Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, scénáristi potřebovali narvat všechna úskalí do jedné rodiny, takže je tady studující mladá matka, pracovně vytížený otec, dítě věčně nemocné, hlídání téměř nulové, málo peněz, blbá komunikace. Většinou toho na jednu rodinu tolik nebývá, tady to nasmolili „Gábinovým“ pěkně všechno na hrb
![]()
Jo a Bětka, to je taky dílo. Ta holka moc neumí hrát, co tam dneska předváděla, to je moc ![]()
Nechápu, ráno ho může odvíst do školky cestou zpátky nakoupit, pak se třeba může učit nebo uvařit, uklidit…Vždyt může vařit na dva dny.
Jo a Bětka mi nesedí teda, jako co jí vadí tak jestli spolu už budou žít tak je to jedno jestli se vemou
Tak jsem si dneska na konci taky pobrecela…:(
ale vim, ze se Lenka s Jardou milujou a ze to preboli a ze se daji dohromady, vzdyt o tom vypovidaji i fotky Jardy v kvadru ![]()
A Hynek s Gabinou by si meli dojit oba k psychiatrovi…jsou na pest oba…uz je to takovy porad dokola, nejak mne to uz nebavi s nima…:-(
Prijde mi, ze v tom ted scenaristi celkem plavou, jestli bude Monika tehotna, tak to bude trapny, Jarousek byl tam snad jedinej vernej a to taky pokazili - jo a zarazilo me, ze tam nejak nikdo nevytahl, ze mu Lenka taky zahla a dokonce otehotnela. Uz si ale nevzpomenu, jestli to vedel nebo ne.
copak dela asi Lida, to by tam mohli treba taky rozehrat, trebas porod doma ![]()
uz je to par dilu zpatky, ale taky vas tak desne tocil Miky? Ja bejt jeho otec, tak ho vysadim na letadlo a nediskutuju o nicem. Neuveritelnej spratek
a uz jsem taky prestala pobirat o co jde Adriane a jeji matince.
@suik no tak pokud jí to odpustil, je to za nima, je mi sympatické, že se nesnížil k tomu, jí to připomenout, ani to, jestli se nepletu, neřešil s bedřichem
no a miky, taky na ťafku
dnešek jsem si důlěžitě stahovala včera a doteď neviděla
, ale na fb čtu, že hynek je debil, tož nevím
![]()
Muj chlap se mě právě dneska zeptal jestli se nova rozhodla jako že bude všude řešit nevěru ulice ordinace prej jen v tom blbém gymplu to ještě není a pak došel že vlastně je no chlap co je už 7 týdnů na PN a nudí se
No s tou školkou se scénáristi mohli inspirovat realitou a měl být doma, kvůli tomu, že je doma ona, to by byl aspoň šrumec
, teprvá by měla proč prndat ![]()
@suik neříkala to ve včerejším díle sama Lenka? Že mu taky zahla, ale nebylo to před svatbou a neměli Mirinku.
@Ušoplesk coz tak to jo, ale zase pak divak nevi, jestli nahodou nepodcenujou jeho kratkou pamet, uz to tam jednou nedavno v necem bylo.
me je Jardy taky lito, mela by mu odpustit. Nejdriv jsem teda nechapala ze do toho fakt pujdou - jako scenaristi
, Marketa mi prijde teda silne asexualni, ale nejsem chlap ![]()
@Aspera tak to mi mozna uniklo - uprimne, ja v tom nevidim zas az takovej rozdil, je to zrada v kazdym pripade. Snad si to necha vysvetlit, ted ze sveho pohledu nechape, jak to mohl udelat, to je jasne.
Ta Gabina taky potrebuje vypnout trikrat tydne, se divim, ze jeste nezacala brecet Betka, ze nestiha domacnost, skolu a praci…