Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sunnyho.motylek, jéé, to je pěknej mrdník! U nás to vypadá takto, i když nejsme nemocní ![]()
Gábina je trubka. Šimon seděl u stolu a hrál si, tak mohla psát bakalářku a ne na něj vejrat. Vždyť byl hodnej!
A teda asi přijde apokalypsa, neboť podle ukázek jí to hodné dítko smázne cosi v tom počítači…
Smazne v pocitaci?? Zavola Hlozanka a treba se zase zamiluje…
@sunnyho.motylek zrovna včera jsem večer seděla a koukala na ten bordel, místo abych ho uklidila, pletla jsem náramek
vypadalo to u nás podobně, ne-li ještě hůř
kdyby to Gábi viděla, tak jí rovnou vodvezou ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Gábbina je blbka rostě když se musí učot at se učí a nedělá z toho takové drama malej je tět nemocný já taky a takto to u nás vypadá
Podlahy jsou vytřené, ale to možná to jediný prostě hlavní je aby malému a mě bylo dobře ostatn věci jsou stranou, nic ne nestane když jednou nevyžehlím atd
Nefotila jsi to dneska u nas?
![]()
@KPKristy píše:
@sunnyho.motylek, jéé, to je pěknej mrdník! U nás to vypadá takto, i když nejsme nemocníGábina je trubka. Šimon seděl u stolu a hrál si, tak mohla psát bakalářku a ne na něj vejrat. Vždyť byl hodnej!
A teda asi přijde apokalypsa, neboť podle ukázek jí to hodné dítko smázne cosi v tom počítači…
Ma si to prubezne ukladat :-p zavola „Brežněva“ a bude spokojena najde ji to v pc a jeste ji ojede a bude „kocour v troube“ ![]()
@Hanka79 píše:
Ma si to prubezne ukladat :-p zavola „Brežněva“ a bude spokojena najde ji to v pc a jeste ji ojede a bude „kocour v troube“
Jinak jak se tu nektera z vas ptala zda ten Brežněv neni syn Rychleho tak tenhle snad ne, jen ten co hraje v Ordinaci a v Gymplu a pak by mel mit druheho syna na Nove a dela tam sport..ale jeste jsem ho nevidela…rikal to Rychly ve „Volejte Novu“
@sunnyho.motylek no dyť takhle to vypadá když si děti hrajou né
aspoň vidíš že všechny hračky používá a jen se to doma neválí zbytečně
já dneska byla u kadeřnice, hlídal manžel, který se psala čtenářák do školy a vypadalo to podobně, uklidila jsem to až večer, se nezblázním ![]()
@ncc1701 já mám chlapa na noční a nějak mi to přestává poslední dobou vadit
takže taky už stahuju a těším se co se bude dít
@ncc1701 no viď, ty první roky musely být daleko náročnější, než člověk navykne na chod na vš a do toho zvykat si starat o miminko, určitě je ta péče větší a kor když na to člověk není zvyklý, teď už musí být prostě vysmátá ![]()
Jinak by me zajimalo, jak Gabina vystudovala ty prvni dva rocniky, to byl snad Simon jeste mimino, kdyz zacala, ne? A zimni semestr ted ve tretim rocniku? Vybavuju si jen tu zkousku, kam sla oblecena jak Dafne z Nekdo to rad horke… Jinak nic… Tak jak to delala cely ty roky, kdyz ted ma dite ve skolce a nestiha?