Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Zasloužila by si to. Válí se doma, Pešek jí dělá poskoka a navíc si ještě uspořádá mejdan do noci![]()
jo, jo, nevděk světem vládne ![]()
Holky, a vás, které ten film sledujete až každý den večer, vám nevadí, když tu píšou holky dopředu, co tam bude? Já tu už kvůli tomu moc nechodím, protože bych chtěla být překvapená z toho, co se bude dít a když to čtu dopředu od vás, které to vidíte s předstihem tak mě nebaví se dívat, protože už stejně vím, co tam bude.
![]()
@micha.bello mě to neva. Vím na co se těšit, na co si dát pozor a nepřehlídnout.
Já někdy čtu napřed i to co píšou v programu ať vím co bude.
I když koukám v poledne, některé holky mají nakoukáno od rána a nevadí mi to. Stejně se tam děje vesměs to samý ![]()
A když to vědět nechci, tak sem chvilku nejdu. Aspoň než skouknu dotyčný díl ![]()
Já jak sleduju ráno ulici na půl oka, tak díky tomuhle mi důležité okamžiky neutečou. Já totiž nejsem schopná sednout k televizi a koukat, většinou u toho připravuju snídaní, snídám, uklízím atd. Nejvíc toho stihnu vidět, když si při koukání hraju s malým.
Čtu pravidelně tuto diskuzi, i když nepřispívám. Mě to teda taky nevadí, vědět dopředu, co se stane. Nestahuji díly, ale stačí mi to když si to tady přečtu. A baví mě to v poslední době pomalu víc než samotný seriál ![]()
@Arnica píše: Čtu pravidelně tuto diskuzi, i když nepřispívám. Mě to teda taky nevadí, vědět dopředu, co se stane. Nestahuji díly, ale stačí mi to když si to tady přečtu. A baví mě to v poslední době pomalu víc než samotný seriál
To je fakt. Ale na druhou stranu tu rozvíjíme takové teorie, že už za chvilku nebudeme vědět, co se fakt natočilo a co je jen naše fantazie ![]()
Mne to taky nejak nevadi, pac jsme zvedava a stejne tak nejak clovek tusi dopredu jak to bude
stejne jsme vsichni tusili, ze se to jednou Lenka dozvi a ukazky ze svatby nikdy nebyly, takze bylo jasny, ze svatba ted nebude ![]()
Nevadí, když nechcu vědět tak sem nechodím. Ale většinou chcu ![]()
@Hanka79 před několika měsíci byl ve Snídani s novou nějaký chlap, který zhruba říkal, co se bude dít dál. Mimo jiné zmínil, že svatba bude, ale nebude to tak jednoduché, vyskytne se nějaká překážka.
Taky mi to nevadí
ráda si počtu co bude, nebo bylo, kdybych jí náhodou nestihla.
@micha.bello píše:
Holky, a vás, které ten film sledujete až každý den večer, vám nevadí, když tu píšou holky dopředu, co tam bude? Já tu už kvůli tomu moc nechodím, protože bych chtěla být překvapená z toho, co se bude dít a když to čtu dopředu od vás, které to vidíte s předstihem tak mě nebaví se dívat, protože už stejně vím, co tam bude.![]()
Mě to neva, ba naopak mě to baví víc než předtím, nikdy jsem nebyla ten typ, co se nechá překvapit, mám ráda přečíst si o čem co bude, co bude a naopak se těším, až to uvidím.
Takže za mě holky, pište pište ![]()
@MUFICE píše:
Simona se to dozví od Markéty až ve čtvrtečním dílu, jinak vše co jsi psala souhlasí
Aha, tak já myslela podle popisu, že už dnes, no to bude tedy opravdu nabitý čtvrteční díl..to snad pošlu obě děti svorně do postele ne jen jedno, ať mám klid ![]()
@micelinka píše:
@Hanka79 před několika měsíci byl ve Snídani s novou nějaký chlap, který zhruba říkal, co se bude dít dál. Mimo jiné zmínil, že svatba bude, ale nebude to tak jednoduché, vyskytne se nějaká překážka.
No to jo, ale nemyslim si ze bude tedka v patek
zalezi teda jaky tóčo bude, ale myslim, ze bude svatba dyl ![]()