Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
20.3.13 13:11
@MUFICE píše:
Zasloužila by si to. Válí se doma, Pešek jí dělá poskoka a navíc si ještě uspořádá mejdan do noci :cert: :zed:

jo, jo, nevděk světem vládne :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
20.3.13 13:28

Holky, a vás, které ten film sledujete až každý den večer, vám nevadí, když tu píšou holky dopředu, co tam bude? Já tu už kvůli tomu moc nechodím, protože bych chtěla být překvapená z toho, co se bude dít a když to čtu dopředu od vás, které to vidíte s předstihem tak mě nebaví se dívat, protože už stejně vím, co tam bude. :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
20.3.13 13:30

@micha.bello mě to neva. Vím na co se těšit, na co si dát pozor a nepřehlídnout. :lol: Já někdy čtu napřed i to co píšou v programu ať vím co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 13:34

I když koukám v poledne, některé holky mají nakoukáno od rána a nevadí mi to. Stejně se tam děje vesměs to samý 8)

A když to vědět nechci, tak sem chvilku nejdu. Aspoň než skouknu dotyčný díl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
20.3.13 13:40

Já jak sleduju ráno ulici na půl oka, tak díky tomuhle mi důležité okamžiky neutečou. Já totiž nejsem schopná sednout k televizi a koukat, většinou u toho připravuju snídaní, snídám, uklízím atd. Nejvíc toho stihnu vidět, když si při koukání hraju s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.3.13 13:49

Čtu pravidelně tuto diskuzi, i když nepřispívám. Mě to teda taky nevadí, vědět dopředu, co se stane. Nestahuji díly, ale stačí mi to když si to tady přečtu. A baví mě to v poslední době pomalu víc než samotný seriál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 13:56
@Arnica píše: Čtu pravidelně tuto diskuzi, i když nepřispívám. Mě to teda taky nevadí, vědět dopředu, co se stane. Nestahuji díly, ale stačí mi to když si to tady přečtu. A baví mě to v poslední době pomalu víc než samotný seriál :D

To je fakt. Ale na druhou stranu tu rozvíjíme takové teorie, že už za chvilku nebudeme vědět, co se fakt natočilo a co je jen naše fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 15:49

Mne to taky nejak nevadi, pac jsme zvedava a stejne tak nejak clovek tusi dopredu jak to bude :)stejne jsme vsichni tusili, ze se to jednou Lenka dozvi a ukazky ze svatby nikdy nebyly, takze bylo jasny, ze svatba ted nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.3.13 15:57

Nevadí, když nechcu vědět tak sem nechodím. Ale většinou chcu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.3.13 15:59

@Hanka79 před několika měsíci byl ve Snídani s novou nějaký chlap, který zhruba říkal, co se bude dít dál. Mimo jiné zmínil, že svatba bude, ale nebude to tak jednoduché, vyskytne se nějaká překážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
20.3.13 15:59

Taky mi to nevadí :mavam: ráda si počtu co bude, nebo bylo, kdybych jí náhodou nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 17:19
@micha.bello píše:
Holky, a vás, které ten film sledujete až každý den večer, vám nevadí, když tu píšou holky dopředu, co tam bude? Já tu už kvůli tomu moc nechodím, protože bych chtěla být překvapená z toho, co se bude dít a když to čtu dopředu od vás, které to vidíte s předstihem tak mě nebaví se dívat, protože už stejně vím, co tam bude. :( :?

Mě to neva, ba naopak mě to baví víc než předtím, nikdy jsem nebyla ten typ, co se nechá překvapit, mám ráda přečíst si o čem co bude, co bude a naopak se těším, až to uvidím.
Takže za mě holky, pište pište :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.3.13 17:20

Dnes má Světlana svátek.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 17:22
@MUFICE píše:
Simona se to dozví od Markéty až ve čtvrtečním dílu, jinak vše co jsi psala souhlasí :palec:

Aha, tak já myslela podle popisu, že už dnes, no to bude tedy opravdu nabitý čtvrteční díl..to snad pošlu obě děti svorně do postele ne jen jedno, ať mám klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 17:39
@micelinka píše:
@Hanka79 před několika měsíci byl ve Snídani s novou nějaký chlap, který zhruba říkal, co se bude dít dál. Mimo jiné zmínil, že svatba bude, ale nebude to tak jednoduché, vyskytne se nějaká překážka.

No to jo, ale nemyslim si ze bude tedka v patek :)zalezi teda jaky tóčo bude, ale myslim, ze bude svatba dyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí