na byt a nechat se jí v tom vymáchat at pozná život blbka jedna :mrgreen:

Kdyz ona je chyba i v tech starejch, ze za ni vzdycky ty prusery vyzehlej, nechat ji at se stara, tak by si priste dala pozor, ale bud ji vytahne z pruseru mama nebo deda…to je pak tezky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
19.3.13 20:53

@Petorka ordinaci zahlédnu sem tam, ale ten pokoj Rašilova taky nechápu, na vozíčkáře mi přijde takový stísněný, i ten vchod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.3.13 20:55

@Hanka79 ví ale prostě si myslí, že když to bude ignorovat tak že to snad zmizí :mrgreen: Adriana je typ „ono se to nějak vyřeší samo“ aby ne když jí všechno pořád prochází - hajzl rozmazlenej a zas jí v tom nenechaj pořádně vymáchat hubu… mě dostala tím že za Mikyho taky rodiče platěj :zed: kravka - fakt jí tu roli píšou dobře :mrgreen:
jinak je mi taky jasné že by je vyšlo asi pěkně draho zařizovat každému všechny místnosti, taky se to pěkně nasčítalo a těch bytů je tam teda už dost - už z toho důvodu jsem si tenkrát říkala že se Matěj s Bětkou stejně nikam nepřestěhujou :mrgreen: a nebo jak se někdo odstěhuje je jasné že někdo jiný se tam nastěhuje, stávající prostory se prostě musí využít, asi nejhorší bylo když se tenkrát Simona nastěhovala do bytu po tom co byl s Digi (Brzobohatý - nevím jak se v seriálu jmenoval) ty její věci v tom bytě - to bylo jako pěst na oko, už jsem si zvykla :D
nejvíc mě dostává jak se tam nezouvají, né teda vždycky ale hodně to je u Liškových, ona tam přijde Toužimská na návštěvu v tomhle ročním období a ona jí Anča řekne nezouvejte se :zed: u z té druhé strany, být ve vytopeném bytě xhodin na návštěvě v kozačkách si teda nedovedu představit :) to samý ve studenském bytě, jednou jsou zutí pak se zas nezouvají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.3.13 21:03

My nemáme petky žádné, vodu pijeme kohoutkovou a když, tak nikdy ledovou z lednice, ani mlíko tam nedávám, jen v létě, aby neskyslo…
Zouvání je taky vtipné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 21:04

S tim zouvanim mate taky pravdu, minule taky prisel Jarda domu a pres ten jejich koberec v predsini sel v botech az do obyvaku… :mrgreen: to uz je jak v Americe :-D ja jsem rada, kdyz prijdu domu, ze se muzu zout a doma chodit v ponozkach…a oni v botech az na gauc :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.3.13 21:08

A jak vůbec spí Markéta se Simonou? Spolu v té manželské posteli? Tuhle Simona říkala Markétě, jdi si lehnout ke mně…tak teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 21:09
@Petorka píše:
A jak vůbec spí Markéta se Simonou? Spolu v té manželské posteli? Tuhle Simona říkala Markétě, jdi si lehnout ke mně…tak teda nevím.

No minule lezela u ni v te manzelske posteli za rohem u kuchyne..myslim, ze snad jiny pokoj tam neni… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.3.13 21:10
@Adon píše:
Přidávám se do diskuze :mavam:
Mě štvou, jak ryjou všichni do Michala, že si chce hospodu trošku upravit podle svého, vždyť je to teď jeho hospoda, né? A ostatní můžou být rádi, že ji vůbec převzal, a nemají tam teď večerku. A ještě se na něj dívají jak na vola, že by si ji- nedej bože!! přejmenoval :cert: :mrgreen:
A že Markéta bude těhotná, mě taky napadlo, docela se to nabízí, minimálně to bude, myslím, fingovat ;)

souhlasím!!! taky byl včera pěkně trapný Lumír, když to Michala hustil, ať pověsí na zeď zpátky ty věci a jak pak měl proslov o tom, jak je to součástí těch lidí a kdo je proti tomu je i proti nim a blablabla :pocitac: mi toho Michala bylo fakt líto, chce si to udělat podle sebe, což není nic divného a všichni mu do toho kafrají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 21:10

Nezouvání taky nesnáším :roll:

Zítřek stahuju na edisku, na uložto není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 21:11
@Hanka79 píše:
No minule lezela u ni v te manzelske posteli za rohem u kuchyne..myslim, ze snad jiny pokoj tam neni… :think: :nevim:

Markéta běžně spí na gauči :roll:. To musí být poleženíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí