Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaja-kaja Já si myslím, že prostě to je taková rána a je to moc,,horké…že potřebuje čas den, dva…týden a pak to bude vidět trochu jinak ![]()
Holky jinak s tou Gábinou, dnes v tom dílu mi vadil zase Hynek…taky dělám školu a prostě, když mám zkouškové jsem doma úplně na nic, ale jen co to udělám, zase funguji a potřebuji podporu manžela, takže kdyby byl na mě naštvaný, že kvůli tomu, že se potřebuji učit on nemůže jít s kluky na fotbal, asi bych ho zabila!
nebo mi říkal, že není nakoupeno, zrovna když mám den před zkouškou a dodělávám si věci, taky by mě to namíchlo..:-) Akorát já mám dvě děti( ani jedno ve školce) a většinou zvládám vše ( školu, domácnost, děti, manžela )…to tam opravdu moc hrotí ![]()
@Kaja-kaja No někde tu holky psaly, že kdysi Lenka podvedla Jardu ( někdy na začátku vztahu)…tak by si na to měla vzpomenout a alespoň trochu se snažit…Já nevím jeslti bych kvůli jednomu úletu rozbila rodinu..i když asi bych byla tak namíchnutá jak Lenka
těžko říct, jak se člověk v takové situaci zachová
Myslíte, že se dá Simona dohromady s Lumírem? Já bych jim to přála.
@Elisenika
Taky dělám dálkově školu a přesně… moc to tam hrotí… Gábina moc frfňá. No je prostě mladá a tak jí to asi chybí najednou ty pařby a připadá jí, že o něco přišla a tím pádem je věčně nespokojená.
@maruska1975
Lumír a Simona by se k sobě hodili.. možná ale spíš jako kamarádi… Prej se tam má nějak vrátit Světlana jsem někde četla, tak uvidíme, co bude…
@maruska1975 píše:
Myslíte, že se dá Simona dohromady s Lumírem? Já bych jim to přála.
já taky.. oni doukážou tak krásně básnit o jídle
![]()
Já sleduju dnešek a obdivuju lenku, že mu to vydržela neříct hned ráno, já bych to vypálila hned
, jako jasně, má to ve scénáři, ael obecně v seriálech to takto bývá, že se něco děje a lidi to napřed neříkají, já bych to nedala ![]()
@Ušoplesk já bych po něm vyjela hned jak se vrátil z hospody ![]()
Mám u žehlení puštěný díl Gymplu na Nově a ten Rychlého syn hraje i tu ![]()
Docela mě překvapilo, že Gábina spustila, že Šíma nemá bačkorky ale ponožky mu dát zapomněla. Není to divné když je nemocný
?