Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo, jsem zkoukla zítřejší díl právě, dokonce na konci ukápla slza ![]()
@slunicko83 píše:
Ty jo, jsem zkoukla zítřejší díl právě, dokonce na konci ukápla slza
Mám to stažené, ale Ondra byl proti mě. Usnul teprve teď a už to rozkoukávat nebudu, jdu chrnět. Snad mi zítra dopřejí díťata chvilku po o…
@Sherry píše:
a žábina s obočnatcem si udělají jedno velký obočí s držkou plnou konských zubů![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9855.gif":http://www.celysvet.cz/…le/s9855.gif"
@slunicko83 píše:
A na co se mame tesit? ![]()
@slunicko83 píše:
povídej, prosím ![]()
Kdo mi prozradi, s kym podvedla Lenka Jardu, jak to zminovala?
No nebude nic převratnýho mezi Lenkou a Jardou, svatba je nadále zrušená. Markéta se dozví, že Lenka zrušila svatbu a chce se vsáknout do země- na jejím místě bych se taky asi chtěla vypařit
Miriam je z toho taky na prášky a to je vlastně asi tak v kostce všechno, ale je to dojemný ![]()
@schwarzwaldtorte jo to by mě taky zajímalo, na Ulici koukám teprve rok, takže mám mezery ![]()
Vlastně se fakt celej zítřejší díl točí kolem zrušený svatby, ale ukázky na ten další díl jsou hustý, prosákne ven mezi všechny, že Markéta byla s Jardou a Edý na něj vletí a natáhne mu pěstí přímo před pekárnou- Nyklový vypadnou málem bulvy a už svolává celou pekárnu
Takže budou zase pořádný drby ![]()
Ježiš ten Edý…to je taky pako fakt, nevím, přijde mi, že tam Simona i on dělají z Markéty chudinku ![]()
No Nyklovka teď bude zase na koni, no tam to bude ještě zajímavý teda…
Lenka podvedla Jardu s Hynkem a čekala s ním dítě, resp. nebyla si jistá, čí to je, nakonec potratila. Byl to úlet, měli nějaký večírek ve škole a opili se, zůstali sami..
@Petorka ty jo s Hynkem jo? tak to jsi mi teď fakt doplnila mezeru
Hynek je taky debil, ten mě štve snad ještě víc než Gábina…jeden nechápe druhýho..on si v zítřejším díle vymyslí, že bude chodit s chlapama 2× týdně na fotbálek..no Gábina je z toho samo překvapená, no ale Brežňev jí pozve na Macochu na prodlouženej víkend, takže si to nejspíš rozdají v jeskyni s čelovkama
Nyklovka má senzaci na měsíc dopředu to je jasný, páč Edý na něj vyběhne přímo před domem, když vychází z taškou, takže Lenka ho asi vyhazuje na dýl, páč v ukázkách je, jak mu balí víc věcí a do větší tašky. Z Markéty sice dělají nesvéprávnou a chudinku, ale ona je tak blbá, že je to možná k tomu vybouzí
![]()
Teda na konci mi taky ukápla slza a ne jedna.. překvapivě je mi asi nejvíc líto Jardy.. ale podle ukázek už aby bylo pondělí, nechápu, proč Ulice neběží i o víkendu ![]()
@Tamtama že jo viď? taky mi ho po zítřejším dílu je strašně líto..teda Lenky asi trochu víc, ale je to prostě dojemný
Nejmíň líto je mi Markéty teda.. Navíc Jardovi to dá sežrat ještě jeho máma a v příštích dílech jistě i drby od Nyklový a spol..
@Petorka
jejda to mě asi nějak uiklo takže ona byla jardovi neverná s hynkem hm a Jarda to ví?
jednu dobu jsem to nesledovala přece jenom jde to už sakra dlouho ![]()