Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
22.3.13 12:19
@Kaja-kaja píše:
Těhotná monika, pondělní díl/ukázky :d

Delala si test nebo jak vite, ze bude tehotna? 8o koukam jak puk :-D o cem byla ukazka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.3.13 12:20
@bobin píše:
No tak jestli Markéta bude těhotná tak to pěkně zkazej.To jako by si nedával pozor jo nebo by se neujistil jestli bere prášky nebo něco

Chlapy v te situaci nemysli mozkem…a nemyslim si ze by Marketa brala prasky, nema proc kdyz s nikym nechodi, proc by to do sebe cpala :) treba to udelaji dramaticky, ze „to“ dlouho nedostane, ale nakonec v tom nebude, kdo vi :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
22.3.13 12:23

Kecýýýý Monika bude těhotná, to bude mít Mára radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
22.3.13 12:24
@Tlapička píše:
Kecýýýý Monika bude těhotná, to bude mít Mára radost :lol:

A Lída taky, už nebude jediná těhule, olala chuděrka, :potlesk: :potlesk: zase nebude středem pozornosti

• Citovat
  • Upravit
18259
22.3.13 12:25

@Ajuše No musim rict, ze malemu je rok a pul skoro a v tehu jsem byla doma na nemocenske (pac jsem mela nebezpecnou praci) a ze uz mi taky obcas hrabe, kdyz uz jsem si tam nasla nejaky kamarady /(krom tech v praci) tak jsme se zase odstehovali jinam a opet tu nikoho nemam a chodim s malym ven sama apod. je to taky na palici a taky bych chtela nekam vypadnout…na jednu stranu ji taky chapu…a vcera mi i vadil Hynek jak ji rekl, ze by ji mohl vycitat, ze neuklizi, ale ze to neudela…ja se pak nedivim, ze tam porad lita z hadrem, mozna je to vina i jeho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.3.13 12:26
@Hanka79 píše:
Delala si test nebo jak vite, ze bude tehotna? 8o koukam jak puk :-D o cem byla ukazka?

Mara se chtel tulit a ona po nem vyjela ze nic nebude a pak tam bylo omlouvam se ale mam 4 dny spozdeni:-) :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.3.13 12:30
@KPKristy píše:
A myslím, že Lenka teď nepotřebuje vědět, že o ni stojí, ale spíš potřebuje nemít toho „parchanta pelešivýho“ na očích :D

Asi máš pravdu, no.. Nevím, jak bych se nakonec zachovala já a co by pro mě v tu chvíli bylo nejlepší.. snad se to ani nikdy nedozvím :! :mrgreen:
Nejhorší je, že se to stalo takhle před svatbou - to by pro mě prostě byla hrozná rána, nedovedla bych si představit, že svatbu ruším, ale zas ani to, že si beru toho „parchanta pelešivýho“, jak říkáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.3.13 12:34
@bublinek píše:
Ahoj, sleduji nepravidelně, informace mám od vás tady ;) Zkusil někdy Hynek třeba pomoct? Když Gabina sedí doma a píše i s nemocným dítětem, on snad může po cestě domů skočit do obchodu. Nebo když koukal na ten fotbal, tak to mohl přitom trochu pouklízet. A naplnit pračku zvládá i manžel, sice za pilné asistence dcery, ale aspoň se zabaví. Pomoct s úklidem teď děti baví, ne?

Já si myslim, že Hynek pomáhá dost.Vem si že ona je půl dne doma sama.Tak si myslim, že na učení má času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.3.13 12:34

Diky holky, no to me teda spis prekvapuje Monika, ze nic nebere nebo ze se Mara nechrani…ikdyz vim, ze otehotnet se da i pres HA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.3.13 12:35
@Hanka79 píše:
@Ajuše …a vcera mi i vadil Hynek jak ji rekl, ze by ji mohl vycitat, ze neuklizi, ale ze to neudela…ja se pak nedivim, ze tam porad lita z hadrem, mozna je to vina i jeho… :nevim:

Taky myslím, že ona se snaží být pro něho dokonalá žena v domácnosti, možná proto dělá kuře k večeři ve všední den, i když má spoustu jiné práce 8o Prostě má pocit, že by Hynek chtěl mít doma takovou zasloužilou ženskou, jako má třeba Olda.. Nechci se Gábiny zastávat, ale on jí to Hynek někdy tak nepřímo dává najevo a ona se tomu snaží předcházet, proto se div nepřetrhne, ale je jejich vina, že si o tom nedokážou promluvit - prostě se míjej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
22.3.13 12:40

@Hanka79 mě právě Hynek přijde trochu jako pedant. Chce mít všechno dokonalý. A nejlépe, když je vše po jeho. Gábina rozhodně není dokonalá a někdy ty její postupy fakt nechápu. Oni tu komunikaci mezi sebou maj vůbec takovou divnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.3.13 12:47

@Ajuše No právě, chtělo by to změnit komunikaci a ne po sobě jen štěkat,
i když někdy se tomu člověk neubrání no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.3.13 12:49

Az Gabina dodela skolu a nastoupi do prace, tak snad bude klid, prijde mezi lidi, vypadne z bytu a bude po navratu domu snad prijemnejsi :)ono to opravdu leze nekdy uz na mozek…ikdyz nevim no, vzala bych i sama malyho a sla nekam ven, urcite tam ma hodne moznosti, asi nebydli v nejake prd–li sveta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 13:02
@elaurra píše:
Asi máš pravdu, no.. Nevím, jak bych se nakonec zachovala já a co by pro mě v tu chvíli bylo nejlepší.. snad se to ani nikdy nedozvím :! :mrgreen:
Nejhorší je, že se to stalo takhle před svatbou - to by pro mě prostě byla hrozná rána, nedovedla bych si představit, že svatbu ruším, ale zas ani to, že si beru toho „parchanta pelešivýho“, jak říkáš :mrgreen:

Jako šílený! Den před svatbou, to je fakt mazec. Lenka měla být už v bílém, krásná nevěsta, hromada štěstí a místo toho pláče doma. Je mi jí líto…

A teda Jardy po dnešním dílu docela taky, je to situace na prdlačku :roll:. Vlastně je mi líto i Miriam…

A Hynek je stejnej vocas jako Gábina! Jdou si na nervy, nepromluví spolu normálně, jen si něco vyčítají. Tak Gábina si dá relax v jeskyni, užije si to s obočnatcem, a pak začne další peklíčko.
A hynek dneska stihl vyprat, šikulka. Jak daleko to asi mají k tomu potoku :think: :roll:
A gábina si za celý den nevšimla, že je v pračce prádlo, to jako nechodí do koupelny? Oni jsou fakt dvojka. Některý lidi by měli mít povinnou antikoncepci s dohledem kurátora nebo nemají souložit. Kdyby neměli dítě, už jsou dávno od sebe a je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 13:03

Monika třeba těhotná nebude. Takových, co měly čtyři dny zpoždění a nic, už tu bylo! Ale zase by to bylo zajímavý. co na to asi Mára? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí