Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
22.3.13 19:39

Ta Gabina taky potrebuje vypnout trikrat tydne, se divim, ze jeste nezacala brecet Betka, ze nestiha domacnost, skolu a praci…

• Citovat
  • Upravit
46669
22.3.13 19:43

No jo, scénáristi potřebovali narvat všechna úskalí do jedné rodiny, takže je tady studující mladá matka, pracovně vytížený otec, dítě věčně nemocné, hlídání téměř nulové, málo peněz, blbá komunikace. Většinou toho na jednu rodinu tolik nebývá, tady to nasmolili „Gábinovým“ pěkně všechno na hrb :| :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
22.3.13 19:43

@ncc1701 Betka myslím nedělá školu, jen pracuje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 19:44

Jo a Bětka, to je taky dílo. Ta holka moc neumí hrát, co tam dneska předváděla, to je moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.3.13 19:47

@Elisenika Aha, ja myslela, ze taky studuje…

• Citovat
  • Upravit
2801
22.3.13 19:57

Nechápu, ráno ho může odvíst do školky cestou zpátky nakoupit, pak se třeba může učit nebo uvařit, uklidit…Vždyt může vařit na dva dny.

Jo a Bětka mi nesedí teda, jako co jí vadí tak jestli spolu už budou žít tak je to jedno jestli se vemou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.3.13 20:01

Tak jsem si dneska na konci taky pobrecela…:( :) ale vim, ze se Lenka s Jardou milujou a ze to preboli a ze se daji dohromady, vzdyt o tom vypovidaji i fotky Jardy v kvadru ;-)
A Hynek s Gabinou by si meli dojit oba k psychiatrovi…jsou na pest oba…uz je to takovy porad dokola, nejak mne to uz nebavi s nima…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.13 20:06

Prijde mi, ze v tom ted scenaristi celkem plavou, jestli bude Monika tehotna, tak to bude trapny, Jarousek byl tam snad jedinej vernej a to taky pokazili - jo a zarazilo me, ze tam nejak nikdo nevytahl, ze mu Lenka taky zahla a dokonce otehotnela. Uz si ale nevzpomenu, jestli to vedel nebo ne.

copak dela asi Lida, to by tam mohli treba taky rozehrat, trebas porod doma :mrgreen:

uz je to par dilu zpatky, ale taky vas tak desne tocil Miky? Ja bejt jeho otec, tak ho vysadim na letadlo a nediskutuju o nicem. Neuveritelnej spratek

a uz jsem taky prestala pobirat o co jde Adriane a jeji matince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.3.13 20:06

Já jsem asi pitomá, ale mě je Jardy líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
22.3.13 20:10

@suik no tak pokud jí to odpustil, je to za nima, je mi sympatické, že se nesnížil k tomu, jí to připomenout, ani to, jestli se nepletu, neřešil s bedřichem
no a miky, taky na ťafku

dnešek jsem si důlěžitě stahovala včera a doteď neviděla :pocitac:, ale na fb čtu, že hynek je debil, tož nevím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
22.3.13 20:11

Muj chlap se mě právě dneska zeptal jestli se nova rozhodla jako že bude všude řešit nevěru ulice ordinace prej jen v tom blbém gymplu to ještě není a pak došel že vlastně je no chlap co je už 7 týdnů na PN a nudí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
22.3.13 20:13

No s tou školkou se scénáristi mohli inspirovat realitou a měl být doma, kvůli tomu, že je doma ona, to by byl aspoň šrumec :dance:, teprvá by měla proč prndat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
22.3.13 20:21

@suik neříkala to ve včerejším díle sama Lenka? Že mu taky zahla, ale nebylo to před svatbou a neměli Mirinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.13 20:23

@Ušoplesk coz tak to jo, ale zase pak divak nevi, jestli nahodou nepodcenujou jeho kratkou pamet, uz to tam jednou nedavno v necem bylo.

me je Jardy taky lito, mela by mu odpustit. Nejdriv jsem teda nechapala ze do toho fakt pujdou - jako scenaristi 8o, Marketa mi prijde teda silne asexualni, ale nejsem chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.13 20:25

@Aspera tak to mi mozna uniklo - uprimne, ja v tom nevidim zas az takovej rozdil, je to zrada v kazdym pripade. Snad si to necha vysvetlit, ted ze sveho pohledu nechape, jak to mohl udelat, to je jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí