Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
20.3.13 08:48
@Tinakaterina píše:
Holky, to zouvání nezouvání mi teda taky přijde v Ulici divný. Někdo se tam někdy zouvá, někdo ne.
Je pravda, že jsem byla rok v USA a tam jsme se taky doma nezouvali, ale to byl TExas, horko, sucho, žádný bláto a čvachta. Ale tohle teďka.. no nevím.
A přijde mi i divný, že tam nikdy nikdo doma neuklízí ani nepere nebo tak něco. To by možná měli vypilovat. A když pijou kafe, mají vždycky prázdný hrnky, řekla bych… To teda v Ordinaci v bufáči v nemocnici taky. A v Ulici mi přijde, že ani nejedí, že většinu záběrů už sklízí ze stolu nebo dojídají.. a říkala jsem si, že to pečivo, co má vždycky Nyklová za sebou, musí bejt pořádně tvrdý jako broky, zkouším to sledovat, jestli to aspoň občas přerovnají??? : ) No ale mám Ulici ráda, herci to mooooc hezky hrají a je to šikovně napsaný. Baví mě to celý prostě pozorovat a tak : ) Už stahuju zítřek. Mrknu zítra. Snad to bude celý a ok : )
Jinak s těma smskama, ono to občas může vypadat úplně jinak v psané formě a v smsce, než jak to bylo v reálu. Já bych si spíš více domyslila.. no jsem zvědavá, jak to s Lenkou a Jardou dopadne… takže myslíte, že svatba nebude?
My jsme teda například měli svatbu taky v zimě, 5. března a byla moooc pěkná a vydařenááá :pankac: :pankac: :pankac:

A to tě chlap určitě dva týdny před svatbou nepodvedl a nedozvěděla ses to den před svatbou. Myslím, že by sis ho nevzala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 08:52

No a co takhle bramboračku s amoletama? Nejlepší lahůdka a ty amolety ještě pěkně s tvarohem. To se jí u nás doma, teda manžel naše chutě nepřijal za vlastní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 08:54
@Petorka píše:
No a co takhle bramboračku s amoletama? Nejlepší lahůdka a ty amolety ještě pěkně s tvarohem. To se jí u nás doma, teda manžel naše chutě nepřijal za vlastní :lol:

To miluju! Nebo lívance s gulášovkou nebo květákovkou. Manžel tyto chutě taky nepřijal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 09:00

Holky nedrazdete me s tim ctvrtecnim dilem, nebo se nakonec pridam k vam a budu to stahovat :mrgreen:

Jinak jak jste tu psal Lumir-Simca= tak ja bych si je dovedla predstavit spolu, myslim si, ze si Lumir dost nabil cumak, a ze tedka bude rad za kazdou hodnou pracovitou zenskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.3.13 09:11

Stahuju dnešní večerní 2368 :dance:

Naopak sleduji opakování včerejšího a ta Adriana :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
20.3.13 09:18

A ta Vilmice jak podkopává to podnikatelské nadšení novému hospodskému :cert: Ona fakt nemá chybu, ta nemusí ani mluvit, stačí hýbat obličejem :mrgreen:

Pešek - no on nechce vidět Adrianu na úřadu práce, naiva fakt… Snad mu to Libor někde pořádně vysvětlí, bo to už není možné, jak je Pešek zaslepený :(

• Citovat
  • Upravit
20376
20.3.13 09:27
@Kaja-kaja píše:
Jono muselo jí přijít nejmín 5 obálek! A to má maturitu vždyt to chápe už i 15cti letý puberták :mrgreen: :mrgreen:

no jenže ona není ani na urovni toho 15 ti letýho puboša..má IQ houpacího koně.. i když ne. pardon koníkovi se omlouvám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 09:31
@Kaja-kaja píše:
Nechápu, jak ta Adriana mohla ty obálky házet do koše, jen kvuli toho že jim nerozumí :pocitac: :mrgreen:

Protoze je to dement :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 09:32

Podle mě Adriana moc dobře věděla, co jí v těch obálkách chodí. To, že tomu nerozuměla, dělá teď jen tak, aby okolí co nejdýl udržela v tom, že je jen a pouze hloupá husa. Jenže ona je až moc vyčůraná, a když ji ze sra*ek tahali doteď, tak budou i teď. Na to spoléhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 09:33

@Kaja-kaja Matej a Borisek to je taky peknej rozdil :-D predevcirem Matej ve snidani s novou a tak rikal, ze na sebe obcas koukne jak to opakujou a ze se zhrozil jaky tam mel ze zacatku haro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 09:35
@Kaja-kaja píše: :mrgreen: :mrgreen: Jak může mít maturitu :D :mrgreen: :mrgreen: Jelikož nev c znamená červená obalka to ví snad každy od 10let nahoru :mrgreen: :P :mrgreen: :P

Ja to taky nechapu, proc je tak blba, pritom dlouho bydlela a zila s Peskem tak se o ni staral a vychovaval ji, jenze ona byla blba uz driv kdyz ji hrala ta jina..taky mi byla nesympaticka hlavne s tim jak nejedla :lol:

Ted jsem taky videla ukazku Ordinace tak tam se nevera asi taky provali. Moravkova neco cetla v mobilu a pak brecela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 09:36
@Kaja-kaja píše:
8o Dle mně jim to nikdy nesplatí
první výplatu se vymluví že nema nic na sebe+jídlo
2 řekně že skoro nic nema že dluží kamaradovi
A furt něco :zed:

Asi tak, jako kdyz ji Pesek rikal, zda koukala na ten net, tak hned, ze ma rozbitej PC…no ja uz tu sla do kolen :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.3.13 09:39

Staré díly - mrkněte na Moniku, jak vypadala silněji 8o

• Citovat
  • Upravit
18259
20.3.13 09:40
@Kaja-kaja píše:
Jono…Nějak divně nějak nevhodně se jí to rozbilo :pocitac:

Doufam, ze ji scenaristi zacnou psat trochu lepsi scenar, ze se jako uz dava dohromady, nebo budu zrala zachvilku na leky :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 09:41
@Kaja-kaja píše:
JJ provalí v před min díle našla kondomy a ted si přecte zpravu, ale Běla už to ví. Ale do něj bych to neřekla 8o :zed:

To vis starej chlap a mlada zenska, zblaznily se mu hormony :) a ty kondomy jsem videla, ale pekne se z toho taky zase vykecal, on je jak Adriana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí