Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
21.3.13 22:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 22:19

Ty jo, jsem zkoukla zítřejší díl právě, dokonce na konci ukápla slza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.3.13 22:22
@slunicko83 píše:
Ty jo, jsem zkoukla zítřejší díl právě, dokonce na konci ukápla slza :)

Mám to stažené, ale Ondra byl proti mě. Usnul teprve teď a už to rozkoukávat nebudu, jdu chrnět. Snad mi zítra dopřejí díťata chvilku po o…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 22:24
@Sherry píše:
a žábina s obočnatcem si udělají jedno velký obočí s držkou plnou konských zubů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9855.gif":http://www.celysvet.cz/…le/s9855.gif"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 22:25
@slunicko83 píše:

A na co se mame tesit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.3.13 22:32
@slunicko83 píše:

povídej, prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 22:37

Kdo mi prozradi, s kym podvedla Lenka Jardu, jak to zminovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 22:38

No nebude nic převratnýho mezi Lenkou a Jardou, svatba je nadále zrušená. Markéta se dozví, že Lenka zrušila svatbu a chce se vsáknout do země- na jejím místě bych se taky asi chtěla vypařit :D Miriam je z toho taky na prášky a to je vlastně asi tak v kostce všechno, ale je to dojemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 22:39

@schwarzwaldtorte jo to by mě taky zajímalo, na Ulici koukám teprve rok, takže mám mezery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 22:43

Vlastně se fakt celej zítřejší díl točí kolem zrušený svatby, ale ukázky na ten další díl jsou hustý, prosákne ven mezi všechny, že Markéta byla s Jardou a Edý na něj vletí a natáhne mu pěstí přímo před pekárnou- Nyklový vypadnou málem bulvy a už svolává celou pekárnu :) Takže budou zase pořádný drby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 22:49

Ježiš ten Edý…to je taky pako fakt, nevím, přijde mi, že tam Simona i on dělají z Markéty chudinku :-(
No Nyklovka teď bude zase na koni, no tam to bude ještě zajímavý teda…
Lenka podvedla Jardu s Hynkem a čekala s ním dítě, resp. nebyla si jistá, čí to je, nakonec potratila. Byl to úlet, měli nějaký večírek ve škole a opili se, zůstali sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 22:55

@Petorka ty jo s Hynkem jo? tak to jsi mi teď fakt doplnila mezeru :) Hynek je taky debil, ten mě štve snad ještě víc než Gábina…jeden nechápe druhýho..on si v zítřejším díle vymyslí, že bude chodit s chlapama 2× týdně na fotbálek..no Gábina je z toho samo překvapená, no ale Brežňev jí pozve na Macochu na prodlouženej víkend, takže si to nejspíš rozdají v jeskyni s čelovkama :D :D Nyklovka má senzaci na měsíc dopředu to je jasný, páč Edý na něj vyběhne přímo před domem, když vychází z taškou, takže Lenka ho asi vyhazuje na dýl, páč v ukázkách je, jak mu balí víc věcí a do větší tašky. Z Markéty sice dělají nesvéprávnou a chudinku, ale ona je tak blbá, že je to možná k tomu vybouzí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.3.13 22:56

Teda na konci mi taky ukápla slza a ne jedna.. překvapivě je mi asi nejvíc líto Jardy.. ale podle ukázek už aby bylo pondělí, nechápu, proč Ulice neběží i o víkendu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 23:08

@Tamtama že jo viď? taky mi ho po zítřejším dílu je strašně líto..teda Lenky asi trochu víc, ale je to prostě dojemný :) Nejmíň líto je mi Markéty teda.. Navíc Jardovi to dá sežrat ještě jeho máma a v příštích dílech jistě i drby od Nyklový a spol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.3.13 23:14

@Petorka
jejda to mě asi nějak uiklo takže ona byla jardovi neverná s hynkem hm a Jarda to ví?
jednu dobu jsem to nesledovala přece jenom jde to už sakra dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky