Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
21.3.13 19:39

Holky, no tak jsem to málem obrečela…chudák Lenka fakt :-( ach jo…
A do toho mi točila ta Gábina, to je taková pipka to není ani možný, bože, já být Hynkem, tak dostane jednu takovou pumelenici… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.3.13 19:42

Chudák Lenka, Markétu bych kopla do řiti, pěkně mně vytočila v těch ukázkách-prej co když si to s ní přijde Lenka vyřídit :cert: Ubožačka se stará jen o sebe a vůbec ju netrápí, že zničila štěstí druhému a možná i rozbila rodinu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 19:43
@pvmr píše:
Jinak myslím že se rozejdou úplně :think:

Proč by pak byly ty svatební fotky??? Ty, kde je Lenka, ok, tak se oblíkla na zkoušku, ale Jarda s kytkou v klopě? Svatba bude, ale třeba jen pak malá, komorní jeno oni 2 plus svědci a časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.3.13 19:45
@Petorka píše:
A do toho mi točila ta Gábina, to je taková pipka to není ani možný, bože, já být Hynkem, tak dostane jednu takovou pumelenici… :zed:

Je mi Hynka uplně líto jak po něm furt štěká. A Lenky mi je taky líto, ale myslím, že to rozdýchá a na konec to bude mít šťastný konec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.3.13 19:46
@Petorka píše:
A do toho mi točila ta Gábina, to je taková pipka to není ani možný, bože, já být Hynkem, tak dostane jednu takovou pumelenici… :zed:

To je fakt pipina…bych jí přála, aby jí tu bakalářku prcek opravdu vymazal celou a už to nidko nenašel…za to, jak se chová.. :cert:
Jsem nepřející, co? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 19:48
@pvmr píše:
nooo otázky pěknéé

No něco tedy je na zamyšlení…např. nevím, že byla Hejlová obviněná.

Příspěvek upraven 21.03.13 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 19:49

Tak jsem mela pravdu, ze prijde Gabine opravit PC „Brežněv“ :mrgreen: :mrgreen:

Jinak my bylo obou lito, Lenky i Jardy, Marketa je fakt pipka, jasne muzou za to oba, ale takhle odvezt tatu malymu diteti..ach jo…

Nikdy jsem v takove situaci nebyla a snad doufam, ze nikdy ani nebudu a vim, ze to Lenku asi dost boli, ale odpoustet by se melo, odpustil on ji, mela by to same udelat ona jemu…nepremyslela bych hned o tom, ze dite nikdy tatu uz neuvidi apod. :nevim:
A v ukazce se mi libilo, jak oznaml Admiral, ze se budou brat, jak Matej vyflusnul ten chlebicek nebo co to jedl :lol: :lol: to mne aspon rozesmalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
21.3.13 19:51

@Petorka myslím že křivě svědčila jak byla aféra s Peškem a stb, ne? i když fakt neví, to jsem sledovala tak 2 díly za 14 dni a ještě v poklusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.3.13 19:54

Nejde mi stáhnout zítřejší díl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.3.13 20:08

Lenky je mi moc líto :( Ale, myslím si, že mu odpustí a budou spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 20:15
@Sherry píše:
Tak jsem to zkoukla ten dnešní díl a fascinuje mě jak se ani u gábiny která má malý děcko nezuová návštěva. mě jako matce by to teda vadilo. jí ne, ale…

a obočnatec by se k šímovi hodil.. když se k němu malej tak vrhá.. to je divný.. který děcko se hned vrhá do náruče cizímu klukovi :think: :think:

a gábina je hysterka…
:lol: tak obě věci mě taky překvapili :mrgreen: moje dítě by k nikomu jen tak nešlo teda a s vyzouváním, myslím, že kdyby se nevyzul Hynek tak dostane za ucho hned obočnatec může :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.3.13 20:16

Ahoj, holky. Tak jsem začala koukat na Ulici, páč mě zaujal kluk v klipu od Harleje - Katalog, kámoška říkala, že ho tam viděla, ale ještě tam nebyl, nevíte některá, jakou roli tam hraje, jestli tam vůbec hraje?? Jinak teda Gábinu nechápu, nevím, ale pořád mluví o tom, jak je zdrchaná a nestíhá, přitom je mladej už přes den ve školce, takže si myslím, že se to dá. Lenky je mi moc líto, doufám ale, že mu to odpustí, jeho to fakt štve, jen by mi asi vadilo, že se nedokázal přiznat a omluvit sám od sebe.

• Citovat
  • Upravit
46669
21.3.13 20:17

Drásá mě, jak se nezouvají, ale co mě rozpaluje ještě víc, že „domácí“ se normálně zují, ale návštěva nemusí :zed:. Takže jim tam nacamrají bláto a břečku a oni pak v tom lezou v ponožkách, to je na poblití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 20:20

@Jemys
Vůbec netuším o kom mluvíš 8o
@zuzice A jo to asi bylo ono.
Jo Matěj jak vyflusnul to jídlo byl super, jsme se tu s manželem oba řechtli, no aspoň nám to nakonec zvedlo náladu, dnešní díl byl jinak dost smutný no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 20:24

@Miška68 kde se dá stáhnout zítřejší díl prosímtě? nemůžu ho nikde ani najít natož stáhnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí