Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
23.3.13 20:53

@Hanka79 v ukázkách na úterý říká že má 1 čárku ;) jinak Monika fakt neví co chce, nejdřív říkala, že s Márou by to nemělo smysl, protože on vztahy nebere vážně a teď se jí zdá, že to s ní myslí až moc vážně :mrgreen: měla by být ráda, že to s ní někdo myslím vážně, protože já bych s ní vydržela max. 3 dny, jak by se dostavila její blbá nálada a protivnost tak tradá :zed: fuj neskutečně náladová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
23.3.13 20:53
@Sherry píše:
Teda samá nevěra.. :twisted:
jedno velký semeniště hříchů, se těším jak jednou udělaj speciální díl.. všichni se všema a grupáč jak noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A pak to přejmenují na Melroce Place :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 20:54

@KPKristy jj taky myslím, ještě by mě zajímalo z jakýho důvodu za tím Jardou do dílny vůbec jde, třeba chtěla udělat vstřícnej krok a narazí tam na ní :nevim: konečně se taky rozčílí, nějak to ze sebe musí dostat a musí začít mluvit, jinak se v tom budou zbytečně babrat, ať si zakřičí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 20:58

V pondělním dílu mě asi nejvíc pobavil Matěj, jak přišel za Terezou a řekl jí „konečně normální člověk“ :zed: tak ta zrovna :mrgreen:
jinak se moc Bětce nedivím že to nezvládá, fakt nikdy si nikoho nevzal a teď si po 2 měsících chce brát holku o polovinu mladší a ještě její kámošku, to měli nechat chvíli vychladnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.3.13 21:05

@maluska no fakt by mě zajímal důvod, proč to Admirál tak hrotí s tou svatbou. Místo aby byl rád, že se udobřil a Bětkou tak na ní vybalí takový kalibr. A hlavně nikomu teda neřekl proč si ji chce vzít a tváří se tak divně a dokonce chlastá tvrdé přes den…v tom budš nějaký háček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.3.13 21:11

@Kaja-kaja taky si to neumím představit. Dneska už asi jo, ale ve 20ti a navíc když svoji mámu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.3.13 21:16

Co Lenka krici v dilne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 21:19

@Hanka79 něco ve smyslu že jí Jarda lže… přijde do dílny a je tam on a Markéta, která přišla dát výpověď a sbalit si věci… upustí páru aspoň, ona jí to Markéta snad vysvětlí, snad nebude držet hubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 21:21

No jo, je to divný, přesně Bětka už udělala krok k tomu aby se ty vztahy teda začaly zlepšovat, evidentně byla smířená i s tím že se k němu Kristýna nastěhuje, ale svatba mi přijde zbytečná… no tuhle situaci si fakt ani nechci představovat - nepochopitelný, taky by mě zajímalo jestli vůbec plánovali budoucnost ti 2, když se chtějí brát tak snad musí vědět co od budoucnosti chtějí, ještě by Bětka mohla mít sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 21:22

Myslím že Matěj to řekl admirálovi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.3.13 21:23
@maluska píše:
@Hanka79 něco ve smyslu že jí Jarda lže… přijde do dílny a je tam on a Markéta, která přišla dát výpověď a sbalit si věci… upustí páru aspoň, ona jí to Markéta snad vysvětlí, snad nebude držet hubu

Jsem rikala, ze tam Marketa delat nebude :) ale je blba konecne dobra prace a takhle si to pocubi :( a pokud chce dal bydlet v baraku i s Lenkou a spol. tak by se to teda mela pokusit nejak vysvetlit :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.3.13 21:24

To doufám, že Markéta to vysvětlí! Ovšem pokud ji Lenka bude chtít poslouchat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 21:28

@Hanka79 no jo, ona sama to říkala, že konečně dobrá práce a takhle to pohnojí :) pozdě no, mohlo to být fajn, byla prča v dílně - teď v úterý tam bude jiná prča :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.3.13 21:30
@maluska píše:
@Hanka79 no jo, ona sama to říkala, že konečně dobrá práce a takhle to pohnojí :) pozdě no, mohlo to být fajn, byla prča v dílně - teď v úterý tam bude jiná prča :zed:

Jeste ze a dilna je ze? kde by jinak ty prčy byly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 21:30

A jinak jak jste psaly že nechápete jak Lenka mohla čekat do odpoledne a nevybalila to na Jardu hned ráno, tak to jí chápu, to bych měla na 98 % stejně, já taky vyčkávám, urovnám v hlavě a pak udeřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí